EDULLINEN AUTON VUOKRAAMINEN NAMIBIASSA

Matkustaminen Namibian halki tarkoittaa, että suuntaat ajoteille! Nämä eivät kuitenkaan yleensä ole sellaisia teitä joihin olet tottunut, sillä suurin osa Namibian tieverkostosta koostuu sorateistä.

 

Explore Namibia tarjoaa sinulle valikoiman parhaita 4×4 ajoneuvoja, jotka ovat kaikki suunniteltu täydellisesti Namibian teille ja jotka ovat myös käteviä sadekaudella ajamiseen. Perusvarustellut automme sopivat niille, jotka eivät tarvitse leirintävarusteita vaan asuvat lomakeskuksissa ja majataloissa.

SUV

SUV on autotyyppi, joka tarjoaa enemmän ylellisyyttä. Modernin sisustuksen, automaattivaihteiston ja korkeamman maavaran ansiosta tällä autolla ajaminen on erittäin mukavaa. Nämä autot sopivat täydellisesti Namibian sorateillä ajamiseen.

Perusvarusteltu 4×4 maastoauto

Perusvarustellut 4×4 maastoautot ovat teknisesti mukautettu kestämään Afrikan epätasaisia teitä. Perusvarusteisiin kuuluu kaksinkertainen polttoainesäiliö, kaksi varapyörää, lapio, tunkki, varaosat, työkalulaatikko, varoituskolmio, hinausköysi, ensiapulaukku ja painemittari.

Luksus 4×4 maastoauto

Verrattuna tavallisen 4×4 maastoauton perusvarustukseen, tässä ajoneuvossa on muutamia lisäominaisuuksia. Vuokraan sisältyy kompressori, snorkkeli ja jääkaappi. Tämän tyyppinen neliveto on suunniteltu kaikille Afrikan teille ja näillä autoilla saa ajaa maastossa.

Kaikki ajoneuvot ovat täydellisesti huollettuja. Autovuokraan sisältyy vakiona:

Rajoittamaton kilometrimäärä

Lentokenttä- ja hotellikuljetukset

Ympärivuorokautinen hätäpalvelu mahdollisen vian sattuessa

Perehdytys nelivedolla ajamiseen sekä koeajo

Vakuutus vakio-omavastuulla

Kolmannen osapuolen vakuutus

Namibian tiekartat

Windhoekin ja Swakopmundin kartat

Paras tapa tutustua Namibiaan on ajaa omalla 4×4 ajoneuvollasi