Yksityiset opastetut safarit Namibiassa

Yksityinen Opastettu Safarimatka ”pidennetyssä Landcruiserissa”

Yksityiset opastetut safarit

Explore Namibia tarjoaa yksityisiä opastettuja safarimatkoja, jotta voit lähteä elämäsi seikkailulle huolehtimatta yhtään mistään. Järjestämme kuljetuksista alkaen koko matkasi, jossa oppaana toimii asiantunteva matkaopas tai kuski. Järjestämme majoituksesi, haluatpa sitten majoittua ylellisissä lodgeissa tai keskitason majataloissa.

14 PÄIVÄN SAFARIMATKA ”HIGHLIGHTS OF NAMIBIA”

Vieraile Namibian kaikista suosituimmissa safarikohteissa kuten Etoshan kansallispuistossa ja Sossusvlein punaisilla dyyneillä.

Namibiassa Opastetut yksityiset safarimatkat venytetyssä Land Cruiserissa

Täydellinen safarimatka seitsemälle matkustajalle ja kuskille tilavassa ”venytetyssä Land Cruiserissa”.

Muunneltu ”venytetty Land Cruiserimme” tarjoaa täydellisen safarikokemuksen korkeintaan seitsemälle matkustajalle. Siinä on tilaa seitsemälle matkustajalle ja kuljettajalle heidän lisäkseen. Jokainen matkustaja saa istua ikkunapaikalla ilmastoidussa autossa, jonka yksi ehdottomia kohokohtia on avattava katto, josta saa upeat panoraamanäkymät ympäröivään luontoon.

 

Kokenut kuski vie teidät Namibian parhaille paikoille. Tutustu maahan ja sen ihmisiin tällä upealla matkalla.

Reittiohjelma lyhyesti

  • Päivä 1-2: Windhoek
  • Päivä 2-4: Sossusvlei
  • Päivä 4-6: Swakopmund
  • Päivä 6-8: Twyfelfontein
  • Päivä 8-11: Etoshan kansallispuisto
  • Päivä 11-12: Waterbergin Ylängön Kansallispuisto
  • Päivä 12-13: Erindin Yksityinen Eläintensuojelualue
  • Päivä 14: Lähtö
  • Päivä 15: Kotiinpaluu

Kohokohdat

Tutustu maailman vanhimpaan autiomaahan, Namibiin

Päivämatka maailmankuuluille Sossusvlein dyyneille

Villi Atlantti

Tutustu Pieneen viisikkoon tai vieraile Walvis Bayn hyljekoloniassa

Tutustu Twyfelfonteinin maailmanperintökohteeseen

Mahdollisuus bongata tuhansia eläimiä Etoshan kansallispuistossa.

Suunnitellut lähdöt
Aloituspäivä Windhoek Päättymispäivä Windhoek Hinnat
pyynnöstä pyynnöstä 3.999,- € / hlö

Yksityiset opastetut safarit-Safarimatka-pidennetyssä-Landcruiserissa

Explore Namibia tarjoaa räätälöityjä opastettuja Namibian yksityissafareita, jotka sisältävät muun muassa ateriat, majoitukset ja aktiviteetit. Sinua auttaa kokenut ja asiantunteva kuski(opas.

Hinnat

Henkilö 2hh 3.999 €

Henkilö 1hh 4.399 €

Lapsi (4-12 vuotias) vanhempien huoneessa 3.099 €

Yksityiset opastetut safarit Namibiassa

Mitä varaukseen sisältyy?

Upean matkan Namibian vähemmän tunnettuihin paikkoihin

Pieni ryhmä, korkeintaan 7 matkustajaa (matkan toteutuminen edellyttää väh. 4 matkustajaa)

Ikkunapaikka

Safariauto ylösnostettavalla katolla.

Juomavesi oppaan autossa

Englantia, saksaa ja afrikaansia puhuva opas; ranskaa, italiaa tai espanjaa puhuva opas pyydettävä varauksen yhteydessä.

Majoitus kuten mainittu matkaohjelmassa

Matkaan kuuluu lukuisia aktiviteetteja

Ateriat varauksen mukaan

Sisäänpääsymaksut puistoihin

Kattava matkustuspaketti

Mikä varaukseen ei sisälly?

Kansainvälset lennot

Viisumikulut

Aktiviteetteja, joita ei ole mainittu

Tipit/palvelumaksut

Henkilökohtaiset lisäkulut

Juomat

Reittiohjelma Yksitykohtaisesti

PÄIVÄ 1 ‒ 2: WINDHOEK

Oppaanne odottaa teitä Windhoekin kansainvälisellä lentokentällä (Huomioithan, että opas menee lentokentälle vain Eurowingsin lentoaikataulujen mukaan. Jos olette varanneet toisen lentoyhtiön lennot, on teidän järjestettävä ja maksettava vaihtoehtoinen lentokenttäkuljetus itse. Ilmoitattehan suunnitelmistanne etukäteen, niin autamme teitä mielellämme kuljetuksen järjestämisessä.)

 

Opas vie teidät majapaikkaanne Windhoekissa, jossa käytte koko matkaseurueen kanssa tarkasti läpi matkasuunnitelman ja jossa saat kaikki matkaan liittyvät asiakirjat. Loppupäivän saat ottaa rennosti ja vaikka tutustua kaupunkiin tai käydä ostoksilla matkaa varten. Tai voit vain levätä uima-altaan reunalla ja toipua lentomatkan rasituksista.

 

Windhoek on Namibian pääkaupunki, jossa on suuri määrä ravintoloita, kauppoja ja majoituspaikkoja. Kaupunki on siisti ja hyvin järjestäytynyt. Kannattaa käydä tutustumassa Christi Churchiin ja ”Tinten Palastiin” sekä kaupungin keskustassa oleviin käsityömarkkinoihin.

 

Illalla ryhmä tapaa illallisella majapaikan ravintolassa.

Yksityiset opastetut safarit 4x4 opastetut matkat Namibiassa

PÄIVÄ 2 ‒ 3: NAMIBIN AAVIKKO

Matka alkaa! Lähdette Rehobothin kautta, ohi Naukluft-vuorten kohti Namibin aavikkomaisemia. Opas pysähtyy mielellään matkan aikana valokuvien ottamista varten. Lounaat syödään puolenpäivän tienoilla.

 

Iltapäivällä saavutatte kauniin lodgen, jossa vietätte loppupäivän. Lämpimänä päivänä viileä juoma uima-altaan reunalla maistuu hyvältä! Halutessasi voit lähteä lyhyelle vaellukselle iltapäivällä ihailemaan kauniita maisemia. Jos olet onnekas, saatat nähdä myös aavikkoantilooppeja kaukaisuudessa.

 

Illalla syödään illallinen upeilla näköaloilla varustettuna lodgen ravintolassa.

Yksityiset opastetut safarit 4x4 opastetut matkat Namibiassa

PÄIVÄT 3 ‒ 4: SOSSUSVLEI

Päiväsi alkaa aikaisin aamulla niin, että saat nähdä aamun kauniin valon. Ensimmäinen matka suuntautuu kohti Sesriemiä, porttia Namib-Naukluft Parkiin. Portti avatutuu auringon noustessa. Kapea tie kuljettaa kauniiden maisemien ja korkeiden dyynien ohi Deadvleihin ja Sosusvleihin. 1,5 kilometrin vaelluksen päässä on muinaiset Deadvlein kuuluisat ja kuvaukselliset kuivuneet akaasiapuut.

Yksityiset opastetut safarit 4x4 opastetut matkat Namibiassa

Sossusvlei on Namib-Naukluftin kansallispuistossa, Afrikan suurimmalla luonnonsuojelualueella. Namibian kuuluisimmat valokuvat tulevat epäilemättä Sossusvleista. Kuvat häikäisevät punaisilla dyyneillään ja teräväpiirteisyydellään. Alueen dyynit ovat maailman korkeimpia ja kohoavat aina käsittämättömään 400 metrin korkeuteen. Kiipea Dyyni 45:lle ja nauti upeista näkymistä dyynien valtameren yli. Toinen pysähdyspaikkamme Deadvlein kuivalla järvellä ja sen keskellä tönöttävät puut ovat jopa surrealistinen näkymä. Sossusvlei tarkoittaa ”umpikujan suota”, sillä alueen dyynit estävät Tsauchab-jokea saavuttamasta Atlantin valtamerta muodostamalla pussinperän. Kuivuudesta johtuen joku virtaa erittäin harvoin niin pitkälle, joten tasanko pysyy kuivana lähes joka vuosi. Kuitenkin runsaiden sateiden myötä Tsauchab-joki täyttää suolatasangon ja vierailijat ympäri maailmaa saapuvat alueelle näkemään tätä ihmeellistä näkyä.

 

Keskipäivän tienoilla saat taas pakatun lounaan, jonka voit nauttia kirahviakaasian alla Sossusvlein tasangolla. Tämän jälkeen matka jatkuu takaisin kohti portteja Sesriemissä, jossa on mahdollista tutustua myös Sesriemin kanjoniin. Iltapäivällä saavutte takaisin lodgelle.

Yksityiset opastetut safarit 4x4 opastetut matkat Namibiassa

PÄIVÄ 4 ‒ 5: SWAKOPMUND

Matkalla Swakopmundiin Namib näyttää itsestään monia puolia. Ajatte vuorten, punaisten dyynien, Gaubin ja Kuisebin kanjonin ja lopuksi paljaiden tasankojen ohi. Erityisesti kuumina päivinä näet matkalla myös kangastuksia. Saatat myös nähdä tyypillisiä aavikkoeläimiä matkalla, esimerkiksi keihäsantilooppeja, hyppyantilooppeja , strutseja ja pienellä onnellä myös kirahveja.

 

Solitairen pieni huoltoasema on hyvä taukopaikka. Se sijaitsee sopivasti matkan varrella läntisestä Namibiasta kohti Swakopmundia. Solitairen pikkuleipomossa on myös monia herkkuja, mukaanlukien Namibian paras omenapiirakka!

 

Saavuttuasi Atlantin rannikolle, voit käydä lyhyellä retkellä Walvis Bayn satamassa ja laguunissa. Sadat flamingot peuhaavat suolaisen meren matalikossa. Matka jatkuu vielä hetken Walvis Baysta 40 kilometria pohjoiseen kaunista rannikkotietä pitkin Swakopmundiin, kenties eteläisen pallonpuoliskon saksalaisimpaan kaupunkiin.

Yksityiset opastetut safarit 4x4 opastetut matkat Namibiassa

PÄIVÄ 5 ‒ 6: SWAKOPMUND

Tänään sinulla on mahdollisuus valita yksi kahdesta aktiviteetista, jotka on varattava kauttamme etukäteen (osa matkan hintaa).

Living Desert -kierros
Kierroksen järjestäjä noutaa sinut hotelliltasi aamulla tasan kello 8:00. Auto vie sinut dyyneille Swakopmundin eteläpuolelle etsimään ”Pientä viisikkoa”, aavikon pieniä eläimiä. Tällä jännittävällä kierroksella opit runsaasti aavikon ekosysteemistä ja aavikon mielenkiintoisista asukkaista. Keskipäivän aikaan sinut tuodaan takaisin majapaikkaasi. Iltapäivälle on varattu vapaa-aikaa, jolloin voit tutustua Swakopmundin kaupunkiin ja ympäröivään alueeseen rauhassa.

Yksityiset opastetut safarit 4x4 opastetut matkat Namibiassa

Venesafari
Nämä risteilyt keskittyvät merielämään, erityisesti pelikaaneihin, pullonokkadelfiineihin ja afrikanhylkeisiin. Nautiskele lasillinen kuohuviiniä ja herkullisia Walvis Bayn ostereita samalla, kun nämä eläimet leikkivät veneellä. Sinut noudetaan venesafarille aamulla. Risteily lähtee Walvis Bayn satamasta, jossa astut katamaraaniin Pelican Pointille, hylkeiden kotiin. Keskipäivän aikoihin pääset takaisin majapaikkaasi Swakopmundiin.

Yksityiset opastetut safarit 4x4 opastetut matkat Namibiassa

PÄIVÄ 6 ‒ 7: TWYFELFONTEIN

Jätämme kylmän Atlantin valtameren tänään. Swakopmundista ajamme pohjoiseen seuraten valtameren rannikkoa aina Hentiesbaaihin asti. Sieltä matka jatkuu kohti sisämaata Namibian korkeimman vuoren, Brandbergin, ohi. Nimen se saa tulisesta hohteesta, joka syntyy päivän viimeisten auringonsäteiden valaistessa sitä. Iltapäivällä saavutamme Twyfelfonteinin, jossa on mahdollisuus vierailla muinaisilla kalliokaiverruksilla. Voit sopia käynnistä siellä oppaasi kanssa. Sisäänpääsymaksu kaiverruksille ei kuulu matkan hintaan.

Yksityiset opastetut safarit 4x4 opastetut matkat Namibiassa

PÄIVÄ 7 ‒ 8: TWYFELFONTEIN

Aamiaisen jälkeen matka jatkuu kohti alueen kuivia jokia, jossa etsitään erityisesti aavikkoon sopeutuneita norsuja. Nämä eläimet vaeltavat alueella ympäri vuoden, mutta välillä niiden jäljittäminen on käytännössä mahdotonta. Vaikka norsuja ei näkyisikään, hellivät maisemat varmasti jokaista matkaajaa päivän aikana.

Yksityiset opastetut safarit 4x4 opastetut matkat Namibiassa

PÄIVÄ 8 ‒ 9: ETOSHA WEST

Matkalla Etoshan kansallispuistoon ohitamme alueen, jossa on kivettyneitä pyita. Pysähdymme katsomaan ja ihmettelemään niitä hetkeksi, jonka jälkeen jatkamme matkaa. Iltapäivällä saavumme Hobateren toimilupa-alueella, joka on Etoshan kansallispuiston länsinaapurina. Siellä asuu leijonia, norsuja ja antilooppeja. Halutessasi voit osallistua lodgella yösafarille.

Yksityiset opastetut safarit 4x4 opastetut matkat Namibiassa

PÄIVÄ 9 ‒ 10: ETOSHA SOUTH

Tänään vietämme koko päivän safarilla Etoshan kansallispuistossa. Reitti kuljettaa meidät läntiseltä Galton Gatelta Anderson Gatelle Okaukuejon eteläpuolelle. Aloitamme matkan heti aikaisen aamiaisen jälkeen, sillä etenemme päivän aikana hitaasti. Eri eläimiä on hurja määrä ja monet niistä löytyvät vesikuopilta. Kaudesta riippuen se saattaa olla hyvinkin ruuhkainen ja huomaatkin olevasi satojen hyppyantilooppien, seeprojen ja norsujen piirittämä.

 

Eläinten tarkkailu ja etsiminen vaatii kärsivällisyyttä. Siihen kuuluu ajelua vesikuopalta toiselle ja odottelua niiden luona. Safariajoneuvomme sopii tähän tarkoitukseen erityisen hyvin, sillä siinä on nostettava katto, jonka avulla valokuvaaminen ja eläinten tarkkailu onnistuu hyvin. Syömme mukaan pakatut lounaamme yhdellä puiston levähdyspaikoista. Iltapäivällä poistumme puistosta sen eteläpuolelle etelää ja vietämme yömme läheisellä lodgella.

Yksityiset opastetut safarit 4x4 opastetut matkat Namibiassa

PÄIVÄ 10 ‒ 11: ETOSHA EAST

Safarimme alkaa taas heti aamiaisen jälkeen. Ajamme takaisin puistoon Anderson Gaten kautta. Okaukuejosta ajamme suolatasangon eteläreunaa. Alue on eläinten suosiossa ja harvan kasvilisuuden vuoksi se tarjoaa mahdollisuuden nähdä eläimiä kauempaakin. Pidämme lounastauon Halalin levähdyspaikalla.

 

Jatkamme sitten matkaamme vanhaan saksalaiseen linnoitukseen, Namutoniin, joka on Saksan siirtomaavalta-ajan Schutztruppe-joukkojen rakentama. Puistosta on lähdettävä viimeistään auringonlaskun aikaan. Meitä odottaa kaunis lodge puiston itäpuolella.

Yksityiset opastetut safarit 4x4 opastetut matkat Namibiassa

PÄIVÄ 11 ‒ 12: WATERBERGIN YLÄNGÖN KANSALLISPUISTO

Tänään jätämme Etoshan alueen taaksemme ja ajamme Tsumebin ja Grootfonteinin kautta Waterbergin ylängölle. Asvaltti- ja soratiet johdattavat kulkuamme kauniiseen Waterbergiin. Miljoonia vuosia sitten tämä alue oli vielä suo, jossa vaelsivat dinosaurukset. Suo kuivui ja sitä ympäröivä alue on eroosion myötä kulunut. Jäljellä on kaunis hedelmällinen, punainen, ylänkö, jossa edelleen näkyy dinosaurusten jalanjälkiä hiekkakivessä. Suosittelemme opastettua yvaellusta ja sarvikuonoajelua. Vaellusreiteistä toinen sopii myös omatoimiseen vaeltamiseen.

Yksityiset opastetut safarit 4x4 opastetut matkat Namibiassa

Ylänkövaellus
Vaellusoppaasi kiipeää Waterbergin ylängölle kanssasi selittäen puiston luonnosta antaen tietoa elämästä alueella ja alueella elävien hererojen kulttuurista. Ylängöltä on upeat näkymät laaksoon ja aina Kalahariin asti.

 

Sarvikuonoajelu
Matkusta kuten alkuperäisasukkaat! Pääset jäljittäjän kanssa etsimään keihäsantilooppeja, gnuuantilooppeja, kuduja ja kirahveja eläintensuojelualueen luonnossa ‒ tai jopa kohtaamaan sarvikuonoja.

 

(Waterbergin aktiviteetit eivät kuulu matkan hintaan. Ne on mahdollista varata ja maksaa paikanpäällä.)

Yksityiset opastetut safarit 4x4 opastetut matkat Namibiassa

PÄIVÄ 12 ‒ 13: ERINDIN YKSITYINEN ELÄINTENSUOJELUALUE

Lyhyehkön ajomatkan päässä meitä odottaa päivän matkakohteemme, Erindin yksityinen eläintensuojelualue. Saapumisen jälkeen nautimme lounaan lodgen ravintolassa.

 

Iltapäivälle on varattu safari, jolla voit tutustua alueen laajaan eläinkuntaan. Paljon tapahtuu myös vesikuopalla, jonne on näkymät Erindin ravintolan terassilta. Tähän onkin hyvä päättää matkamme.

Yksityiset opastetut safarit 4x4 opastetut matkat Namibiassa

PÄIVÄ 13 ‒ 14: WINDHOEK JA SEN YMPÄRISTÖ

Aikaisin aamulla sinulla on mahdollisuus päästä vielä autosafarille, jossa voit nauttia Namibian kauneudesta vielä kerran.

 

Sen jälkeen suuntaamme kohti Windhoekia, jonne pääsemme keskipäivän tienoilla. Oppaasi vie seurueen vielä hyvään ravintolaan nauttimaan lounasta. Iltapäivällä hän vie teidät kansainväliselle lentokentälle, jossa hyvästelette ja lähdette matkaan kohti kotia.

 

(Huomioithan, että opas menee lentokentälle vain Eurowingsin lentoaikataulujen mukaan. Jos olette varanneet toisen lentoyhtiön lennot, on teidän järjestettävä ja maksettava vaihtoehtoinen lentokenttäkuljetus itse. Ilmoitattehan suunnitelmistanne etukäteen, niin autamme teitä mielellämme kuljetuksen järjestämisessä. Mikäli haluat matkallesi jatkoa, tiimimme auttaa sinua erittäin mielellään myös sen järjestämisessä.)

 

Toivottavasti sinulla oli upea matka Namibian parhaisiin kohteisiin.

Yksityiset opastetut safarit 4x4 opastetut matkat Namibiassa

Yksilöllistä Matkailuneuvontaa

Jokaisella matkustajalla on omat mieltymyksensä. Jos kaipaat apua päätöksenteossa, autamme sinua löytämään parhaat vaihtoehdot! Räätälöimme yhdessä matkareitin täysin henkilökohtaisten mieltymystesi, toiveidesi ja budjettisi mukaan. Voimme auttaa sinua monella eri tavalla. Ystävällinen ja palvelualtis matkakonsulttitiimimme palvelee sinua Euroopassa ja Afrikassa tarjoamalla sinulle sopivan suunnitelman matkaohjelmaa varten sekä vastaamalla kaikkiin kysymyksiisi.

Parhaat räätälöidyt safarikierrokset

Namibian Reittiohjelmat

Tarjoamamme reittiohjelmat ovat täysin muokattavissa tarpeidesi mukaan. Voit varata niitä sellaisenaan tai käyttää pohjana oman, yksilöllisen seikkailusi suunnittelussa. Katso alta muita kokoamiamme esimerkkireittiohjelmia. Explore Namibia huolehtii, että saat toteuttaa unelmiesi matkan!

Itseajettavat Reittiohjelmat
Itseajettavat Kiertomatkat
Tarjoamme laajan valikoiman itseajettavia safarimatkoja, jotka räätälöidään yksilöllisten tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Itseajettavat safaripakettimme sisältävät kaiken, mitä tarvitset uskomatonta seikkailua varten ja ovat täysin muokattavissa!

Kesto: alkaen 9 päivää (muokattavissa)

Hinta alkaen: 633,- EUR

Opastetut Valokuvausmatkat
Valokuvausmatkat
Valokuvausmatkamme on suunniteltu kaiken tasoisille valokuvaajille. Kokeneet oppaamme auttavat ja opastavat sinua ikuistamaan Namibian erityislaatuiset nähtävyydet valokuvaten.

Kesto: alkaen 12 päivää

Hinta alkaen: 4.299,- EUR

Yksityinen Safari
Opastettu safarimatka osana ryhmää
Kuljette ajoneuvoilla jonossa seuraten opasta. Matka taittuu mukavasti omasta vuokra-ajoneuvostasi käsin.

Kesto: Muokattavissa

Hinta alkaen: 1.089,- EUR

Yksityinen Safari
Safari “pidennetyssä Landcruiserissa”
Safarit max. 7 matkustajalle tilavassa "pidennetyssä Landcruiserissa". Kokenut opas/kuljettaja vie sinut Namibian upeimpien nähtävyyksien äärelle.

Kesto: 13 Päivää

Hinta alkaen: 3.999,- EUR

4×4 opastetut matkat Namibiass!