Aja autosaattueessa vuokraamallasi 4×4-autolla

4×4 -autolla ajettavat opastetut matkat saattueessa Kaokolandin ja Damaralandin läpi Namibiassa

Ajat mukavasti omalla autolla saattueessa oppaan ajaman auton perässä. Kommunikointia varten käytössä on kaksisuuntaiset radiopuhelimet.

 

Opastetuissa matkoissamme järjestäjänä toimii Rainer, taustaltaan itsekin koulutettu matkaopas. Saat mukaasi hyvin koulutetun ja asiantuntevan oppaan, joka auttaa leirin pystytyksessä / lodgen sisäänkirjautumisessa, kansallispuiston sisäänpääsyn kanssa ja suunnitelluissa retkissä ja aktiviteeteissa.

Yksityisesti opastetut saattuesafarit Namibiassa

MATKAT

Namibian yksityiset opastetut safarimatkat saattueessa Tavallinen Kaokolandin matka.

Ryhmämatka - 12 päivää

Namibian yksityiset opastetut safarimatkat saattueessa Heavy Offroad Kaokolandin reitti

Ryhmämatka - 12 päivää

Namibian yksityiset opastetut safarimatkat saattueessa Heavy Offroad Kaokolandin Reitti

Ryhmämatka - 9 päivää

Yksityisesti Opastetut saattuesafarit

Tule matkalle Namibiaan opastetulle safarimatkalle autosaattueessa. Matkat autosaattueessa ovat erinomainen mahdollisuus päästä seikkailemaan Namibiassa ja näkemään upeita maisemia. Tällä hetkellä tarjoamme opastetuille matkoille kolmea erilaista pakettia, joilla kaikilla saat ikimuistoisia kokemuksia, joita muistelet hyvillä mielin vielä vuosien päästä.

 

Tarjoamme erilaisia opastettuja safarisaattueita vaatimustasoltaan helpommista aina huomattavasti vaativampiin maastomatkoihin.

Osittain Opastettu
”Tavallinen” Kaokolandin Matka
”Tavallinen” Kaokolandin matka. Tämä matka on vaatimuksiltaan kevyempi. Pääset ajamaan hieman rosoisemmassa maastossa Kaokolandin alueella 4×4 -ajoneuvolla ja nukkumaan joko julkisilla leirintäalueilla, villeissä eli aitaamattomissa leiripaikoissa tai kauniilla lodgeilla ja majataloissa.

Kesto: 12 päivää

Hinta alkaen: 2.599,- EUR

Kesäkuu 2024

Osittain Opastettu
”Heavy Offroad” Kaokolandin Reitti
”Heavy Offroad” Kaokolandin reitti sopii erityisesti ihmisille, jotka rakastavat ajelua maastossa ja yleisten teiden ulkopuolella. Aiempi maastoajokokemus ei ole välttämätöntä, sen sijaan rohkeus ja seikkailuhenki on tärkeää pakata matkalaukkuun!

Kesto: 12 päivää

Hinta alkaen: 2.599,- EUR

Marraskuussa 2024

Osittain Opastettu
Damaralandin Maastomatka
Damaralandin matka sopii seikkailijoille, jotka haluavat päästä valokuvaamaan ja videokuvaamaan aidossa luonnossa Damaralandin maisemissa, mutta haluavat päästä samanlaisille seikkailuille, kuin Kaokolandin reitillä.

Kesto: 9 päivää (räätälöitävissä)

Hinnat alkaen: 3.500,- EUR

pyynnöstä

Yksilöllistä Matkailuneuvontaa

Jokaisella matkustajalla on omat mieltymyksensä. Jos kaipaat apua päätöksenteossa, autamme sinua löytämään parhaat vaihtoehdot! Räätälöimme yhdessä matkareitin täysin henkilökohtaisten mieltymystesi, toiveidesi ja budjettisi mukaan. Voimme auttaa sinua monella eri tavalla. Ystävällinen ja palvelualtis matkakonsulttitiimimme palvelee sinua Euroopassa ja Afrikassa tarjoamalla sinulle sopivan suunnitelman matkaohjelmaa varten sekä vastaamalla kaikkiin kysymyksiisi.

Parhaat räätälöidyt safarikierrokset

Namibian Reittiohjelmat

Tarjoamamme reittiohjelmat ovat täysin muokattavissa tarpeidesi mukaan. Voit varata niitä sellaisenaan tai käyttää pohjana oman, yksilöllisen seikkailusi suunnittelussa. Katso alta muita kokoamiamme esimerkkireittiohjelmia. Explore Namibia huolehtii, että saat toteuttaa unelmiesi matkan!

Itseajettavat Reittiohjelmat
Itseajettavat Kiertomatkat
Tarjoamme laajan valikoiman itseajettavia safarimatkoja, jotka räätälöidään yksilöllisten tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Itseajettavat safaripakettimme sisältävät kaiken, mitä tarvitset uskomatonta seikkailua varten ja ovat täysin muokattavissa!

Kesto: alkaen 9 päivää (muokattavissa)

Hinta alkaen: 633,- EUR

Opastetut Valokuvausmatkat
Valokuvausmatkat
Valokuvausmatkamme on suunniteltu kaiken tasoisille valokuvaajille. Kokeneet oppaamme auttavat ja opastavat sinua ikuistamaan Namibian erityislaatuiset nähtävyydet valokuvaten.

Kesto: alkaen 12 päivää

Hinta alkaen: 4.299,- EUR

Yksityinen Safari
Opastettu safarimatka osana ryhmää
Kuljette ajoneuvoilla jonossa seuraten opasta. Matka taittuu mukavasti omasta vuokra-ajoneuvostasi käsin.

Kesto: Muokattavissa

Hinta alkaen: 1.089,- EUR

Yksityinen Safari
Safari “pidennetyssä Landcruiserissa”
Safarit max. 7 matkustajalle tilavassa "pidennetyssä Landcruiserissa". Kokenut opas/kuljettaja vie sinut Namibian upeimpien nähtävyyksien äärelle.

Kesto: 13 Päivää

Hinta alkaen: 3.999,- EUR

Namibian yksityiset opastetut safarimatkat saattueessa!