Aktiviteetteja Namibiassa

PARANTELE NAMIBIAN MATKAASI

Varaa lisäaktiviteetteja tehdäksesi Namibia-kokemuksestasi täydellisen! Tarjoamme sinulle listan erilaisista mahdollisista aktiviteeteista Namibiassa. Vaikka joissain tapauksissa voitkin varata aktiviteetin saavuttuasi maahan, suosittelemme, että pettymysten välttämiseksi varaat ne etukäteen!

Itseajettavia safarimatkoja Namibiassa Aktiviteetteja Namibiassa

Rajaton Namibia: nosta matkasi uudelle tasolle jännittävillä seikkailuilla ja yksilöllisillä kokemuksilla!
Namibia tarjoaa monipuolisesti elämyksiä! Tarjolla on aktiviteetteja, kuten safarimatkoja kauniissa luonnossa, kuumailmapallo- tai helikopterilentoja laajojen maisemien yllä, melontaa Atlantin valtamerellä sekä mäenlaskua dyyneillä.

 

Aktiviteetit tekevät Namibian matkastasi täydellisen: pääset syvemmälle luontoon, lähemmäs eläimiä, saat lisää mielenkiintoista taustatietoa tai nautit vain lisäadrenaliinista! Esittelemme sinulle valikoiman erilaisia aktiviteetteja Namibiassa. Vaikka joissain tapauksissa voitkin varata aktiviteetin saavuttuasi maahan, suosittelemme, että pettymysten välttämiseksi varaat ne etukäteen!

Itseajettavia safarimatkoja Namibiassa Aktiviteetteja Namibiassa

Safarit

Vaikka omalla 4×4 -ajoneuvolla ajaminen onkin ainutlaatuinen kokemus, voi jossakin matkakohteessa olla myös mahdollisuus päästä ohjatuille safareille. Niitä on eri tyylisiä: Voit nauttia luonnon kauneudesta perinteisellä safarilla, jossa opas jakaa mielenkiintoista tietoa ja esittelee parhaat nähtävyydet tai lähteä villieläinajelulle, jolla kohtaat mahdollisimman paljon erilaisia eläimiä.

 

Haluatko varmistaa, että saat parasta videomateriaalia? Silloin suosittelemme valitsemaan valokuvaussafarin. Tai mitä tuumaisit seikkailullisesta kävelysafarista, jolla pääset mukaan villieläinten maailmaan ja jonka aikana tunnet, kuulet sekä haistat, mitä lähiympäristölläsi on tarjottavana? Jos eri kokoiset ja -väriset siivekkäät ovat lähellä sydäntäsi, niin mitäpä jos lähtisit mukaan lintusafarille? Parhaat safarit järjestetään aamulla auringonnousun ja myöhään iltapäivällä auringonlaskun aikaan, jolloin luonto on aktiivisimmillaan.

 

Jos haluat uppoutua kesyttämättömään luontoon kokonaisvaltaisesti, voit lähteä jalkaisin toteutettavalle safarille, jonka aikana matkustat leiri mukanasi paikasta toiseen ja yövyt teltassa. Tämä on mahdollista jopa vesillä ylellisellä asuntolaivasafarilla!

Itseajettavia safarimatkoja Namibiassa Aktiviteetteja Namibiassa

Explore Namibia tarjoaa suunniteltuja, itseajettavia matkoja sekä yksityisiä opastettuja kiertoajeluja. Matkalla olet valitsemasi täysin varustellun 4×4 vuokra-auton kuljettaja ja matkustat omaan tahtiisi. Järjestämme mielellämme safarimatkasi, mukaan lukien kuljetukset sekä majoitukset.

Itseajettavia safarimatkoja Namibiassa Aktiviteetteja Namibiassa

Reittiohjelmat

Räätälöityjä Itseajettavia Matkoja 4x4 vuokra-autolla Namibiassa

Itseajettavat Kiertomatkat

Tarjoamme laajan valikoiman itseajettavia safarimatkoja, jotka räätälöidään yksilöllisten tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan.

Opastetut Valokuvausmatkat Namibiassa

Valokuvausmatkat

Valokuvausmatkamme on suunniteltu kaiken tasoisille valokuvaajille.

Opastettu safarimatka osana ryhmää Namibiassa

Safarimatka osana ryhmää

Kuljette ajoneuvoilla jonossa seuraten opasta.

Safari pidennetyssä Landcruiserissa Namibiassa

Safari “pidennetyssä Landcruiserissa”

Safarit max. 7 matkustajalle tilavassa ”pidennetyssä Landcruiserissa”.

Atlantin Valtameren

Tutustu lukemattomiin mahdollisuuksiin harrastajille, jotka haluavat tutkia elämää Atlantin valtamerellä.

Vaikka Namibia tunnetaan kuivana maana, tilaisuuksia kastua on paljon! Atlantin valtameri tarjoaa monia mahdollisuuksia niille, jotka rakastavat tutkia elämää kaukana rannasta. Miten olisi vierailu hyljeyhdyskunnassa kajakilla? Tai entä jos nauttisit lasillisen kuohuviiniä tuoreiden ostereiden kera katamaraanissa delfiinien ympäröimänä? Voit myös ”ratsastaa koskella” lauttaa käyttäen Kunene- tai Kavango-joella pohjoisessa tai Orange-joella etelässä. Loiski pois!

Yläilmoissa

Ajaminen Namibian halki luonnon ympäröimänä on ainutlaatuista. Upeimmat näkymät ovat kuitenkin koettavissa yläilmoista.

 

Astu pienlentokoneeseen tai helikopteriin ja ihastele valtamerta, jokia, karuja vuoria sekä hiekkadyynejä. Lintuperspektiivistä katsottuna laajat maisemat näyttävät melkein värikkäältä maalaukselta!

 

Haluatko mieluummin ottaa vähän rauhallisemmin? Siinä tapauksessa koe kerrassaan ainutlaatuinen elämys ja nouse yläilmoihin kuumailmapallolla. Kalaharin autiomaa, Sossusvlei, Atlantin rannikko sekä Okavangon suistoalue ja Victorian putoukset ovat parhaita kohteita unohtumattomalle seikkailulle yläilmoissa.

Positiivinen Vaikutus

Namibiasta huolehtiminen: luonnonsuojelu, kulttuurit ja yhteisöt Explore Namibian kanssa.

Namibian luonnon ja eläinten suojeleminen, sosioekonomisen kehityksen edistäminen sekä perinteisten kulttuurien säilyttäminen ovat tärkeitä Explore Namibialle ja se tukee näitä vakaasti erilaisin tavoin. Matkallasi voit vierailailla villieläinten suojelualueilla, kokea autenttisen kulttuurin perinteisessä kylässä tai lähteä opastetulle kaupunkikiertoajelulle. Explore Namibia varmistaa, että kokemuksesi sekä vaikutuksesi ympäristöön ovat positiivisia.

Ja on vielä muutakin koettavaa!

Yli rajojen: mönkijäajeluja, ratsastusseikkailuja, laskuvarjohyppyjä ja tähtien katselua Namibiassa!

Ja on vielä muutakin koettavaa! Hyppää mönkijän tai hevosen selkään ja tutustu erämaahan. Erinomainen tapa kokea luonto läheltä! Jännitystä kaipaavat voivat hypätä laskuvarjolla tai lähteä maastoajelulle. Taattua adrenaliinia! Yön tullen Namibia tarjoaa mahdollisuuksia tähtien katseluun. Haltioidu kirkkaan sinisestä taivaasta ja sen miljoonista tähdistä!

Yksilöllistä Matkailuneuvontaa

Jokaisella matkustajalla on omat mieltymyksensä. Jos kaipaat apua päätöksenteossa, autamme sinua löytämään parhaat vaihtoehdot! Räätälöimme yhdessä matkareitin täysin henkilökohtaisten mieltymystesi, toiveidesi ja budjettisi mukaan. Voimme auttaa sinua monella eri tavalla. Ystävällinen ja palvelualtis matkakonsulttitiimimme palvelee sinua Euroopassa ja Afrikassa tarjoamalla sinulle sopivan suunnitelman matkaohjelmaa varten sekä vastaamalla kaikkiin kysymyksiisi.

Yksilöllistä Matkailuneuvontaa

Jokaisella matkustajalla on omat mieltymyksensä. Jos kaipaat apua päätöksenteossa, autamme sinua löytämään parhaat vaihtoehdot! Räätälöimme yhdessä matkareitin täysin henkilökohtaisten mieltymystesi, toiveidesi ja budjettisi mukaan. Voimme auttaa sinua monella eri tavalla. Ystävällinen ja palvelualtis matkakonsulttitiimimme palvelee sinua Euroopassa ja Afrikassa tarjoamalla sinulle sopivan suunnitelman matkaohjelmaa varten sekä vastaamalla kaikkiin kysymyksiisi.

Tutustu yhteen maailman kiehtovimmista ja monipuolisimmista maista

Namibian Reittiohjelmat

Tarjoamamme reittiohjelmat ovat täysin muokattavissa tarpeidesi mukaan. Voit varata niitä sellaisenaan tai käyttää pohjana oman, yksilöllisen seikkailusi suunnittelussa. Katso alta muita kokoamiamme esimerkkireittiohjelmia. Explore Namibia huolehtii, että saat toteuttaa unelmiesi matkan!

Itseajettavat reittiohjelmat
Itseajettavat kiertomatkat
Tarjoamme laajan valikoiman itseajettavia safarimatkoja, jotka räätälöidään yksilöllisten tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Itseajettavat safaripakettimme sisältävät kaiken, mitä tarvitset uskomatonta seikkailua varten ja ovat täysin muokattavissa!

Kesto: alkaen 9 päivää (muokattavissa)

Hinta alkaen: 633,- €

Opastetut Valokuvausmatkat
Valokuvausmatkat
Valokuvausmatkamme on suunniteltu kaiken tasoisille valokuvaajille. Kokeneet oppaamme auttavat ja opastavat sinua ikuistamaan Namibian erityislaatuiset nähtävyydet valokuvaten.

Kesto: alkaen 12 päivää

Hinta alkaen: 4.299,- €

Yksityinen Safari
Opastettu safarimatka osana ryhmää
Kuljette ajoneuvoilla jonossa seuraten opasta. Matka taittuu mukavasti omasta vuokra-ajoneuvostasi käsin.

Kesto: Muokattavissa

Hinta alkaen: 1.089,- €

Yksityinen Safari
Safari “pidennetyssä” Land Cruiserissa
Safarit korkeintaan 7 matkustajalle tilavassa "pidennetyssä” Land Cruiserissa. Kokenut opas/kuljettaja vie sinut Namibian upeimpien nähtävyyksien äärelle.

Kesto: 13 Päivää

Hinta alkaen: 3.999,- €

Koe täydellinen seikkailu Namibiassa – varaa omatoimimatkasi tänään.