Hyväksymämme maksutavat

MAKSUT: MITEN MAKSAT SAFARIMATKAN NAMIBIAAN

Olemme iloisia varauksestasi ja lupaamme varmistaa, että maksuprosessi sujuu mahdollisimman sujuvasti ja helposti. Saat virallisen laskun varausvahvistuksen yhteydessä. Katso alta hyväksymämme maksutavat.

Kuinka maksaa 4×4 auton vuokraaminen ja safarimatka halki Namibian.

Tarjoamme useita käteviä maksutapoja, jotka tekevät laskun maksamisesta helppoa:

  • Ensimmäisenä vaihtoehtona tarjoamme maksamisen Mollien kautta, joka on turvallinen ja luotettava maksualusta ja joka mahdollistaa maksun useilla eri tavoilla, kuten iDEAL, Bancontact, SOFORT yms. -palveluja käyttäen. Mollien avulla voit maksaa laskusi nopeasti ja turvallisesti haluamallasi maksutavalla.
  • Toiseksi hyväksymme maksun IBAN-pankkisiirrolla. Tämän vaihtoehdon avulla voit siirtää varoja suoraan pankkitililtäsi meidän tilillemme käyttämällä IBAN-numeroasi. Liitä maksuun laskusi numero.
  • Kolmanneksi tarjoamme vaihtoehtona luottokorttimaksun. Voit maksaa laskusi Visa- tai Mastercard-luottokortilla suojatun verkkosivuston kautta.

Ymmärrämme turvallisen maksunkäsittelyn tärkeyden. Kaikilla maksuvaihtoehdoillamme voit olla varma, että maksusi on turvallinen ja suojattu.

Jos sinulla on kysyttävää maksutavoistamme tai tarvitset apua laskun maksamisessa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan sinua.

Kiitos varauksestasi. Maltamme tuskin odottaa, että saamme toivottaa sinut tervetulleeksi Afrikan auringon alle!

Kuinka maksaa 4×4 auton vuokraaminen ja safarimatka halki Namibian.

Explore Namibia tarjoaa suunniteltuja, itseajettavia matkoja sekä yksityisiä opastettuja kiertoajeluja. Matkalla olet valitsemasi täysin varustellun 4×4 vuokra-auton kuljettaja ja matkustat omaan tahtiisi. Järjestämme mielellämme safarimatkasi, mukaan lukien kuljetukset sekä majoitukset.

Reittiohjelmat

Räätälöityjä Itseajettavia Matkoja 4x4 vuokra-autolla Namibiassa

Itseajettavat Kiertomatkat

Tarjoamme laajan valikoiman itseajettavia safarimatkoja, jotka räätälöidään yksilöllisten tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan.

Opastetut Valokuvausmatkat Namibiassa

Valokuvausmatkat

Valokuvausmatkamme on suunniteltu kaiken tasoisille valokuvaajille.

Opastettu safarimatka osana ryhmää Namibiassa

Safarimatka osana ryhmää

Kuljette ajoneuvoilla jonossa seuraten opasta.

Safari pidennetyssä Landcruiserissa Namibiassa

Safari “pidennetyssä Landcruiserissa”

Safarit max. 7 matkustajalle tilavassa ”pidennetyssä Landcruiserissa”.

Koe täydellinen seikkailu Afrikassa – varaa omatoimimatkasi tänään.