Valokuvausmatkat Namibiaan

Tarjoamme valokuvauksen ystäville mahdollisuuden tutkia ja ikuistaa Namibian upeita maisemia ja villieläimiä.

Explore-Namibia-Opastetut Valokuvausmatkat Namibiassa

Valokuvausmatkat kauniissa Namibiassa
Kiertomatkamme on suunniteltu informatiivisiksi, käytännönläheisiksi ja inspiroiviksi, ja niitä johtaa ammattivalokuvaaja Manuel Graf. Matkamme on suunniteltu palvelemaan kaikentasoisia valokuvaajia aloittelijoista ammattilaisiin. Keskitymme sommittelun, tekniikan sekä kameroiden ja zoom-objektiivien tehokkaan käytön opettamiseen. Lisäksi annamme ohjeita siitä, miten voit käyttää jälkikäsittelyohjelmistoja, kuten Lightroomia, kuviesi parantamiseen.

 

Manuel on kokenut valokuvaaja, jolla on syvä intohimo Namibian kauneuden vangitsemiseen. Hän on johtanut lukuisia valokuvausmatkoja eri puolilla maata ja hänellä on runsaasti tietoa parhaista paikoista, tekniikoista ja laitteista täydellisen kuvan ottamiseksi. Kiertomatkamme vie sinut joihinkin Namibian ikonisimpiin paikkoihin, kuten Sossusvleihin, Deadvleihin ja Etoshan kansallispuistoon. Nämä paikat tarjoavat henkeäsalpaavia maisemia, upeita auringonnousuja ja -laskuja sekä uskomattomia villieläinhavaintoja. Varmistamme, että sinulla on riittävästi aikaa tutkia ja ikuistaa nämä kohteet valokuvaten ja että saat Manuelilta henkilökohtaista ohjausta, jonka avulla saavutat valokuvaustavoitteesi.

 

Pidämme ryhmien koot pieninä varmistaaksemme, että jokainen osallistuja saa ansaitsemansa huomion. Tämä mahdollistaa myös henkilökohtaisemman kokemuksen, koska voimme vastata kunkin osallistujan erityistarpeisiin ja mieltymyksiin. Olemme sitoutuneet auttamaan sinua valokuvaustaitojesi kehittämisessä ja samalla tarjoamme sinulle unohtumattoman kokemuksen Namibiassa. Kiertueemme on suunniteltu sekä informatiivisiksi että nautinnollisiksi, jotta voit palata kotiin upeiden kuvien ja muistojen kera!

Kohokohdat

Pääsy joihinkin maan parhaista valokuvauskohteista

Matkustaminen muista valokuvaajista koostuvan pienen ryhmän kanssa. Tämä tarjoaa ryhmäläisille mahdollisuuden jakaa vinkkejä, tekniikoita ja inspiraatiota toistensa kanssa

Valokuvausretkiä kaikentasoisille valokuvauksen harrastajille aloittelijoista ammattilaisiin

Saat Manuelilta henkilökohtaista ohjausta, jonka avulla saavutat valokuvaustavoitteesi

Valokuvaajan unelmakohde, jossa on laajat aavikot, majesteettiset hiekkadyynit, karut vuoret ja monipuolinen luonto villieläimineen

Valokuvausmatkat kauniissa Namibiassa

Valokuvausmatkamme on suunniteltu kaikentasoisille valokuvaajille, harrastelijoista ammattilaisiin. Kokeneet oppaamme ohjaavat ja neuvovat täydellisen kuvan ottamisessa ja Namibian ainutlaatuisen luonteen ikuistamisessa valokuvaten.

Explore-Namibia-Opastetut Valokuvausmatkat Namibiassa

12 Päivää Valokuvausmatka

Hinta: alkaen 4.299,- €

Explore-Namibia-Opastetut Valokuvausmatkat Namibiassa

15 Päivää Valokuvausmatka

Hinta: alkaen 5.299,- €

Explore-Namibia-Opastetut Valokuvausmatkat Namibiassa

Opastetut ”Namibia Photography Tour” -matkat

Erikoisuutenamme on kaksi erilaista valokuvauskierrosta Namibiassa. Kiertueemme on suunniteltu valokuvauksen ystäville, jotka haluavat ikuistaa tämän upean Afrikan maan kauneuden ja ainutlaatuisuuden.

Molempia retkiämme johtaa asiantunteva ja kokenut opas, jonka intohimona on valokuvaus ja Namibia. Hän tarjoaa sinulle asiantuntevaa ohjausta ja tukea koko kiertueen ajan, auttaa sinua parantamaan valokuvaustaitojasi sekä luomaan kuvia, joita säilytät loppuelämäsi ajan.

 

Joten miksi odottaa? Varaa matkasi tänään ja aloita seikkailusi kohti Namibian kauneuden vangitsemista valokuvaten.

Opastetut Valokuvausmatkat
Photography Tour South -matka
Photography Tour South, valokuvausmatka etelään, vie sinut eteläisen Namibian kohokohtien äärelle, kuten Kalaharin punaisille dyyneille, Keetmanshoopin lähellä sijaitsevaan kapinpuualoemetsään sekä maailman toiseksi suurimpaan kanjoniin, Fish River Canyoniin.

Kesto: alkaen 15 päivää

Hinta: alkaen 5 299,- €

Opastetut Valokuvausmatkat
Photography Tour North -matka
Photography Tour North, valokuvausmatka pohjoiseen, johdattaa sinut moniin Namibian parhaista paikoista, aina Namibin punaisista dyyneistä viileälle mutta eläinkunnaltaan runsaalle Atlantin rannikolle, Namibian Matterhornille, Spitzkoppelle ja Twyfelfonteinin muinaisille kalliokaiverruksille ja kivettyneille puille.

Kesto: alkaen 12 päivää

Hinta: alkaen 4 299 - €

Räätälöityä matkailuneuvontaa

Jokaisella matkustajalla on omat mieltymyksensä. Autamme miellämme jos tarvitset apua päätöksenteossa jotta teet oikean valinnan! Räätälöimme yhdessä matkasuunnitelmasi täysin henkilökohtaisten mieltymystesi, toiveidesi ja budjettisi mukaan. Voimme auttaa sinua monella eri tavalla. Ystävällinen ja palvelualtis Tour Consultants -tiimimme on käytettävissä Euroopassa ja Afrikassa ja he auttavat sinua tekemällä ehdotuksen matkareitiksesi sekä vastaavat kaikkiin kysymyksiisi.

Tutustu yhteen maailman kiehtovimmista ja monipuolisimmista maista

Namibian Reittiohjelmat

Tarjoamamme reittiohjelmat ovat täysin muokattavissa tarpeidesi mukaan. Voit varata niitä sellaisenaan tai käyttää pohjana oman, yksilöllisen seikkailusi suunnittelussa. Katso alta muita kokoamiamme esimerkkireittiohjelmia. Explore Namibia huolehtii, että saat toteuttaa unelmiesi matkan!

Itseajettavat reittiohjelmat
Itseajettavat kiertomatkat
Tarjoamme laajan valikoiman itseajettavia safarimatkoja, jotka räätälöidään yksilöllisten tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Itseajettavat safaripakettimme sisältävät kaiken, mitä tarvitset uskomatonta seikkailua varten ja ovat täysin muokattavissa!

Kesto: alkaen 9 päivää (muokattavissa)

Hinta alkaen: 633,- €

Opastetut Valokuvausmatkat
Valokuvausmatkat
Valokuvausmatkamme on suunniteltu kaiken tasoisille valokuvaajille. Kokeneet oppaamme auttavat ja opastavat sinua ikuistamaan Namibian erityislaatuiset nähtävyydet valokuvaten.

Kesto: alkaen 12 päivää

Hinta alkaen: 4.299,- €

Yksityinen Safari
Opastettu safarimatka osana ryhmää
Kuljette ajoneuvoilla jonossa seuraten opasta. Matka taittuu mukavasti omasta vuokra-ajoneuvostasi käsin.

Kesto: Muokattavissa

Hinta alkaen: 1.089,- €

Yksityinen Safari
Safari “pidennetyssä” Land Cruiserissa
Safarit korkeintaan 7 matkustajalle tilavassa "pidennetyssä” Land Cruiserissa. Kokenut opas/kuljettaja vie sinut Namibian upeimpien nähtävyyksien äärelle.

Kesto: 13 Päivää

Hinta alkaen: 3.999,- €

Valokuvausmatkat kauniissa Namibiassa!