Tietoa Explore Namibia

LUE TARINAMME

Matkailualan pitkä kokemus tekee meistä luotettavan kumppanin, joka vie sinut Namibian ihmeiden äärelle. Tarjoamme huolella suunniteltuja kiertomatkoja, jotka esittelevät tämän merkittävän afrikkalaisen kohteen monimuotoisuuden ja kauneuden.

Tiimimme Namibiassa

Tietoa Explore Namibia

Explore Namibia on hollantilaisten Marcon ja Elisen vuonna 2006 perustama edistyksellinen ja ammattitasoinen matkailuyritys Namibiassa
Pariskunta on matkustanut Afrikassa laajasti ja ihastunut maanosaan syvästi. Kun heille tarjoutui jännittävä tilaisuus lähteä Afrikkaan, he eivät epäröineet vaan irtisanoutuivat töistään Euroopassa ja muuttivat 10 000 km etelään. Vielä tänäkin päivänä, vuosien jälkeen, he rakastavat työtään – eli seikkailevat Namibiassa ja Botswanassa ja auttavat muita tekemään samoin!

 

Windhoekissa, Namibiassa sijaitseva Explore Namibia on kehittänyt vankan tiiminsä viimeisen 13 vuoden aikana ja heillä on runsaasti paikallista osaamista ja ajankohtaista tietämystä. Paikanpäältä löydät myös lähituen matkojesi aikana. Viimeisimpänä, maaliskuussa 2019, Explore Namibia avasi toimiston Haarlemissa, Hollannissa. Tämän kautta kokeneet matkakonsultit voivat tuoda seikkailun Afrikkaan lähemmäs sinun kotiasi.

 

Vuonna 2018 Marcon ja Elisen seuraan liittyi Julia. Namibialaisella vierastilalla syntynyt ja varttunut Julia oli jo pitkään ollut tekemisissä eri puolilta maailmaa tulleiden matkailijoiden kanssa ja oli aina haltioitunut heidän innostuksestaan eteläisen Afrikan maita kohtaan. Vietettyään muutaman vuoden Euroopassa Julia on ollut iloinen ”kotiin paluusta” saadessaan nyt jakaa eteläisen Afrikan tarjoamia kokemuksia muidenkin kanssa. Vastikään toiminta yhdistettiin My Namibia Safarin kanssa, ja tervetulleiksi kumppaneiksi toivotettiin Mirela ja Rainer, samoin kuin Johannes, Julian ”parempi puolisko”.

Explore-Namibia-Team-Photo
Elise van der Meij
Kaikki alkoi vuonna 2006, kun minä ja mieheni lähdimme Alankomaista aloittaaksemme uuden elämän Namibiassa.
Namibia oli ollut suosikkikohteemme monta vuotta ja halusimme jakaa tämän muiden kanssa. Näin syntyi Explore Namibia. Aika rientää ja nyt on jo 13 vuotta siitä, kun asetuimme Windhoekiin. Tänä aikana olemme järjestäneet useita itseajettavia lomamatkoja. Tämä ”itseajamis” -käsite on yksinkertaisesti se, mistä me nautimme itsekin. Uskon, että se on oikea tapa myös monille muille. Matkustamisen tulisi tapahtua matkustajan omaan tahtiin, jotta voi keskittyä omiin kiinnostuksen kohteisiinsa. Ja sen täytyy olla seikkailu!

Luonnon ystävät tulevat olemaan elementissään Namibiassa, sillä se on 200 % luontoa maisemineen, kansallispuistoineen, dyyneineen sekä rannikkoineen. Lintufanaatikoiden on mentävä Etoshaan etsimään Hopeakurkea ja Capriville Savannihuuhkajaa sekä Kuningaskalastajaperhettä. Namibia on myös täydellinen perhelomalle, kunhan ottaa rauhallisesti ja suunnittelee matkan hyvin.

Tämä upea maa on myös valokuvaajien paratiisi: pääset lähelle eläimiä, saat nauttia upeista väreistä ja kontrasteista ja ottaa upeita valokuvia Linnunradasta yöllä. Tutustu Namibiaan!

Kuuntelemme ja suunnittelemme. Toiveidesi perusteella järjestämme sinulle unohtumattoman itseajettavan seikkailun!

Räätälöityjä Itseajettavia Matkoja 4x4 vuokra-autolla Namibiassa

Explore Namibia tarjoaa suunniteltuja, itseajettavia matkoja sekä yksityisiä opastettuja kiertoajeluja. Matkalla olet valitsemasi täysin varustellun 4×4 vuokra-auton kuljettaja ja matkustat omaan tahtiisi. Järjestämme mielellämme safarimatkasi, mukaan lukien kuljetukset sekä majoitukset.

Räätälöityjä Itseajettavia Matkoja 4x4 vuokra-autolla

Reittiohjelmat

Räätälöityjä Itseajettavia Matkoja 4x4 vuokra-autolla Namibiassa

Itseajettavat Kiertomatkat

Tarjoamme laajan valikoiman itseajettavia safarimatkoja, jotka räätälöidään yksilöllisten tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan.

Opastetut Valokuvausmatkat Namibiassa

Valokuvausmatkat

Valokuvausmatkamme on suunniteltu kaiken tasoisille valokuvaajille.

Opastettu safarimatka osana ryhmää Namibiassa

Safarimatka osana ryhmää

Kuljette ajoneuvoilla jonossa seuraten opasta.

Safari pidennetyssä Landcruiserissa Namibiassa

Safari “pidennetyssä Landcruiserissa”

Safarit max. 7 matkustajalle tilavassa ”pidennetyssä Landcruiserissa”.

TIIMIMME

Tiimimme Namibiassa, Espanjassa tai Alankomaissa auttaa sinua järjestämään unelmalomasi! Järjestämme sinulle auton, varusteet, majoituksen sekä hauskoja aktiviteetteja. Pidämme sinuun yhteyttä koko matkan ajan varmistaaksemme, että toiveisiisi vastataan ja kohtelemme seikkailuasi yhtä intohimoisesti ja huolella kuin se olisi omamme.

Abigail

Abigail

Muistaen vain pienen yksityiskohdan lapsuudestani ja matkoistani, tiedän rakastaneeni luontoa, kuten rakastan edelleenkin. Auringonnousut ja -laskut maassamme ovat ylivoimaisesti upeimmat näkymät, joita olen koskaan nähnyt. Aloitin tiiviin työskentelyn matkailualan parissa vuonna 2017 ja vuonna 2020 aloin työskennellä suorassa kanssakäymisessä turistien kanssa. Tämä on ollut hämmästyttävä toimiala työskennellä saadessani kuulla jokaisen ``tarinan`` siitä, mistä he tulevat. Työskentely Explore Namibialla on nyt antanut minulle mahdollisuuden jakaa ``oma tarinani`` kauniista maastamme.
Aloitettuani vasta äskettäin Explorella, olen innoissani voidessani olla osa tällaista energistä ja hauskanpitoa rakastavaa tiimiä. Odotan innolla, että saan antaa parastani asiakkaillemme ja kollegoilleni.

Erika

Erika

Windhoekissa kasvaminen ja jokaisen loman viettäminen kylässä oli hauskaa ja harvoin yksitoikkoista. Olin utelias saamaan selville syyn, miksi ihmiset sanoivat jatkuvasti että ``Namibia on matkailun huippukohde.`` Halusin nähdä sen itse ja nähdä jotain erilaista kuin jokapäiväiset vuohet ja lehmät. Uteliaisuuteni sai minut tutustumaan matkailualan opintoihin, ja nyt järjestän innokkaasti matkoja ja rakastan olla vuorovaikutuksessa eri elämänaloilta tulevien ihmisten kanssa.
Matkustaminen Namibiaan on enemmän kuin pelkkä ``safari``. Se koskee myös ihmisiä, kulttuuria, ympäristöä ja maan historiaa. Explore Namibia tarjoaa kokonaisvaltaisen afrikkalaisen kokemuksen.

Pierre

Pierre

Hei, nimeni on Pierre, ja minulla on ollut etuoikeus kohdata erilaisia kulttuureja koko elämäni ajan. Olen syntynyt Etelä-Afrikassa, asunut Englannissa sekä Yhdysvalloissa ja nyt kutsun Espanjaa kodikseni. Rakkauteni matkustamista kohtaan on vienyt minut lukuisille itseajettaville lomille eri puolille Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Näin minulla on ollut mahdollisuus tutustua uusiin kohteisiin ja saada unohtumattomia muistoja. Matkailu-, muotoilu- ja valokuvaamisinnostuksen lisäksi piristyn myös laatuajan viettämisestä perheen kanssa sekä grillailusta, mikä on eteläafrikkalaisten suosikki ajanviettotapa. Kielitaitoni sisältää sujuvan afrikaansin, englannin ja espanjan. Olen innoissani saadessani olla osa tätä yritystä, jossa voin yhdistää matkailuinnostukseni reittiohjelmien räätälöimiseen asiakkaille, mahdollistaen heidän unohtumattomat reissunsa joilla tutustua eteläisen Afrikan parhaaseen tarjontaan.

jasper-nw

Jasper

Minun henkilökohtainen mielipiteeni on, että ”road trip” on kiistatta paras tapa tutustua maahan! Vapaus matkustaa loputtomilla teillä täysin varustetulla 4WD ajoneuvolla on uskomaton. Seikkailuun lähteminen kauneimpiin villieläinpuistoihin ja syrjäseuduille. Päivän päättäminen yhdessä viihtyisän nuotion ääressä. Nukkuminen kattoteltassa kuunnellen kaukaisten villieläinten ääniä. Minusta tämä tekee Namibiasta ja Botswanasta äärimmäisen hyvän kohteen seikkailulliselle automatkalle. Ja sopiva annos hyvää matkamusiikkia kuuluu todellakin asiaan. Asuttuani ja työskenneltyäni kaksi vuotta paikallisessa Explore Namibia -toimistossa Windhoekissa, jonka jälkeen järjestettyäni matkoja Hollannista, olen nyt palannut vanhaan tukikohtaan. Autan sinua mielelläni henkilökohtaisen ”road trip”-seikkailusi järjestämisessä.

Silvia

Silvia

Niin kauan kuin muistan vanhempani veivät minut itseajettaville safarimatkoille Afrikan halki. Joskus nukuimme mökeissä, mutta usein nukuimme myös ulkona, leirintäalueilla kattoteltoissa vanhan Toyota 4×4 Landcruiserin päällä. Vaikka sitä pidettiin ``normaalina`` lomana, minusta se tuntui aina suurelta seikkailulta. Villieläinten äänet yöllä ja nukkuminen miljoonien tähtien alla – se tunne on yksinkertaisesti sanoinkuvaamaton.
Olen edelleen intohimoinen seikkailullisiin leirintämatkoihin, luontokuvaukseen ja pienille tyttärilleni luonnon kauneuden opettamiseen. Puhun englantia, saksaa ja afrikaansia ja ymmärrän melko hyvin hollantia.

Andrea

Andrea

Olen vain kaveri pienestä eteläisen Italian kaupungista, jota ajaa sitkeä vaeltamisen himo. Lapsesta asti minulla on ollut onni kokea lukemattomia seikkailuja, tutkia maailmaa ja uppoutua erilaisiin kokemuksiin. Reissuillani olen huomannut matkailun uskomattoman vaikutuksen yhteisöjen elvyttämiseen. Tämä oivallus herätti minussa syvän intohimon jakaa harvinaisia helmiä ja luoda merkityksellisiä yhteyksiä muiden matkailijoiden kanssa. En voisi olla enempää innoissani saadessani kuulua tähän mahtavaan tiimiin! Yhdessä olemme omistautuneet luomaan unohtumattomia matkaelämyksiä, jotka menevät tavallisuutta pidemmälle. Puhun sujuvasti italiaa, englantia ja espanjaa sekä keskustelen myös portugaliksi ja ranskaksi, joten olen valmis olemaan yhteydessä kaikenlaisiin matkailijoihin.

Sonja

Sonja

Synnyin ja kasvoin ”in the land of the brave”, eli Namibiassa. Elämäni ensimmäiset 3-4 vuotta asuimme maatilalla. Muutimme pieneen Omarurun kaupunkiin. Isälläni oli yritys, jossa hän ajoi maatiloille ja lodgeihin korjaamaan ja pystyttämään tuulimyllyjä (Wind Motoren) sekä poraamaan kaivoja.
Koulujen loma-aikoina olimme hänen mukanaan ``työmatkoilla`` nauttimassa nähtävyyksistä ja saamassa oppia erilaisista villieläimistä, puista ja pensaista ja kaikesta mitä Namibian laajoista maisemista löytyy. Kun leiriydyimme luonnossa, tähdistöt olivat uskomatonta katsottavaa. Koska suonissani virtaa ``maanviljelijöiden verta``, Namibian läpi matkustaminen on aina kiehtonut minua ja se antaa vapauden tunteen. Se on vain hämmästyttävän ihmeellinen pohjoisesta etelään sekä idästä länteen. Maa, joka on täynnä muistoja ja seikkailuja, antaa meille tietoa, jota voimme jakaa eteenpäin lapsille.

Keana

Keana

Olen syntynyt ja kasvanut Namibiassa ja kotoisin suuresta perheestä, joka rakastaa matkustamista. Vartuin ympäri Namibiaa, joten olen nähnyt paljon. Silti on vielä niin paljon lisää nähtävää ja koettavaa, että voin epäröimättä sanoa tämän olevan yksi kauneimmista ja ainutlaatuisimmista maista, joita tutkia. Täällä on niin paljon nähtävää, liikaa yhdelle matkalle. 😉 Ajat sitten mieluummin itse, tai annat meidän auttaa sinua päättämään, on molemmat mahtavia kokemuksia sisältäen paljon, kauniista Afrikan autiomaasta upeaan Zambezi-jokeen asti, jossa on runsaasti erilaisia villieläimiä ja jopa Afrikan tasangot, joilla norsut, sarvikuonot ja saalistajat kulkevat yhdessä. Voit jopa kokea paikallisen ruokakulttuurin ja erilaisten hämmästyttävien kulttuurien kaikki erilaiset perinteet, koska Afrikka on maanosa joissa on kaikkein eniten erilaisia kulttuureja ja kieliä. Joten miksi et tekisi meistä seuraavaa upeaa seikkailuasi!

Aishe

Aishe

No, lapsuus oli valoisa, ainoa tyttö poikien joukossa, mikä on paras tunne koskaan, ja jah, minä kasvoin pienessä kaupungissa, jota kutsutaan Ondangwaksi pohjoisessa, en ole oikeastaan kaupunkityttö, mutta olen kiitollinen siitä, että olen kaupungissa, kuten sanonta kuuluu ``kaupungissa on monia mahdollisuuksia``, ja se oli totta, täällä olen todellakin, siunattu parhaalla työllä, jonka voin koskaan kuvitella, upeita työtovereita, joista on tullut perhettä.
Matkailualalla on paljon mahdollisuuksia, mutta suurin niistä on se, että saan tavata paljon ihmisiä eri maista ja heidän kohtaamisensa on aina hienoa, he saavat esitellä kulttuuriaan ja minulla on myös hyvä mahdollisuus esitellä myös kulttuuriani. Ja joo, olen matkakaveri, tutustun uusiin paikkoihin ja näen eri alueita, parasta on RUOKA, pikkukylästä tullessa on vähän hektistä, ei pääse kohtaamaan paljon erilaisia ruokia ja ihmisiä, mutta nyt voin ääneen ja ylpeänä sanoa KYLLÄ, voin tuntea, nähdä ja maistaa uusia asioita.

Clara

Clara

Vain 20-vuotiaana saatan vaikuttaa nuorelta, mutta intohimoni matkustamiseen on ollut liikkeellepaneva voima elämässäni. Asuttuani kahdeksan vuotta Saksassa minulla oli onni tutustua erilaisiin eurooppalaisiin kohteisiin ja saada korvaamatonta kokemusta matkailun maailmasta. Namibia monimuotoisine maisemineen, rikkaine luontoineen ja eloisine kulttuureineen tarjoaa vertaansa vailla olevan lomaelämyksen. Sinun henkilökohtaisena lomasuunnittelijanasi ymmärrän, että jokainen matkustaja on ainutlaatuinen, ja jokaisella on erilaiset mieltymykset ja kiinnostuksen kohteet. Siksi olen sitoutunut suunnittelemaan yksilöllisiä, toiveidesi mukaan räätälöityjä reittiohjelmia. Vakuutan, että työskentelen kanssasi aidolla innolla ja tinkimättömällä huomiolla yksityiskohtiin! Voin auttaa sinua espanjaksi, saksaksi, englanniksi ja jos yritän... Myös ranskaksi. 😉 En malta odottaa, että pääsen olemaan osa matkatarinaasi ja auttamaan sinua luomaan unohtumattomia muistoja tässä ainutlaatuisessa maassa!

Miranda

Miranda

Kaiken kaikkiaan meillä kesti noin 20 vuotta, ennen kuin vihdoin teimme unelmamatkamme Namibiaan. Niin kauan olimme mieheni kanssa haaveilleet tästä seikkailullisesta kohteesta, aina siitä alkaen kun olimme aiemmin olleet leirintäsafarilla läpi Botswanan. Tuolloin, kun odotin poikaamme, päätimme lykätä matkaa. Mutta lopulta vuonna 2022, useamman kuin muutaman COVID-19:n aiheuttaman lykkäyksen jälkeen, aika oli vihdoin koittanut. Aiemmin olimme jo pari kertaa osallistuneet Explore Namibian tiedotuspäivään asiakkaina ja näin saanet tutustua tähän kauniiseen organisaatioon. Vuoteen 2023 asti työskentelin johdon/johtajan assistenttina, mutta yli 25 vuoden työskentelyn jälkeen tunsin, että oli aika tehdä jotain toisin. Kun vähän ennen lähtöämme Namibiaan näin Explore Namibialla avoimen työpaikan, jossa haettiin tukityöntekijää Haarlemin toimistoon, jolla olisi mahdollisuus opiskella ammatti matkakonsulttina, päätin vastata. Suureksi iloksi minut palkattiin, jonka jälkeen teimme mieheni kanssa matkamme Namibiaan, missä tapasin kollegani Windhoekissa! Se oli täydellinen yhdistelmä ``hyödyllistä ja miellyttävää``. Olen nyt ollut työsuhteessa 1.12.2022 lähtien ja opin joka päivä uutta.
Olen aina ollut kiinnostunut matkustamisesta ja minulla on ollut mahdollisuus vierailla monissa kohteissa. Se, että minulle on nyt annettu mahdollisuus tehdä harrastuksestani työ, on ollut unelmien täyttymys!

Viola-nw

Viola

Lukioaikoina autoin tätiäni joka loma hänen majatalossaan vastaanottovirkailijana ja taloudenhoitajana ja siitä kaikki alkoi, sain innostuksen työskennellä kansainvälisten ja paikallisten asiakkaiden kanssa. Lukion jälkeen päätin opiskella hotelli- ja matkailualaa ja satuin löytämään tieni Explore Africa Traveliin. On lahja, että on saanut syntyä ja kasvaa tässä maassa, jossa Namibian savanni on lähellä ja jossa voi nauttia maan monimuotoisesta luonnosta. Tämä maa tarjoaa jännittäviä kohteita kaikentyyppisille matkailijoille; voit tutustua syvällisesti sen kulttuuriseen ja sosiaaliseen moninaisuuteen, nähdä sen vapautumisen ja uudistumisen historian sekä kokea Namibian, Botswanan ja Victorian putousten ihmeet mukavasti. Lomalle lähtiessä on vaarallista luoda itselleen liian suuria unelmia ja toiveita, sillä on harvinaista, että se vastaa kaikkia odotuksiasi. No, älä huoli. Explore Africa Travel on täällä auttaakseen sinua matkasi suunnittelussa. Ja älä unohda: SE MIKÄ KANNATTAA TEHDÄ, KANNATTAA TEHDÄ HYVIN.

Nayra

Nayra

Asuttuani useissa maissa olen huomannut, että matkustamisesta pitämisen lisäksi olen myös oppinut sen kautta paljon ja opin edelleen. Rakastan uuden tiedon sekä uusien henkilökohtaisten ja ammatillisten taitojen hankkimista ja mikä olisikaan parempi tapa siihen kuin tutkia, matkustaa sekä kokea uusia seikkailuja. Tämän jakaminen uusien ihmisten kanssa on mielestäni erittäin hauskaa ja todella antaa merkityksen tunteen sisimpääni. Olen iloinen voidessani auttaa sinua seuraavan kokemuksesi kanssa, ja toivon, että kaikki muistosi ovat kauniita ja puhuvat myös sinun sisimpääsi. 😉

Hilma

Hilma

Olen intohimoinen työssäni saadessani auttaa ympäri maailmaa tulevia matkailijoita suunnittelemaan oman reissunsa ja päästessäni tarjoamaan heille monipuolista tietoa Namibiasta ja Botswanasta, jotka ovat molemmat erityisiä ja hämmästyttäviä maita. Olen samaa mieltä lainauksesta, ``Älä anna muiden kertoa sinulle, kuinka ihmeellinen maailma on, koe se itse``. On parempi nähdä jotain itse, kuin kuulla siitä tuhat kertaa muilta.

Etienne

Etienne

Matkailuala on useimpien namibialaisten sydämessä ja hyvin keskeistä sille, mikä tekee Namibiasta ainutlaatuisen kohteen. Sillä on keskeinen rooli Namibian taloudessa, mukaan lukien sivuvaikutukset muille teollisuudenaloille, joten olen iloinen, että olen vihdoin päätynyt osaksi Explore Namibiaa. Entisenä partiolaisena, ulkojousiammuntaradan omistajana sekä retkeilyintoilijana en voisi olla onnellisempi.

Helena-nw

Helena

Kun teet uraa matkailualalla, pääset verkostoitumaan eri luonteisten ja eri kulttuureista tulevien ihmisten kanssa. Harrastan itsekin matkailua ja matkailualalla työskentely on tehnyt minusta siinä paremman. Haasteita on, kuten kaikenlaisessa työssä, mutta loppujen lopuksi sen avulla varmistamme, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen kokemuksen ja palaavat onnellisina. Rakastan oppia uusista paikoista, tavata ihmisiä erilaisilta elämänaloilta ja tutustua paikallisiin ruokakulttuureihin. Olen huomannut, että matkustaminen avartaa maailmankuvaa ja lisää myös arvostusta omaa kotia, ja sieltä löytyviä asioita kohtaan.

Betty-nw

Betty

Lastenhoitolaitoksessa kasvaminen oli jo itsessään oma seikkailunsa. Saimme mahdollisuuden vierailla paikoissa ympäri Namibiaa, kuten Swakopmundissa, Walvis Bayssa, Etoshan villieläinpuistossa, Tsumebissa ja maan pohjoisosassa. Luonnossa oleskelu saattoi olla pelottavaa, vaikkakin erittäin hauskaa. Parasta siinä oli leirin pystyttäminen ja telttailu taivasalla. Sen varmistaminen, että sinulla oli kaikki valmiina ja vierailusi olisi mahdollisimman mukava vaati laajaa suunnittelua ja valmistelua. Nykyisessä tehtävässäni varausagenttina suunnittelu ja organisointi ovat yksi intohimoni. Tämä on pähkinänkuoressa asia, joka innoittaa minua suunnittelemaan sinun seikkailullisen matkasi Explore Namibian kautta. Elä elämääsi kompassin, älä kellon välityksellä.

Marco

Marco

Miljoonat kirkkaat tähdet yöllä, kodikas BBQnuotio luonnon keskellä, näkymät kohti vapaasti vaeltavia villieläimiä ja henkeäsalpaavat maisemat loputtomilla horistonteilla. Etsiessäni seikkailua ja äärimmäistä vapautta nämä elementit saivat minut rakastumaan Afrikkaan. Ja tänäkin päivänä ymmärrän, että Elise ja minä olemme olleet onnekkaita, kun olemme voineet toteuttaa unelmamme. Siitä tulen olemaan kiitollinen loppuelämäni.

Johannes

Johannes

Namibia on kontrastien maa, täynnä luonnon ihmeitä ja kulttuurista monimuotoisuutta: täydellinen paikka monikulttuuriselle sielulle asetettua! En ole ``alkuperäinen`` namibialainen, mutta maassa varttuminen on jättänyt sydämeeni peruuttamattomasti Afrikan muotoisen jäljen ja toivon voivani auttaa myös mahdollisimman monia muita löytämään tämän upea maan ja maanosan. Namibian avoin ja koskematon luonto luo rauhan ja eristyneisyyden tunnelman, joka herättää syvää kunnioitusta. Sitä ei voi pukea sanoiksi, vaan se on koettava itse!

Julia

Julia

Lapsena perhesafari oli aina valtava seikkailu – uusien kohteiden löytäminen, leirin pystyttäminen, tuntemattomien kasvien esiin kaivaminen sekä eläinten bongailu. Vielä tänäkin päivänä nautin perhelomista kauniissa Namibiassamme ja jokaisella matkalla tai retkellä löydän maastamme uusia ominaisuuksia. Autan mielelläni muita suunnittelemaan oman itseajettavan matkakokemuksensa. Matkalaisten palattua pidän todellisena etuoikeutena saadessani nähdä heidän silmissään erityisen pilkkeen sekä kajastuksen uudesta tiedosta. Luonnossa vietetty aika on yksinkertaisesti paras tapa paeta kiireistä elämäämme.

Yksilöllistä Matkailuneuvontaa

Jokaisella matkustajalla on omat mieltymyksensä. Jos kaipaat apua päätöksenteossa, autamme sinua löytämään parhaat vaihtoehdot! Räätälöimme yhdessä matkareitin täysin henkilökohtaisten mieltymystesi, toiveidesi ja budjettisi mukaan. Voimme auttaa sinua monella eri tavalla. Ystävällinen ja palvelualtis matkakonsulttitiimimme palvelee sinua Euroopassa ja Afrikassa tarjoamalla sinulle sopivan suunnitelman matkaohjelmaa varten sekä vastaamalla kaikkiin kysymyksiisi.

Tutustu yhteen maailman kiehtovimmista ja monipuolisimmista maista

Namibian Reittiohjelmat

Tarjoamamme reittiohjelmat ovat täysin muokattavissa tarpeidesi mukaan. Voit varata niitä sellaisenaan tai käyttää pohjana oman, yksilöllisen seikkailusi suunnittelussa. Katso alta muita kokoamiamme esimerkkireittiohjelmia. Explore Namibia huolehtii, että saat toteuttaa unelmiesi matkan!

Itseajettavat Reittiohjelmat
Itseajettavat Kiertomatkat
Tarjoamme laajan valikoiman itseajettavia safarimatkoja, jotka räätälöidään yksilöllisten tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Itseajettavat safaripakettimme sisältävät kaiken, mitä tarvitset uskomatonta seikkailua varten ja ovat täysin muokattavissa!

Kesto: alkaen 9 päivää (muokattavissa)

Hinta alkaen: 633,- EUR

Opastetut Valokuvausmatkat
Valokuvausmatkat
Valokuvausmatkamme on suunniteltu kaiken tasoisille valokuvaajille. Kokeneet oppaamme auttavat ja opastavat sinua ikuistamaan Namibian erityislaatuiset nähtävyydet valokuvaten.

Kesto: alkaen 12 päivää

Hinta alkaen: 4.299,- EUR

Yksityinen Safari
Opastettu safarimatka osana ryhmää
Kuljette ajoneuvoilla jonossa seuraten opasta. Matka taittuu mukavasti omasta vuokra-ajoneuvostasi käsin.

Kesto: Muokattavissa

Hinta alkaen: 1.089,- EUR

Yksityinen Safari
Safari “pidennetyssä Landcruiserissa”
Safarit max. 7 matkustajalle tilavassa "pidennetyssä Landcruiserissa". Kokenut opas/kuljettaja vie sinut Namibian upeimpien nähtävyyksien äärelle.

Kesto: 13 Päivää

Hinta alkaen: 3.999,- EUR

Järjestämme seikkailullisia, itseajettavia safarimatkoja 4WD ajoneuvolla Namibian halki