Mitä Me Tarjoamme

MITÄ ME TARJOAMME TUTUSTUAKSESI NAMIBIAAN

Tutustu tähän poikkeukselliseen maahan 4×4 -ajoneuvolla. Explore Namibia on matka-asiantuntijasi safarimatkoillesi ja räätälöidyille seikkailuillesi Namibiaan. Lue käytännön tietoa seuraavista aiheista: Auton vuokraaminen, järjestetty itseajettava matka, luksusmatkailu, maastomatkat, safarit jalkaisin, lisäaktiviteetit ja lisäpalvelut.

Itseajettavat Kiertomatkat Namibiassa-Namibialaista Inspiraatiota

Namibia ilman rajoja: parantele matkaasi jännittävillä seikkailuilla ja ainutlaatuisilla elämyksillä!

Jokaisella matkustajalla on omat mieltymyksensä, toiveensa ja unelmansa. Tiimimme Explore Namibialla voi auttaa sinua monin tavoin, tarjoten aina parasta suunnitteluapua makustamiseen omassa tahdissasi sekä toimien yhteistyössä luotettavimpien paikallisten kumppaneiden kanssa. Jotkut haluavat varata mahdollisimman vähän etukäteen, löyhää etukäteissuunnitelmaa seuraten, jotta matka onnistuu joustavuudesta nauttien. Toiset haluavat järjestää suurimman osan lomastaan etukäteen ja unohtaa yöpymispaikoista huolehtimisen matkan aikana. Pyynnöstäsi voimme auttaa myös kansainvälisten lentojen suunnittelussa ja varaamisessa.

 

Explore Namibialla olemme sitoutuneet luomaan räätälöityjä matkakokemuksia, jotka sopivat täydellisesti juuri sinun unelmiisi. Jos pidät vapaudesta matkasi aikana, auttamme mielellämme sinua ajoneuvon kanssa. Jos haluat enemmän helppoutta ja mukavuutta, voimme tarjota sinulle täyden paketin sisältäen lennot ja aktiviteetit. Alla olemme listanneet sinulle erilaisia vaihtoehtoja.

Itseajettavat Kiertomatkat Namibiassa-Namibialaista Inspiraatiota

Järjestetty Itseajettava Matka

Explore Namibia järjestää hyvin varustellun auton, jossa on kaikki, mitä matkallasi tarvitset. Explore Namibia osaa suositella myös parhaat vierailukohteet Namibiassa. Halusitpa sitten yöpyä leirintäalueilla, lodgeilla tai molemmissa, Explore Namibia valitsee sinulle mukavimmat ja sopivimmat. Suunnittelemme itseajettavan safarimatkasi toiveidesi ja oleskelusi keston perusteella. Olemme kuratoineet upeita ajoreittejä Namibian ja Botswanan halki ja ne ovat varattavissa sellaisenaan. Valitse ja varaa matka heti tai inspiroidu sunnittelemaan itsellesi räätälöity vaihtoehto kokeneiden matkakonsulttiemme avustuksella.

 

Kuulemme mielellämme jos sinulla on valmis toivelista paikoista, joissa haluat vierailla! Jos tarvitset inspiraatiota, suosittelemme tutustumaan itseajettaviin matkareitteihimme Namibiassa ja Botswanassa. Salli meidän opastaa sinut ihmeelliseen ja ikimuistoiseen seikkailuun! Löydä Namibian kohkokohdat omassa tahdissasi ja omalla tavallasi!

Itseajettavat Kiertomatkat Namibiassa-Namibialaista Inspiraatiota

Explore Namibia tarjoaa suunniteltuja, itseajettavia matkoja sekä yksityisiä opastettuja kiertoajeluja. Matkalla olet valitsemasi täysin varustellun 4×4 vuokra-auton kuljettaja ja matkustat omaan tahtiisi. Järjestämme mielellämme safarimatkasi, mukaan lukien kuljetukset sekä majoitukset.

Itseajettavat Kiertomatkat Namibiassa-Namibialaista Inspiraatiota

Reittiohjelmat

Räätälöityjä Itseajettavia Matkoja 4x4 vuokra-autolla Namibiassa

Itseajettavat Kiertomatkat

Tarjoamme laajan valikoiman itseajettavia safarimatkoja, jotka räätälöidään yksilöllisten tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan.

Opastetut Valokuvausmatkat Namibiassa

Valokuvausmatkat

Valokuvausmatkamme on suunniteltu kaiken tasoisille valokuvaajille.

Opastettu safarimatka osana ryhmää Namibiassa

Safarimatka osana ryhmää

Kuljette ajoneuvoilla jonossa seuraten opasta.

Safari pidennetyssä Landcruiserissa Namibiassa

Safari “pidennetyssä Landcruiserissa”

Safarit max. 7 matkustajalle tilavassa ”pidennetyssä Landcruiserissa”.

4×4 Auton Vuokraaminen

Luotettava ja edullinen 4×4 -auton vuokraaminen itseajettavalle matkallesi

Jos olet seikkailija, joka haluaa joustavuuden päättää minne mennä tien päällä ollessaan, Explore Namibia järjestää sinulle hyvin varustellun auton, jossa on kaikki mitä tarvitset matkasi aikana.

 

Haluatko leiriytyä? Siinä tapauksessa voimme lisätä kattoteltan ajokkiisi. Paina tästä saadaksesi yleiskatsauksen ajoneuvoistamme ja lisätietoja.

Yksityinen opastettu safarimatka ``pidennetyssä” Land Cruiserissa

Täydellinen safarimatka seitsemälle hengelle ja kuljettajalle tilavassa ”pidennetyssä” Land Cruiserissa

”Pidennetty” Land Cruiserimme on täydellinen safariajoneuvo korkeintaan 7 matkustajalle. Tilavaan autoon mahtuu kuljettajan lisäksi seitsemän vierasta. Jokaisella vieraalla on ikkunapaikka ilmastoidussa ajoneuvossa. Ehdoton vetonaula on ylös nostettava katto, jonka kautta avautuu täydellinen katselukokemus ja puitteet villieläinten kuvaukseen.

 

Kokenut opas vie sinut Namibian huippukohteisiin. Tutustu maahan ja sen ihmisiin tällä upealla kiertomatkalla.

Opastettu safarimatka osana ryhmää

Aja jonossa omalla 4×4 vuokra-ajoneuvollasi

Olemme asiantuntijasi Namibiassa Kaokolandin ja Damaralandin halki jonossa ajettaville, opastetuille ryhmämatkoille 4×4 -ajoneuvoilla.

 

Matka taittuu omalla autolla, josta seuraat oppaan edellä ajavaa ajoneuvoa ja pidät yhteyttä radiopuhelimella. Oppaamme johdattaa sinut upeaan eläin- ja kasvimaailmaan kertoen niistä asiantuntevasti. Samalla hän kuljettaa sinut harvinaisille maastoreiteille, joilla pääset kokemaan jännittävän koskemattoman luonnon ja villieläimet.

Valokuvausmatkat Namibiaan

Valokuvausmatkat kauniissa Namibiassa

Kiertomatkamme on suunniteltu informatiivisiksi, käytännönläheisiksi ja inspiroiviksi, ja niitä johtaa ammattivalokuvaaja Manuel Graf. Matkamme on suunniteltu palvelemaan kaikentasoisia valokuvaajia aloittelijoista ammattilaisiin. Keskitymme sommittelun, tekniikan sekä kameroiden ja zoom-objektiivien tehokkaan käytön opettamiseen. Lisäksi annamme ohjeita siitä, miten voit käyttää jälkikäsittelyohjelmistoja, kuten Lightroomia, kuviesi parantamiseen.

 

Olemme sitoutuneet auttamaan sinua valokuvaustaitojesi kehittämisessä ja samalla tarjoamme sinulle unohtumattoman kokemuksen Namibiassa. Kiertueemme on suunniteltu sekä informatiivisiksi että nautinnollisiksi, jotta voit palata kotiin upeiden kuvien ja muistojen kera!

Luksusmatkailu Namibiassa

Rentoudu luonnon helmassa ylellisesti

Nautitko uusista kokemuksista samalla kun rentoudut luonnon rauhassa ylellisessä ympäristössä? Explore Namibia tietää kätketyt helmet: voit nauttia herkullisesta ruoasta ja viinistä, herätä upeisiin näkymiin, rentoutua kylpylässä sekä kokea Namibian luksuslomakohteiden ainutlaatuisen tunnelman. Voimme myös järjestää safarin, jolle siirrytään suoraan lentokoneella ajamisen sijaan.

Maastomatkat

Nauti upeista matkoista 4×4 ajoneuvolla Namibiassa

Namibiassa on ylivoimaisesti kauneimmat, upeiden maisemien halki kulkevat soratiet. Jos tämä ei kuitenkaan riitä sinulle ja olet kokenut, adrenaliinia kaipaava 4×4 autokuski, Explore Namibia voi suunnitella sinulle reittiohjelman, joka vie sorateiltä sivuun.

 

Tämä sopii mainiosti osaksi itseajettavaa autoiluseikkailuasi, vaikka muutamaksi päiväksi.

Botswana

Koe Botswanan henkeäsalpaava villi luonto

Haluatko kokea enemmän Afrikkaa? Explore Namibia suunnittelee matkasi myös Namibian rajojen ulkopuolelle. Koe Choben kansallispuiston ja Okavangon suiston vehreä luonto sekä upeat sumuiset Victorian putoukset.

 

Järjestämme rajanylityslupasi, majoituksesi ja aktiviteetit myös Botswanassa ja Zimbabwessa. Lue reittiohjelmistamme tarkemmin matkojen sisällöstä.

Safarit Jalkaisin

Matkusta kuin Afrikan ensimmäiset pioneerit

On myös mahdollista matkustaa, kuin ensimmäiset eurooppalaiset pioneerit heidän tutkiessaan Afrikan mannerta. Kokenut opas johdattaa sinut ainutlaatuisiin paikkoihin luonnossa leirin kulkiessa mukanasi. Okavangon suisto ja Choben kansallispuiston alue sopivat täydellisesti tällaiseen kokemukseen.

Aktiviteetit

Varaa mahtavia lisäaktiviteetteja

Voit tehdä lomastasi Namibiassa täydellisen lisäämällä matkaasi aktiviteetteja. Miten olisi upea näkymä Sossusvleille pienlentokoneesta tai kuumailmapallosta? Tai aito safari kokeneen oppaan kanssa avoimessa ajoneuvossa? Myös Atlantin rannikolla on tarjolla monenlaista, opastetuista melontaretkistä dyynisafareihin. Täältä löydät valikoiman varattavia aktiviteetteja.

Lisäpalvelut

Lisäpalvelut, joiden avulla saat kaiken irti matkastasi

Kun valmistaudut hyvin voit matkustaa huolettomasti. Explore Namibia tarjoaa siihen erilaisia mahdollisuuksia. Valitse itsellesi sopiva autovakuutus ja tutustu tarjoamiimme lisävarusteisiin, mukaan lukien satelliittipuhelimet, GPS ja kompressorit. Näiden avulla voit nauttia matkastasi täysillä!

Lennot

Voimme varata mukavat lennot puolestasi

Explore Namibia on AirTraden jäsen ja voi myös varata lennot matkallesi. Suunniteltujen matkustuspäivien ja lähtöpaikan perusteella valitsemme sinulle parhaat lennot. Ota yhteyttä ja tiedustele lisää.

Yksilöllistä Matkailuneuvontaa

Jokaisella matkustajalla on omat mieltymyksensä. Jos kaipaat apua päätöksenteossa, autamme sinua löytämään parhaat vaihtoehdot! Räätälöimme yhdessä matkareitin täysin henkilökohtaisten mieltymystesi, toiveidesi ja budjettisi mukaan. Voimme auttaa sinua monella eri tavalla. Ystävällinen ja palvelualtis matkakonsulttitiimimme palvelee sinua Euroopassa ja Afrikassa tarjoamalla sinulle sopivan suunnitelman matkaohjelmaa varten sekä vastaamalla kaikkiin kysymyksiisi.

Yksilöllistä Matkailuneuvontaa

Jokaisella matkustajalla on omat mieltymyksensä. Jos kaipaat apua päätöksenteossa, autamme sinua löytämään parhaat vaihtoehdot! Räätälöimme yhdessä matkareitin täysin henkilökohtaisten mieltymystesi, toiveidesi ja budjettisi mukaan. Voimme auttaa sinua monella eri tavalla. Ystävällinen ja palvelualtis matkakonsulttitiimimme palvelee sinua Euroopassa ja Afrikassa tarjoamalla sinulle sopivan suunnitelman matkaohjelmaa varten sekä vastaamalla kaikkiin kysymyksiisi.

Tutustu yhteen maailman kiehtovimmista ja monipuolisimmista maista

Itseajettavia safarimatkoja Namibiassa

Tämä on vain yksi esimerkki reiteistämme. Tarjoamamme reittiohjelmat ovat täysin muokattavissa tarpeidesi mukaan. Voit varata niitä sellaisenaan tai käyttää pohjana oman, yksilöllisen seikkailusi suunnittelussa. Katso alta muita kokoamiamme esimerkkireittiohjelmia. Explore Namibia huolehtii, että saat toteuttaa unelmiesi matkan!

Itseajettavat reittiohjelmat
Itseajettavat kiertomatkat
Tarjoamme laajan valikoiman itseajettavia safarimatkoja, jotka räätälöidään yksilöllisten tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Itseajettavat safaripakettimme sisältävät kaiken, mitä tarvitset uskomatonta seikkailua varten ja ovat täysin muokattavissa!

Kesto: alkaen 9 päivää (muokattavissa)

Hinta alkaen: 633,- €

Opastetut Valokuvausmatkat
Valokuvausmatkat
Valokuvausmatkamme on suunniteltu kaiken tasoisille valokuvaajille. Kokeneet oppaamme auttavat ja opastavat sinua ikuistamaan Namibian erityislaatuiset nähtävyydet valokuvaten.

Kesto: alkaen 12 päivää

Hinta alkaen: 4.299,- €

Yksityinen Safari
Opastettu safarimatka osana ryhmää
Kuljette ajoneuvoilla jonossa seuraten opasta. Matka taittuu mukavasti omasta vuokra-ajoneuvostasi käsin.

Kesto: Muokattavissa

Hinta alkaen: 1.089,- €

Yksityinen Safari
Safari “pidennetyssä” Land Cruiserissa
Safarit korkeintaan 7 matkustajalle tilavassa "pidennetyssä” Land Cruiserissa. Kokenut opas/kuljettaja vie sinut Namibian upeimpien nähtävyyksien äärelle.

Kesto: 13 Päivää

Hinta alkaen: 3.999,- €

Koe täydellinen seikkailu Namibiassa – varaa omatoimimatkasi tänään.