AUTON VUOKRAAMINEN JA LEIRINTÄVARUSTEISET AJONEUVOT NAMIBIASSA

4×4 ajoneuvo liikkuvana kotinasi

Namibian loputtomien maisemien läpi ajamisesta tulee entistä hauskempaa, kun otat mukaan kaikki varusteet, joita tarvitset luonnon keskellä yöpymisessä sekä aterioiden valmistuksessa!

On tärkeää pystyä luottamaan, että sinulla on paras mahdollinen auto, joka kuljettaa sinut mukavasti pitkillä sorateillä. Explore Namibia takaa sinulle täydellisessä kunnossa olevan vuokra-ajoneuvon ja erinomaisen palvelun kaikkiin tilanteisiin. Sen avulla voit nauttia lomastasi kauniissa Namibiassa ja koko eteläisessä Afrikassa!

Perusvarusteltu 4×4 maastoauto

Tässä ajoneuvossa on kaksinkertainen polttoainesäiliö, kaksi varapyörää, lapio, tunkki, varaosat, työkalulaatikko, varoituskolmio, hinausköysi, ensiapulaukku ja painemittari. Lisävarusteina leirintää varten tulee yksi tai kaksi tavallista- tai kattotelttaa, jääkaappi, pöytä, tuolit, vuodevaatteet, grilliritilät, kattilat sekä pannut, ruokailuvälineet ja keittiövälineet.

4×4 ajoneuvo ”Bushcamper”

”Bushcamperissa” on samat tarvikkeet ja leirintävarusteet kuin tavallisessa nelivetoisessa ajoneuvossa. Tämä ajoneuvo on tarkoitettu heille, jotka etsivät hieman enemmän luksusta retkeilyyn, sillä mukana on täysin varustettu leirintäyksikkö.

Luksus 4×4 maastoauto

Muiden ajoneuvotyyppien varustelun lisäksi luksus 4×4 maastoautossa on muutama lisäominaisuus: korkeampi maavara, vahvempi moottori, kompressori ja snorkkeli. Tämäntyyppinen neliveto on suunniteltu kaikille Afrikan teille ja näillä autoilla saa ajaa maastossa.

Kaikki ajoneuvot ovat täydellisesti huollettuja.
Autovuokraan sisältyy vakiona:

Rajoittamaton kilometrimäärä

Lentokenttä- ja hotellikuljetukset

Ympärivuorokautinen hätäpalvelu mahdollisen vian sattuessa

Perehdytys nelivedolla ajamiseen sekä koeajo

Vakuutus vakio-omavastuulla

Kolmannen osapuolen vakuutus

Namibian tiekartat

Windhoekin ja Swakopmundin kartat

Paras tapa tutustua Namibiaan on ajaa omalla 4×4 ajoneuvollasi