KOULUTUSRAHASTO: TULEVAISUUDEN LUOMINEN KOULUTUKSEN KAUTTA

Oman Explore Namibia -koulutusrahastomme avulla investoimme Namibian nuoren sukupolven parempaan tulevaisuuteen. Explore Namibia pitää Namibian kehityksen tukemista erittäin tärkeänä. Valitsemme koulutusprojekteja eri puolilta Namibiaa ja tuemme niitä varainhankinnan sekä sponsoroinnin kautta.

23

LASTA

5

VAPAAEHTOISTA

14

VUODEN TUKI

LYHYT JOHDANTO

Tämä video esittelee yhden monista hankkeista, joita Explore Namibia -koulutusrahasto tukee.

Explore Namibia

KOULUTUSRAHASTO

EXPLORE

NAMIBIA

Explore Namibia pitää Namibian kehityksen tukemista erittäin tärkeänä. Vaikka maa on suhteellisen vakaa muihin Afrikan maihin verrattuna talouden ja politiikan suhteen, se on edelleen kehitysmaa, joka kamppailee korkean työttömyysasteen kanssa. Lisäksi monilla lapsilla ei ole mahdollisuutta koulutukseen.

 

Oman Explore Namibia -koulutusrahastomme avulla investoimme Namibian nuoren sukupolven parempaan tulevaisuuteen.

Explore-Namibia_kl-01

MITEN TOIMIMME

Matkanjärjestäjänä päätoimialamme on järjestää lomamatkoja ihmisille, jotka haluavat matkustaa Namibiaan. Tämä on mielestämme oikeudenmukaista, kunhan se hyödyttää myös maan kehitystä.

 

Rekisteröitynä namibialaisena yrityksenä teemme tämän maksamalla veroja Namibian hallitukselle, luomalla työpaikkoja sekä tukemalla paikallisia tavarantoimittajia.

 

Mutta haluamme tehdä enemmän.

Uskomme, että koulutus on yksi keskeisimmistä tekijöistä yksilön elämässä, koska sillä on suuri vaikutus hänen tulevaisuuteensa. Siksi perustimme Explore Namibia -koulutusrahaston.

 

Valitsemme koulutusprojekteja eri puolilta Namibiaa ja tuemme niitä varainhankinnan sekä sponsoroinnin kautta. Pääsponsorina on oma yrityksemme Explore Namibia. Osa Explore Namibian vuotuisista voitoista lahjoitetaan koulutusrahastolle. Muut lahjoitukset tulevat (entisiltä) asiakkailtamme sekä muilta ihmisiltä, jotka rakastavat Namibiaa ja haluavat tukea sitä lahjoituksin.

TUE RAHASTOJAMME

Vaikka mielellämme jaamme innostuksemme näistä projekteista matkustajiemme kanssa, voit tietysti vapaasti päättää haluatko osallistua vai et. Voimme kuitenkin luvata, että mikä tahansa taloudellinen tuki tavoittaa sitä todella tarvitsevat ihmiset oikein ja avoimesti, sillä olemme paikan päällä Namibiassa ja tunnemme jokaisen hankkeen henkilökohtaisesti. Pysyäksesi ajan tasalla projekteista ja aloitteista, Explore Namibia Education Trust -Facebook-sivullamme..