Matkusta kestävästi ja vastuullisesti

TAKUUJÄRJESTELMÄ JA HÄTÄRAHASTO

Explore Namibia on ANVR:n (Alankomaiden Matkatoimistojen liitto) ja SGR:n (Alankomaiden matkarahastojen takuusäätiö) ylpeä jäsen. Toimimme kuluttajaliiton kanssa sovittujen ANVR:n matkustus- ja varausehtojen mukaisesti, mikä tuo mielenrauhaa Sinulle, asiakkaamme. SGR-merkki tarjoaa myös taloudellista varmuutta.

Explore-Namibia-Takuujärjestelmä ja hätärahasto

ANVR

Explore Namibia on osa Explore More B.V:tä(KvK nro 73581259) ja ANVR:n jäsen. ANVR soveltaa tiukkoja jäsenyysstandardeja ja edistää matkan ja matkainformaation laatua. Kaikki tällä verkkosivustolla olevat matkapalvelut ovat ANVR:n matkustajaehtojen alaisia (ANVR:n matkapakettimatkaehdot tai ANVR:n varausehdot yksittäisille matkapalveluille ja/tai ANVR:n linkitettyjen matkajärjestelyjen ehdot ANVR:n varausehtojen lisäksi). Jos lisäehtoja sovelletaan, tämä mainitaan tarkasti erikseen.

 

Paina tätä lukeaksesi ja ladataksesi ANVR Traveler -ehdot ja muut tärkeät tiedot. Varauslomakkeessa sinun on ilmoitettava, että olet tietoinen ja hyväksyt ANVR Travelerin ehdot. (ANVR Traveler ehdot pakettimatkoille tai ANVR:n varausehdot yksittäisille matkapalveluille ja/tai ANVR Linked Travel Arrangement ehdot ANVR:n varausehtojen lisäksi).

 

Parempia lomia
Matkojamme kootessa otamme huomioon ihmiset, ympäristön, luonnon ja kulttuurin, jotta lomastasi tulee erityinen ja myös tulevat matkailijasukupolvet pääsevät nauttimaan houkuttelevista kohteista. Olipa kyseessä kesyttämättömästä luonnosta nauttiminen, paikalliskulttuuri, ihmisten tapaaminen tai paikallisen ruoan maistaminen; yhdessä suunnittelemme lomia, jotka luovat parempia paikkoja ja kauniimpia elämyksiä sekä edistävät samalla merkittävästi kohdemaiden kestävää kehitystä. Sekä sinun kannaltasi matkustajana, että näissä maissa asuvat ihmiset huomioon ottaen.

 

Lasten suojelu seksuaaliselta hyväksikäytöltä matkustaessa ja matkailussa
Tuemme aktiivisesti ANVR:ää ja ECPAT/Defence for Children -ohjelmaa lasten suojelemisessa seksuaaliselta hyväksikäytöltä maissa, joissa lomailijamme vierailevat. Pyydämme teitä olemaan valppaita ja ilmoittamaan mahdollisesta lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä osoitteessa www.dontlookaway.nl/uk. Tietoja saa matkan vetäjältä tai järjestäjän edustajalta.

Explore-Namibia-Sustainable-Travel-in-Namibia-SGR-1

SGR-takuujärjestelmä

Rahasi ovat turvassa!
Explore Namibia on osa Explore More B.V:tä (KvK nro 73581259) ja on lisäksi Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR):n rekisteröity jäsen (rekisterinumero 3775). Voit tarkistaa tämän osoitteessa www.sgr.nl. Tällä sivustolla luetellut lomat kuuluvat SGR:n takuun piiriin SGR-takuujärjestelmän ehtojen mukaisesti. SGR:n takuun mukaan kuluttajalle palautetaan tämän etukäteen maksama matkasumma, jos vastapuoli ei pysty täyttämään sopimusvelvoitteitaan taloudellisen kyvyttömyyden vuoksi. Mikäli matkustaja on jo matkakohteessa ja sopimus sisältää matkat, järjestetään myös paluumatka.

Hätärahasto

Turvallisia matkoja
Määränpääsi voi olla kaukana kotoa, mutta mitä jos matkan aikana kohteessa tapahtuu katastrofi? Olemme sidoksissa hollantilaiseen Stichting Calamiteitenfonds Reizen -säätiöön. Calamiteitenfondsin tarjoama takuu tarkoittaa, että osallistuessasi järjestämäämme lomaan sinulle kuluttajana:

hyvitetään koko matkasumma tai osa siitä, jos emme voi järjestää lomaa kokonaan tai osittain hätätilanteen vuoksi.

korvataan mahdolliset lisäkustannukset, jos joudumme muuttamaan lomaa tai palauttamaan sinut ennenaikaisesti hätätilanteen vuoksi.

Hätätilanteella tarkoitetaan sodan tai luonnonkatastrofin aiheuttamaa poikkeavaa tapahtumaa.

Explore-Namibia-Takuujärjestelmä ja hätärahasto

Explore Namibia tarjoaa suunniteltuja, itseajettavia matkoja sekä yksityisiä opastettuja kiertoajeluja. Matkalla olet valitsemasi täysin varustellun 4×4 vuokra-auton kuljettaja ja matkustat omaan tahtiisi. Järjestämme mielellämme safarimatkasi, mukaan lukien kuljetukset sekä majoitukset.

Explore-Namibia-Takuujärjestelmä ja hätärahasto

Reittiohjelmat

Räätälöityjä Itseajettavia Matkoja 4x4 vuokra-autolla Namibiassa

Itseajettavat Kiertomatkat

Tarjoamme laajan valikoiman itseajettavia safarimatkoja, jotka räätälöidään yksilöllisten tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan.

Opastetut Valokuvausmatkat Namibiassa

Valokuvausmatkat

Valokuvausmatkamme on suunniteltu kaiken tasoisille valokuvaajille.

Opastettu safarimatka osana ryhmää Namibiassa

Safarimatka osana ryhmää

Kuljette ajoneuvoilla jonossa seuraten opasta.

Safari pidennetyssä Landcruiserissa Namibiassa

Safari “pidennetyssä Landcruiserissa”

Safarit max. 7 matkustajalle tilavassa ”pidennetyssä Landcruiserissa”.

Yksilöllistä Matkailuneuvontaa

Jokaisella matkustajalla on omat mieltymyksensä. Jos kaipaat apua päätöksenteossa, autamme sinua löytämään parhaat vaihtoehdot! Räätälöimme yhdessä matkareitin täysin henkilökohtaisten mieltymystesi, toiveidesi ja budjettisi mukaan. Voimme auttaa sinua monella eri tavalla. Ystävällinen ja palvelualtis matkakonsulttitiimimme palvelee sinua Euroopassa ja Afrikassa tarjoamalla sinulle sopivan suunnitelman matkaohjelmaa varten sekä vastaamalla kaikkiin kysymyksiisi.

Yksilöllistä Matkailuneuvontaa

Jokaisella matkustajalla on omat mieltymyksensä. Jos kaipaat apua päätöksenteossa, autamme sinua löytämään parhaat vaihtoehdot! Räätälöimme yhdessä matkareitin täysin henkilökohtaisten mieltymystesi, toiveidesi ja budjettisi mukaan. Voimme auttaa sinua monella eri tavalla. Ystävällinen ja palvelualtis matkakonsulttitiimimme palvelee sinua Euroopassa ja Afrikassa tarjoamalla sinulle sopivan suunnitelman matkaohjelmaa varten sekä vastaamalla kaikkiin kysymyksiisi.

Tutustu yhteen maailman kiehtovimmista ja monipuolisimmista maista

Itseajettavia safarimatkoja Namibiassa

Tämä on vain yksi esimerkki reiteistämme. Tarjoamamme reittiohjelmat ovat täysin muokattavissa tarpeidesi mukaan. Voit varata niitä sellaisenaan tai käyttää pohjana oman, yksilöllisen seikkailusi suunnittelussa. Katso alta muita kokoamiamme esimerkkireittiohjelmia. Explore Namibia huolehtii, että saat toteuttaa unelmiesi matkan!

Itseajettavat reittiohjelmat
Itseajettavat kiertomatkat
Tarjoamme laajan valikoiman itseajettavia safarimatkoja, jotka räätälöidään yksilöllisten tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Itseajettavat safaripakettimme sisältävät kaiken, mitä tarvitset uskomatonta seikkailua varten ja ovat täysin muokattavissa!

Kesto: alkaen 9 päivää (muokattavissa)

Hinta alkaen: 633,- €

Opastetut Valokuvausmatkat
Valokuvausmatkat
Valokuvausmatkamme on suunniteltu kaiken tasoisille valokuvaajille. Kokeneet oppaamme auttavat ja opastavat sinua ikuistamaan Namibian erityislaatuiset nähtävyydet valokuvaten.

Kesto: alkaen 12 päivää

Hinta alkaen: 4.299,- €

Yksityinen Safari
Opastettu safarimatka osana ryhmää
Kuljette ajoneuvoilla jonossa seuraten opasta. Matka taittuu mukavasti omasta vuokra-ajoneuvostasi käsin.

Kesto: Muokattavissa

Hinta alkaen: 1.089,- €

Yksityinen Safari
Safari “pidennetyssä” Land Cruiserissa
Safarit korkeintaan 7 matkustajalle tilavassa "pidennetyssä” Land Cruiserissa. Kokenut opas/kuljettaja vie sinut Namibian upeimpien nähtävyyksien äärelle.

Kesto: 13 Päivää

Hinta alkaen: 3.999,- €

Koe namibian kauneus omatoimimatkoillamme – varaa heti!