NAVIGOINTI JA LAITTEET:
VARAA LISÄVARUSTEITA
4×4 AJONEUVON VUOKRAAMISEN LISÄKSI.

Sen lisäksi, että varaat 4X4 ajoneuvon leirintävarusteilla tai ilman, voit myös lisätä varaukseen muuta, kuten autovakuutuksen paremmalla kattavuudella tai lisävarusteita, kuten satelliittipuhelimet, lastenistuimet, SIM-kortit, GPS:n tai Fastfind beaconin.

130

LIITRAA BENSIINIÄ

40

LITRAN JÄÄKAAPPI

150

LITRAA VETTÄ

Explore Namibia

LISÄPALVELUT

JA

VARUSTEET

4×4 ajoneuvosi, majoituksesi ja aktiviteetit järjestetään puolestasi. Lisäksi voit valita joitain lisäpalveluita, kuten autovakuutuksen tai varusteita, kuten satelliittipuhelimen, GPS:n sekä fastfind beaconin. Jos matkustat kahdella autolla, kaksisuuntaiset radiot voivat olla mukava lisä. Lisävarusteet luovat mahdollisuuksia ja mahdollistavat täydellisen huolettoman, itseajettavan seikkailun.

Satelliittipuhelin
Vaikka omaa GSM-puhelintasi voi käyttää Namibiassa (verkko-operaattorisi mukaan), signaali on suurimman osan ajasta vain kaupunkialueilla. Jos haluat signaalin, joka toimii aina, suosittelemme satelliittipuhelinta, jota voit käyttää kaikkialla Namibiassa, myös syrjäisimmillä alueilla.

Kaksisuuntaiset radiot
Kun suunnittelet matkustamista kahdella tai useammalla ajoneuvolla, kaksisuuntaisen radiojärjestelmän vuokraaminen tuo todellista lisäarvoa matkallesi. Ajon aikana kommunikointi on paljon helpompaa. Radiojärjestelmät ovat helppokäyttöisiä ja niiden toimintasäde on vähintään 15 km.

GPS navigointi
GPS-satelliittinavigointijärjestelmä, jossa on digitaalinen kompassi ja luistonesto varmistaa, ettet koskaan eksy eteläisessä Afrikassa. Tämä järjestelmä on helppokäyttöinen ja akun ansiosta sitä voidaan käyttää myös vaelluksen aikana.

Car-Fi
Haluatko pysyä yhteydessä? Vuokraa ”Car-Fi”, joka luo oman henkilökohtaisen hotspotin tielle. Pystyt vastaanottamaan signaalin kaikilla tärkeillä teillä ja kohteissa.

Lastenistuin
Kun matkustat lasten kanssa, tarjoamme lastenistuimia tai korokkeita. Tämä ei ole ainoastaan turvallisempaa, vaan sen avulla lapsesi voi katsoa ulos ikkunasta paremmin eläinten havaitsemiseksi!

Jääkaappi
Jääkaappi on mukava lisäominaisuus autoon, jossa ei ole leirintävarusteita. Näin juomasi ja ruokasi pysyvät viileinä. Jääkaapin tilavuus on 40 litraa. Ajon aikana jääkaappi toimii akulla, joten jatkojohto sisältyy varaukseen. Jos virtaa ei ole, jääkaapin pitäminen suljettuna mahdollisimman paljon pitää tuotteesi viileinä.

Kattoteline
Voit vuokrata kattotelineen nelivetoisen ajoneuvosi lisäosaksi luodaksesi lisää tavaratilaa. Tämä on sopiva ratkaisu, kun matkustat 5 henkilön kanssa ja tavaratilassa on rajoitetusti tilaa. Pöytä, tuolit, maateltta jne. voidaan kiinnittää kattotelineeseen.

Jerrykannu 20 L
Kaikki 4×4 maastoajoneuvot on varustettu kaksinkertaisella polttoainesäiliöllä. Voit ajaa useita kilometrejä yhdellä tankilla. Usean päivän ajomatkoilla maastossa et voi olla huoltoasemien varassa. Siksi tarjoamme 20 litran jerrykannuja, jotta voit ottaa mukaasi ylimääräistä polttoainetta.

Vesisäiliö 20L
Kaikki 4×4 maastoajoneuvot on varustettu vesisäiliöllä. Suositelemme ylimääräistä vesisäiliötä aikoessasi matkustaa maastossa syrjäisten alueiden läpi useita päiviä.

4×4 ajoneuvoon perehdytys
Suurin osa Namibian teistä on hyvin erilaisia kuin tiet, joihin olet tottunut – varsinkin maastossa. Jos et ole varma oletko valmis ajamaan Namibian teillä, voimme järjestää sinulle 4×4 ajoneuvoon perehdytyksen Namibiaan saavuttuasi.

Fastfind beacon
Vedenpitävä ”Personal Location Beacon” (PLB) antaa sinulle varmuuden siitä, että olet aina jäljitettävissä. Hätätilanteessa voit aktivoida laitteen ja se lähettää signaalin, jonka jälkeen apu lähetetään välittömästi.

Paras tapa tutustua Namibiaan on ajaa omalla 4×4 ajoneuvollasi