Koe kaikki Namibian kohokohdat

REITTIOHJELMA ”HIGHLIGHTS”

Tämä safarimatka on unelmien täyttymys niille, jotka haluavat nähdä Namibian tunnetuimmat maisemat omin silmin. Tutustu Namibian kauneimpiin kohteisiin ”Highlights” -reitin aikana.

Itseajettavia-safarimatkoja-Namibiassa-Reittiohjelma-Highlights

Itseajettava Kiertomatka

Päiviä: 14 (muokattavissa)

Kilometrejä: 2.152

Nauti kauniista auringonlaskusta maailman korkeimpien dyynien keskellä Sossusvleissa sekä tutki Atlantin valtameren elämää kajakin tai katamaraanin avulla vierailemalla hylkeiden yhdyskunnan parissa. Vaeltele lisäksi muinaisten kalliomaalausten äärellä ns. damaramaassa (Erongo-lääni).

 

Etoshan mahtavaa kansallispuistoa ei voi tietenkään jättää väliin. Puistossa sinulla on todellinen afrikkalainen safarikokemus upeine villieläin- ja luontokohteineen! Waterbergin ylängön vaellusreitit ovat upea paikka päättää matkasi.

Reittiohjelma lyhyesti

  • Päivä 1-2: Windhoek – Kalahari
  • Päivä 3-4: Namib-Naukluftin kansallispuisto – Sossusvlei
  • Päivä 5-6: Atlantin Rannikko
  • Päivä 7: Cape Cross - Damaramaa – Twyfelfontein
  • Päivä 8-10: Etoshan kansallispuisto
  • Päivä 11: Waterbergin ylänkö
  • Päivä 12-13: Windhoek – lähtö
  • Päivä 14: Kotiinpaluu

Kohokohdat

Maan halki ajaminen pitkin kauniita, loputtomia teitä ja jokaisessa kohteessa uudesta kohokohdasta yllättyminen.

Namibian upean hiekkameren punaisten dyynien katseleminen yläilmoista, kuumailmapallosta käsin.

Ns. Damaramaan (Erongo-lääni) kuivan hiekkaerämaamaiseman läpi ajaminen.

Kuljettajana oleminen omalla safarillasi Etoshan kansallispuistossa.

Mahdollisuus lähteä melontaretkelle tai katamaraaniristeilylle hylkeiden, pelikaanien ja ehkä jopa delfiinien pariin.

Vierailu Sossusvleihin, maailman vanhimpaan autiomaahan. Pakko kokea!

Reittiohjelma Yksitykohtaisesti

Reittiohjelma Highlights

Päivät 1-2

Windhoek – Kalahari

Windhoekissa vietetyn yön jälkeen seikkailu alkaa ajomatkalla Kalaharin autiomaahan, jonka kauniit savannimaisemat hehkuvat punaista, keltaista ja sadeaikana vihreää.

Kalaharin aavikko on san-kansan koti. Huolimatta nimestään, joka tarkoittaa ”suurta janoa”, alue houkuttelee villieläimiä. Lähde safarille auringonlaskun aikaan ja bongaile hyppyantilooppeja, seeproja sekä gnuita. Dyynin harjalla voit rentoutua virkistävä juoma kädessäsi, samalla kun puoliaavikko hämmästyttää upealla väriloistollaan ja pääset päättämään päivän tähtitaivasta ihastellen.

Päivät 3-4

Namib-Naukluftin kansallispuisto – Sossusvlei

Vierailu Sossusvleihin, maailman vanhimpaan autiomaahan. Pakko kokea!

Maisema muuttuu jatkuvasti ajaessasi seuraavaan määränpäähän, Sossusvleihin. Vaikuttava Sossusvlein hiekkameri sijaitsee Afrikan suurimmalla luonnonsuojelualueella, Namib-Naukluftin kansallispuistossa. Alueella on ehdottomasti otettu Namibian kuuluisimmat kuvat sokaisevan valkoisesta suola-aavikosta, sitä ympäröivistä teräväpiirteisistä ruosteenpunaisista dyyneistä sekä Deadvlein muinaisista, korvennetun mustista puunrungoista. Näky on vastakohtaisuuksissaan lähes surrealistinen!

 

Kiipeäminen yhdelle maailman korkeimmista vanhimman aavikon dyyneistä on vaivan arvoista upeine näkymineen kauas Namibin hiekkamerelle, etenkin aikaisen auringonnousun tai auringonlaskun aikaan.

Itseajettavia-safarimatkoja-Namibiassa-Reittiohjelma-Highlights

Explore Namibia tarjoaa etukäteen järjestettyjä, itseajettavia matkoja sekä yksityisiä opastettuja kiertoajeluja. Voit lähteä seikkailuun itse valitsemallasi, täysin varustetulla ajoneuvolla. Järjestämme majoituksesi etukäteen, halusitpa sitten majoittua lodgeilla ja majataloissa, leirintäalueilla tai molemmissa.

Itseajettavia-safarimatkoja-Namibiassa-Reittiohjelma-Highlights

Hinnat

Leirintä:

Matalasesonki alkaen: € 879,-

Huippusesonki alkaen: € 1.090,-

Majoitus:

Matalasesonki alkaen: € 1.868,-

Huippusesonki alkaen: € 2.112,-

Itseajettavia safarimatkoja Namibiassa-Reittiohjelma-Highlights

Mitä varaukseen sisältyy?

Auton vuokraaminen

Majoitus (hotellit, majatalot, lodget tai leirintäalueet)

Rajattomasti kilometrejä

Täydet leirintävarusteet (leirintämatka)

Autovakuutus vakio-omavastuulla

Kolmannen osapuolen vakuutus

Useimpien majoituspaikkojen yhteydessä varataan myös aamiainen. Leirintäalueella ruokailusta vastataan itse.

Henkilökohtainen matkasovellus matkapuhelimeen

Ympärivuorokautinen päivystys hätätilanteita varten

Vinkkejä ja tietoa reiteistä

Lentokenttä-/hotellikuljetukset

Mikä varaukseen ei sisälly?

Kansainväliset lennot

Polttoaine

Puistomaksut, museoiden pääsymaksut

Henkilökohtaiset kulut

Lisäaktiviteetit ja retket, kuten safariajelut, veneretket jne.

Ateriat (ellei toisin mainita)

Matka- ja peruutusvakuutus

Muut Reittiohjelmat

Itseajettavia safarimatkoja Namibiassa-Reittiohjelma-Storm-Visit

9 Päivän Safarimatka

Itseajettavia safarimatkoja Namibiassa Reittiohjelma Central

21 Päivän Safarimatka

Itseajettavat Kiertomatkat Namibiassa Reittiohjelma All-in-one

22 Päivän Safarimatka

Itseajettavat Kiertomatkat Reittiohjelma Combi Botswana

25 Päivän Safarimatka

Itseajettavat Kiertomatkat Namibiassa Reittiohjelma All Round

28 Päivän Safarimatka

Itseajettavia safarimatkoja Namibiassa Reittiohjelma Cross Border

14 Päivän Safarimatka

Päivät 5-6

Atlantin Rannikko

Kiertele Swakopmundin rannikkokaupunkia ja nauti Atlantin rannikon ihanasta merituulesta.

Tässä historiallisessa kaupungissa on joitain saksalaisen merenrantalomakohteen piirteitä, sillä valtamerta, rantaa ja huojuvia palmuja lukuun ottamatta tässä paikassa on edelleen havaittavissa siirtomaa-ajan vaikutteita. Nauti kahvia ”Apfelstrudelin” tai ”Schwarzwälder Kirschtorten” kanssa ja ihmettele tyypillistä saksalaista arkkitehtuuria.

 

Vaikka Swakopmund on kaupunkialue, se on luonnon ympäröimä ja tarjoaa runsaasti elämyksiä luonnon sekä jännityksen ystäville. Melontaretkellä tai katamaraaniristeilyllä voit kohdata hylkeitä, pelikaaneja ja ehkä jopa delfiinejä! Lisää adrenaliinia kaipaavat voivat napata hiekkalaudan tai mönkijän ja suunnata dyyneille. Lähtemällä opastetulle aavikkokierrokselle saat selville, kuinka elämä on mukautunut ihmeellisesti erittäin ankaraan autiomaailmastoon.

Päivä 7

Cape Cross - Damaramaa – Twyfelfontein

Matka jatkuu pohjoiseen, jossa voit tehdä pysähdyksen Cape Crossilla, jossa hylkeitä makoilee rannalla silmänkantamattomiin!

Tämän jälkeen, kun olet kääntynyt takaisin sisämaan suuntaan, näet edessäsi kohoavan valtavan Brandberg-vuoren, joka on kuuluisa “White Lady” -nimisestä muinaisesta kalliomaalauksestaan. Kauniiseen ns. damaramaahan (Erongo-lääni) saapuminen tuntuu kuin palaisit ajassa taaksepäin. Näissä muinaisissa maisemissa, jossa on hajallaan jättimäisiä lohkareita sekä ikivanhoja, kuivia joenuomaa, sijaitsee yli 2 500 Twyfelfonteinin kalliokaiverrusta. San-kansa jätti aikoinaan jälkeensä kaiverrukset, joiden avulla heimon miehet saivat tietää, mistä löytyi vettä ja missä vaanivat pedot.

 

Jos olet onnekas, saatat jopa kohdata alueen jättiläisasukit, salaperäiset aavikkonorsut! On hämmästyttävää, kuinka nämä upeat eläimet ovat sopeutuneet aavikon kuiviin olosuhteisiin.

Päivät 8-10

Etoshan kansallispuisto

Pidä kiikarit valmiina ja tutki Etoshan kansallispuiston 22 270 neliökilometrin kokoista suojeltua luontoaluetta.

Etoshan majoituspalvelut ja leirintäalueet antavat sinulle mahdollisuuden matkustaa puiston läpi hitaasti. Myös puiston ulkopuolelta löydät mukavia lodgeja. Pääset olemaan kuljettajana omalla safarillasi, mikä on ainutlaatuista Afrikassa. Puistossa ja sen ympäristössä sijaitsevat leirintäalueet tarjoavat kuitenkin myös opastettuja safariajeluja.

 

Bongaile ympäristöstä leijonia, gepardeja ja leopardeja. Auringonlaskun aikaan pääset rentoutumaan mukavasti yhdellä puiston juottopaikoista, joka sijaitsee lähellä majoitustasi. Voit tarkkailla, kuinka norsut, kirahvit, seeprat sekä antiloopit kerääntyvät päivittäiselle juomahetkellensä. Todella unohtumaton kokemus! Entä mitä mieltä olisit jännittävästä kävelysafarista Etoshan vieressä sijaitsevalla yksityisellä Onguman eläintensuojelualueella?

Päivä 11

Waterbergin Ylänkö

Waterbergin ylänkö kohoaa maan pinnasta.

Jätettyäsi taaksesi Etoshan kansallispuiston eläinmaailman, on seuraavana pysähdyspaikkanasi Waterbergin ylänkö, joka nousee pinnasta paikoin jopa 400 metrin korkeuteen. Waterbergin ylänkö ja sitä ympäröivä 41 000 hehtaaria maata julistettiin luonnonsuojelualueeksi vuonna 1972.

 

Alueen luonto on taas erilaista kuin aiemmissa kohteissa. Tiilenpunaista hiekkakivitasankoa kruunaa rehevä kasvillisuus ja se mahdollistaa laajan kasviston sekä eläimistön monimuotoisuuden. Tämä kansallispuisto soveltuu mukaville vaelluksille. Jos et ole vielä nähnyt tarpeeksi eläimiä, lähde opastetulle safariajelulle ja tähyile puhveleita tai valkoista sarvikuonoa.

Päivät 12-14

Windhoek – Lähtö – Kotiinpaluu

Rentoudu ja ihmettele kokemaasi seikkailua.

Matkasi päättyy Windhoekiin. Matkalla sinne kannattaa pysähtyä Okahandjan käsityötorilla, josta löydät hienoja puuveistoksia. Palattuasi Windhoekiin sinulla on mukavasti aikaa rentoutua ja höllätä. On melkein aika palata kotiin upean seikkailusi jälkeen!

Yksilöllistä Matkailuneuvontaa

Jokaisella matkustajalla on omat mieltymyksensä. Jos kaipaat apua päätöksenteossa, autamme sinua löytämään parhaat vaihtoehdot! Räätälöimme yhdessä matkareitin täysin henkilökohtaisten mieltymystesi, toiveidesi ja budjettisi mukaan. Voimme auttaa sinua monella eri tavalla. Ystävällinen ja palvelualtis matkakonsulttitiimimme palvelee sinua Euroopassa ja Afrikassa tarjoamalla sinulle sopivan suunnitelman matkaohjelmaa varten sekä vastaamalla kaikkiin kysymyksiisi.

Koe elämäsi seikkailu ja matkusta Namibiaan

Mitä varaukseen sisältyy?

Katso alta, mitä Explore Namibia -varaukseesi sisältyy

Kuljetus:

Lentokenttä-/hotellikuljetukset

Auton vuokraaminen

Yksityiskohtainen ohjeistus autoon (vain neliveto)

Täydet leirintävarusteet (leirintämatka)

Autovakuutus vakio-omavastuulla

Kolmannen osapuolen vakuutus

Rajattomasti kilometrejä

Ympärivuorokautinen päivystys hätätilanteita varten

Tietoa:

Tapaaminen ja alkuohjeistus saapuessasi (vain Windhoek)

Kansio sisältäen laajasti tietoa

Yksityiskohtainen reitti- ja tiekuvaus

Henkilökohtainen matkasovellus matkapuhelimeen

Tiekartat

Kuvaus kiinnostavista paikoista

Vinkkejä ja tietoa

Itseajettavia safarimatkoja Namibiassa-Reittiohjelma-Highlights

Itseajettavia safarimatkoja Namibiassa-Reittiohjelma-Highlights

Majoitus:

Perustason matkoihin majoituksella sisältyy huoneet keskiluokan hotelleissa, majataloissa tai lodgeilla (useimmiten B&B), ellei toisin pyydetä.

Perustason matkoihin leiriytyen sisältyy suurimmaksi osaksi yöpyminen leirintäalueilla. Osa yöpymisistä järjestetään myös keskiluokan hotelleissa, majataloissa tai lodgeilla (useimmiten B&B).

Lähes kaikilla leirintäalueilla ja majoitustiloissa on ravintola sekä palvelut kuten uima-allas, baari, infopiste jne.

Mikäli retkiin sisältyy kansallispuistovierailuja, yöpyminen järjestetään mahdollisimman usein puistojen sisällä.

Ateriat:

Useimpien majoituspaikkojen yhteydessä varataan myös aamiainen, kun taas leirintäalueella ruokailusta vastataan itse. Ilmoitamme selkeästi, mitkä ateriat sisältyvät matkasuunnitelmaasi.

Useimmissa majoituspaikoissa on myös mahdollista varata illallinen etukäteen. Ilmoita meille, mikäli haluat sisällyttää tämän suunnitelmaasi.

Mikä varaukseen ei sisälly?

Katso alta, mitä Explore Namibia -varaukseesi ei sisälly.

Mitä ei sisälly?

Kansainväliset lennot (varaa erikseen Explore Namibia)

Polttoaine

Puistomaksut, museoiden pääsymaksut ja henkilökohtaiset kulut

Lisäaktiviteetit ja retket, kuten safariajelut, veneretket jne.

Ateriat (ellei toisin mainita)

Matka- ja peruutusvakuutus

Itseajettavia safarimatkoja Namibiassa-Reittiohjelma-Highlights

Valinnaiset lisäykset?

Katso alta, mitä ylimääräisiä palveluita voit lisätä Explore Namibia -varaukseesi.

Itseajettavia safarimatkoja Namibiassa-Reittiohjelma-Highlights

Valinnaiset lisäykset?

Lennot

Vähennetty omavastuu ajoneuvovakuutuksessa

Satelliittipuhelin, jota voidaan käyttää kaikkialla Afrikassa

GPS-navigointijärjestelmä

Kompressori

Kaksisuuntaiset radiot

Tutustu yhteen maailman kiehtovimmista ja monipuolisimmista maista

Namibian Reittiohjelmat

Tämä on vain yksi esimerkki reiteistämme. Tarjoamamme reittiohjelmat ovat täysin muokattavissa tarpeidesi mukaan. Voit varata niitä sellaisenaan tai käyttää pohjana oman, yksilöllisen seikkailusi suunnittelussa. Katso alta muita kokoamiamme esimerkkireittiohjelmia. Explore Namibia huolehtii, että saat toteuttaa unelmiesi matkan!

Itseajettavat Reittiohjelmat
Storm Visit
Lyhyt mutta ihana. Koe dyynit, rannikko ja Etoshan kansallispuisto.

Kesto: alkaen 9 päivää (muokattavissa)

Hinta alkaen: 633,- EUR

Itseajettavat Reittiohjelmat
Central
Seikkailullinen leirintämatka, jossa luonto ei voisi olla lähempänä sinua.

Kesto: alkaen 21 päivää (muokattavissa)

Hinta alkaen: 1.239,-EUR

Itseajettavat Reittiohjelmat
All In One
Äärimmäinen seikkailu! Vieraile Namibiassa ja näe kaikki kaukaa etelästä pohjoiseen.

Kesto: alkaen 22 päivää (muokattavissa)

Hinta alkaen: 1.281,- EUR

Itseajettavat Reittiohjelmat
Combi Botswana
Koe monimuotoinen luonto: avaria savanneja, vehmaita keitaita ja runsaasti villieläimiä.

Kesto: alkaen 25 päivää (muokattavissa)

Hinta alkaen: 1.539,- EUR

Itseajettavat Reittiohjelmat
All Round
Näe koko maa, etelän Fish Riverin kanjonista, pohjoisen Epupa Fallsiin asti.

Kesto: alkaen 28 päivää (muokattavissa)

Hinta alkaen: 1.597,- EUR

Itseajettavat Reittiohjelmat
Cross Border
Hyödynnä Namibian matkaasi ja tutustu myös naapurimaiden Botswanan ja Zimbabwen upeisiin nähtävyyksiin.

Kesto: alkaen 28 päivää (muokattavissa)

Hinta alkaen: 1.597,- EUR

Tartu rattiin ja tutki Namibian upeita maisemia!