Äärimmäinen seikkailu!

REITTIOHJELMA ”ALL-IN-ONE”

Täydellinen safarimatka niille, joilla ei ole loputtomasti aikaa, mutta haluavat silti maassa ollessaan nähdä mahdollisimman paljon. Tällä reitillä näet Namibiassa vierailusi aikana kaiken, kaukaa etelästä pohjoiseen asti.

Itseajettavia-safarimatkoja-Namibiassa-Reittiohjelma-All-In-One

Itseajettava Kiertomatka

22 Päivää (muokattavissa)

Kilometrejä 3 669

Ylitettyäsi upeat punaiset Kalaharin maisemat saavut majesteettiselle Fish River kanjonille, joka on eteläisen Namibian ehdoton kohokohta. Atlantin rannikkoa pitkin matkaat Lüderitzin ja Swakopmundin satamakaupunkien läpi. Kajakki tai katamaraani tarjoavat täydellisen tavan tutkia elämää merellä. Sossusvlein maailman korkeimmille dyyneille kiipeäminen on tietenkin pakko kokea!

 

Pohjoisen Damaralandin ja Kaokolandin laajoissa ja karuissa maisemissa pääset tutustumaan Namibian kulttuuriperintöön kuten sanien kalliomaalauksiin sekä himbojen perinteisiin kyliin. Afrikkalaisen seikkailusi täydellistää vierailu Etoshan kansallispuistoon. Villieläinten bongailu puiston läpi ajaessasi on hieno kokemus ja niiden valtava määrä on häkellyttää aina! Päätä matkasi ihastuttavalla vaelluksella Waterbergin ylängöllä

Reittiohjelma lyhyesti

 • Päivä 1-2: Windhoek – Kalahari
 • Päivä 3-4: Fish River Kanjoni
 • Päivä 5-6: Lüderitz – Kolmanskop
 • Päivä 7-8: Namib-Naukluftin kansallispuisto - Sossusvlei
 • Päivä 9-10: Atlantin Rannikko
 • Päivä 11: Cape Cross – Ns. Damaramaa (Erongo-lääni) - Twyfelfontein
 • Päivä 12-14: Kaokoland (Kunene-lääni) – himbakulttuuri – geparditila
 • Päivä 15-18: Etoshan kansallispuisto
 • Päivä 19: Waterbergin ylänkö
 • Päivä 20-21: Windhoek – lähtö
 • Päivä 22: Kotiinpaluu

Kohokohdat

Namibian vastakohtaisten maisemien sekä monien eläimien sekä muinaisen kulttuurin kokeminen lyhyessä ajassa.

Hevossafari Kalaharissa sekä luonnosta nauttiminen rauhassa ratsastaen.

Hämmästyttävään luonnonilmiöön, Fish River kanjoniin tutustuminen.

Kuljettajana oleminen omalla safarillasi Etoshan kansallispuistossa.

Mahdollisuus lähteä melontaretkelle tai katamaraaniristeilylle hylkeiden, pelikaanien ja ehkä jopa delfiinien pariin.

Vierailu Sossusvleihin, maailman vanhimpaan autiomaahan. Pakko kokea!

Twyfelfonteinin kalliokaiverrukset.

Reittiohjelma Yksitykohtaisesti

Reittiohjelma All-in-One

Päivät 1-2

Windhoek – Kalahari

Namibiaan saavuttuasi vietät yön Windhoekissa.

Tämä antaa sinulle mahdollisuuden sopeutua uuteen maahan ja tutustua kaupungin keskustaan kävellen sekä valmistautua seuraavaan päivään. Seikkailusi alkaa Kalaharin autiomaassa, jossa sanien kansa on asunut pitkään.

 

Huolimatta nimestään, joka tarkoittaa ”suurta janoa”, alue houkuttelee villieläimiä. Lähde safarille auringonlaskun aikaan ja kiipeä dyynin harjalle, jossa voit rentoutua virkistävä juoma kädessäsi, samalla kun puoliaavikko hämmästyttää upealla väriloistollaan. Bongaile hyppyantilooppeja, seeproja ja gnuuantilooppeja ja päätä päivä tähtitaivasta ihastellen.

Päivät 3-4

Fish River Kanjoni

Namibian kaukaisessa etelässä kohtaat hämmästyttävän luonnon nähtävyyden: Fish River kanjonin.

Noin 650 miljoonaa vuotta sitten mannerlaattojen liikkeet synnyttivät syvän uoman, jota pitkin virtasi muinainen Fish River -joki. Joki kulutti vähitellen tasaista aluetta muodostaen näin nykyisen kanjonin alun. Tasankoa pitkin edetessä yhtäkkiä vastaan tuleva syvä kanjoni saattaa herättää hämmästyneitä huokauksia, sillä paikoitellen kanjonin reunalta on jopa viidensadan metrin pudotus.

 

Korkeiden kiviseinien välissä mutkittelee 650 kilometriä pitkä Fish River -joki, joka virtaa kohti Etelä-Afrikan luonnollista rajaa, Orange-jokea. Alueella on useita näköalapaikkoja, joista on upeat näkymät kanjoniin. Ai-Aisissa on kuumia luonnonlähteitä ja jos toiveenasi on päästä hienolle vaellukselle. Voimme myös suunnitella sinulle yöpymisen lodgella, joka tarjoaa opastettuja retkiä.

Itseajettavia-safarimatkoja-Namibiassa-Reittiohjelma-All-In-One

Explore Namibia tarjoaa etukäteen järjestettyjä, itseajettavia matkoja sekä yksityisiä opastettuja kiertoajeluja. Voit lähteä seikkailuun itse valitsemallasi, täysin varustetulla ajoneuvolla. Järjestämme majoituksesi etukäteen, halusitpa sitten majoittua lodgeilla ja majataloissa, leirintäalueilla tai molemmissa.

Itseajettavia-safarimatkoja-Namibiassa-Reittiohjelma-All-In-One

Hinnat

Leirintä:

Matalasesonki alkaen: € 1.281,-

Huippusesonki alkaen: € 1.619,-

Majoitus:

Matalasesonki alkaen: € 2.868,-

Huippusesonki alkaen: € 3.257,-

Itseajettavat Kiertomatkat Namibiassa-Reittiohjelma-All-In-One

Mitä varaukseen sisältyy?

Auton vuokraaminen

Majoitus (hotellit, majatalot, lodget tai leirintäalueet)

Rajattomasti kilometrejä

Täydet leirintävarusteet (leirintämatka)

Autovakuutus vakio-omavastuulla

Kolmannen osapuolen vakuutus

Useimpien majoituspaikkojen yhteydessä varataan myös aamiainen. Leirintäalueella ruokailusta vastataan itse.

Henkilökohtainen matkasovellus matkapuhelimeen

Ympärivuorokautinen päivystys hätätilanteita varten

Vinkkejä ja tietoa reiteistä

Lentokenttä-/hotellikuljetukset

Mikä varaukseen ei sisälly?

Kansainväliset lennot

Polttoaine

Puistomaksut, museoiden pääsymaksut

Henkilökohtaiset kulut

Lisäaktiviteetit ja retket, kuten safariajelut, veneretket jne.

Ateriat (ellei toisin mainita)

Matka- ja peruutusvakuutus

Muut Reittiohjelmat

Itseajettavia safarimatkoja Namibiassa-Reittiohjelma-Storm-Visit

9 Päivän Safarimatka

Itseajettavia safarimatkoja Namibiassa Reittiohjelma Central

21 Päivän Safarimatka

Itseajettavia safarimatkoja Namibiassa Reittiohjelma Highlights

14 Päivän Safarimatka

Itseajettavat Kiertomatkat Reittiohjelma Combi Botswana

25 Päivän Safarimatka

Itseajettavat Kiertomatkat Namibiassa Reittiohjelma All Round

28 Päivän Safarimatka

Itseajettavia safarimatkoja Namibiassa Reittiohjelma Cross Border

14 Päivän Safarimatka

Päivät 5-6

Lüderitz – Kolmanskop

”Aavekaupunki” Kolmanskop ja rannikon satamakaupunki Lüderitz

Ausissa yöpyessäsi voit vierailla rannikolla Lüderitzin satamakaupungissa. Pikkukaupunki koki parhaimmat vuotensa maailmansotien välissä, timanttikuumeen aikana. Kolmanskopin “aavekaupunki”, joka jäi autioksi vuonna 1954, on myös todella vaikuttava näky. Nykyään luonto on vallannut entisen kaivostyöläisten kylän, jossa oli ennen kasino, teatteri, kauppoja ja huviloita.

 

Kesyttämätön aavikon hiekka sai vallata kylän, ja jäljellä on eriskummallinen näky, joka on valokuvaajien taivas. Vietä yksi ylimääräinen päivä Lüderitzissä ja vieraile Pomonassa ja Bogenfelsissä tai tee veneretki Halifaxin saarelle. Pomona on toinen hylätty kaivoskaupunki, mutta ei samalla tavalla matkailijoiden suosima kuin Kolmanskop. Saksalaisessa kylässä asui kukoistuskaudellaan noin 1000 ihmistä. Bogenfels on 55 metriä korkea kivikaari, joka seisoo tukevasti toinen jalka meressä ja toinen Namibin hiekassa. Halifaxin saarella, jossa voi vierailla katamaraanilla, näet afrikkalaisia pingviinejä luonnollisessa elinympäristössään.

Päivät 7-8

Namib-Naukluftin kansallispuisto - Sossusvlei

Teräväpiirteiset punaiset dyynit, sokaisevan valkoinen suola-aavikko, sekä korvennetun mustat puunrungot!

Sossusvlein maisemat ovat luultavasti tunnetuimpia näkymiä Namibiassa, eikä paikkaa voi jättää matkalla väliin. Muodot ja värien kontrastit tekevät siitä melkein surrealistisen. Kiipeä yhdelle maailman korkeimmista dyyneistä kokeaksesi kerrassaan upean auringonnousun ja -laskun! Mikä upea näky! Tätä Namib-Naukluftin kansallispuiston osaa kutsutaan Namibin hiekkamereksi, sillä siellä on punaisia hiekkadyynejä silmänkantamattomiin. Jos haluat tutustua paremmin Namibian vanhimman aavikon ympäristöön, suosittelemme ”sundowner” -ajelua, eli kiertoajelua, jonka aikana nautitaan virkistävä juoma auringonlaskua ihaillen (Namibiassa yleinen tapa). Lisäksi suosittelemme vierailua Sesriemin kanjonissa.

Päivät 9-10

Atlantin Rannikko

Atlantin rannikolla on paljon tarjottavaa. Voit nauttia raikkaasta merituulesta lähtemällä melontaretkelle tai katamaraaniristeilylle, jossa kohtaat hylkeitä, pelikaaneja ja ehkä jopa delfiinejä!

Lisää adrenaliinia kaipaavat voivat napata hiekkalaudan tai mönkijän ja suunnata dyyneille. Swakopmundin rannikkokaupungin arkkitehtuurissa näkyy edelleen siirtomaa-ajan vaikutus. Se on pikkukaupunki, jossa on pieni mutta miellyttävä bulevardi ja hyviä ravintoloita, viihtyisiä terasseja sekä useita kahviloita kuten Village Café, jotka sopivat kansainväliseenkin makuun.

Päivä 11

Cape Cross – Damaraland - Twyfelfontein

Vieraile Cape Crossilla ennen suuntaamista sisämaahan: hylkeitä makoilee rannalla silmänkantamattomiin!

Jatkaessasi kohti pohjoista maisemat muuttuvat saapuessasi upeaan Damaralandiin, jossa näet edessäsi kohoavan valtavan Brandbergin vuoren. Se on Namibian korkein vuori, joka on kuuluisa “White Lady” -nimisestä muinaisesta kalliomaalauksestaan.

 

Näissä muinaisissa maisemissa on hajallaan jättimäisiä lohkareita, joiden kätköissä sijaitsee yli 2 500 Twyfelfonteinin kalliokaiverrusta. San-kansa jätti aikoinaan jälkeensä kaiverrukset, joiden avulla heimon miehet saivat tietää, missä on vettä ja missä vaanivat pedot. Jos olet onnekas, saatat jopa kohdata alueen jättiläisasukit, salaperäiset aavikkonorsut! On hämmästyttävää, kuinka nämä upeat eläimet ovat sopeutuneet aavikon kuiviin olosuhteisiin.

Päivät 12-14

Kaokoland – himbakulttuuri – geparditila

Kaokoland tunnetaan Namibian viimeisenä erämaana sekä perinteikkään himbojen heimon kotina.

Nykyaika ei näytä juurikaan muuttaneen himbojen tapoja, sillä he elävät edelleen hyvin perinteistä, nomadista elämäntapaa, jolle on keskeistä karjanhoito. Opastetulla vierailulla pääset tutustumaan paremmin heidän kulttuuriinsa sekä elämäntapoihinsa. Opuwo on pohjoisen pääkaupunki. Se on aito afrikkalainen kaupunki, jossa ihmiset eri heimoista tapaavat toisiaan kaupankäynnin ja vapaa-ajan merkeissä. Kulje kaupungin halki ja koe eloisa afrikkalainen tunnelma.

 

Ennen kuin suuntaat kohti Etoshan kansallispuistoa, yövyt geparditilalla, jossa sinua odottaa unohtumatun mahdollisuus tarkastella näitä kauniita kissapetoja lähietäisyydeltä. Mikäli sinulla on muutama päivä lisää aikaa käytettävissä lomaasi, on matka Epupan putouksille hyvä lisä tähän väliin. Katso myös ”All Round” -reitti.

Päivä 15-18

Etoshan kansallispuisto

Pidä kiikarit valmiina ja tutki Etoshan kansallispuiston 22 270 neliökilometrin kokoista suojeltua luontoaluetta.

Etoshan majoituspalvelut ja leirintäalueet antavat sinulle mahdollisuuden matkustaa puiston läpi hitaasti. Myös puiston ulkopuolelta löydät mukavia lodgeja. Pääset olemaan kuljettajana omalla safarillasi, mikä on ainutlaatuista Afrikassa. Puistossa ja sen ympäristössä sijaitsevat leirintäalueet tarjoavat kuitenkin myös opastettuja safariajeluja.

 

Bongaile ympäristöstä leijonia, gepardeja ja leopardeja. Auringonlaskun aikaan pääset rentoutumaan mukavasti yhdellä puiston juottopaikoista, joka sijaitsee lähellä majoituspaikkaasi. Voit tarkkailla, kuinka norsut, kirahvit, seeprat sekä antiloopit kerääntyvät päivittäiselle juomahetkellensä. Todella unohtumaton kokemus! Entä mitä mieltä olisit jännittävästä kävelysafarista Etoshan vieressä sijaitsevalla Onguman yksityisellä eläintensuojelualueella?

Päivä 19

Waterbergin ylänkö

Waterbergin ylänkö kohoaa maan pinnasta.

Jätettyäsi taaksesi Etoshan kansallispuiston eläinmaailman, on seuraavana pysähdyspaikkanasi Waterbergin ylänkö, joka nousee pinnasta paikoin jopa 400 metrin korkeuteen. Waterbergin ylänkö ja sitä ympäröivä 41 000 hehtaaria maata julistettiin luonnonsuojelualueeksi vuonna 1972.

 

Alueen luonto on taas erilaista kuin aiemmissa kohteissa. Tiilenpunaista hiekkakivitasankoa kruunaa rehevä kasvillisuus ja se mahdollistaa laajan kasviston sekä eläimistön monimuotoisuuden. Tämä kansallispuisto soveltuu mukaville vaelluksille. Jos et ole vielä nähnyt tarpeeksi eläimiä, lähde opastetulle safariajelulle ja tähyile puhveleita tai valkoista sarvikuonoa.

Päivät 20-22

Windhoek – Lähtö – Kotiinpaluu

Rentoudu ja ihmettele kokemaasi seikkailua.

Matkasi päättyy Windhoekiin. Matkalla sinne kannattaa pysähtyä Okahandjan käsityötorilla, josta löydät hienoja puuveistoksia. Palattuasi Windhoekiin sinulla on mukavasti aikaa rentoutua ja höllätä. On melkein aika palata kotiin upean seikkailusi jälkeen!

Matkailuneuvontaa Namibiassa

Jokaisella matkustajalla on omat mieltymyksensä. Jos kaipaat apua päätöksenteossa, autamme sinua löytämään parhaat vaihtoehdot! Räätälöimme yhdessä matkareitin täysin henkilökohtaisten mieltymystesi, toiveidesi ja budjettisi mukaan. Voimme auttaa sinua monella eri tavalla. Ystävällinen ja palvelualtis matkakonsulttitiimimme palvelee sinua Euroopassa ja Afrikassa tarjoamalla sinulle sopivan suunnitelman matkaohjelmaa varten sekä vastaamalla kaikkiin kysymyksiisi.

Koe elämäsi seikkailu ja matkusta Namibiaan

Mitä varaukseen sisältyy?

Katso alta, mitä Explore Namibia -varaukseesi sisältyy

Kuljetus:

Lentokenttä-/hotellikuljetukset

Auton vuokra

Yksityiskohtainen ohjeistus autoon (vain neliveto)

Täydet leirintävarusteet (leirintämatka)

Autovakuutus vakio-omavastuulla

Kolmannen osapuolen vakuutus

Rajattomasti kilometrejä

Ympärivuorokautinen päivystys hätätilanteita varten

Tietoa:

Tapaaminen ja alkuohjeistus saapuessasi (vain Windhoek)

Kansio sisältäen laajasti tietoa

Yksityiskohtainen reitti- ja tiekuvaus

Henkilökohtainen matkasovellus matkapuhelimeen

Tiekartat

Kuvaus kiinnostavista kohteista matkallasi

Vinkkejä ja tietoa

Itseajettavat Kiertomatkat Namibiassa-Reittiohjelma-All-In-One

Itseajettavat Kiertomatkat Namibiassa-Reittiohjelma-All-In-One

Majoitus:

Perustason matkoihin majoituksella sisältyy huoneet keskitason hotelleissa, majataloissa tai lodgeilla (useimmiten B&B), ellei toisin pyydetä.

Perustason matkoihin leiriytyen sisältyy suurimmaksi osaksi yöpyminen leirintäalueilla. Osa yöpymisistä järjestetään myös keskitason hotelleissa, majataloissa tai lodgeilla (useimmiten B&B).

Lähes kaikilla leirintäalueilla ja majoitustiloissa on ravintola ja palvelut kuten uima-allas, baari, infopiste jne.

Mikäli retkiin sisältyy vierailuja kansallispuistoihin, järjestetään yöpyminen mahdollisimman usein puistojen sisällä.

Ateriat:

Useimpien majoituspaikkojen yhteydessä varataan myös aamiainen, kun taas leirintäalueella ruokailusta vastataan itse. Ilmoitamme selkeästi, mitkä ateriat sisältyvät matkasuunnitelmaasi.

Useimmissa majoituspaikoissa on myös mahdollista varata illallinen etukäteen. Ilmoita meille, mikäli haluat sisällyttää tämän suunnitelmaasi.

Mikä varaukseen ei sisälly?

Katso alta, mitä Explore Namibia -varaukseesi ei sisälly.

Mitä ei sisälly?

Kansainväliset lennot (varaa erikseen Explore Namibia)

Polttoaine

Puistomaksut, museoiden pääsymaksut ja henkilökohtaiset kulut

Lisäaktiviteetit ja retket, kuten safariajelut, veneretket jne.

Ateriat (ellei toisin mainita)

Matka- ja peruutusvakuutus

Itseajettavat Kiertomatkat Namibiassa-Reittiohjelma-All-In-One

Valinnaiset lisäykset?

Katso alta, mitä ylimääräisiä palveluita voit lisätä Explore Namibia -varaukseesi.

Itseajettavat Kiertomatkat Namibiassa-Reittiohjelma-All-In-One

Valinnaiset lisäykset?

Lennot

Vähennetty omavastuu ajoneuvovakuutuksessa

Satelliittipuhelin, jota voidaan käyttää kaikkialla Afrikassa

GPS-navigointijärjestelmä

Kompressori

Kaksisuuntaiset radiot

Tutustu yhteen maailman kiehtovimmista ja monipuolisimmista maista

Itseajettavia safarimatkoja Namibiassa

Tämä on vain yksi esimerkki reiteistämme. Tarjoamamme reittiohjelmat ovat täysin muokattavissa tarpeidesi mukaan. Voit varata niitä sellaisenaan tai käyttää pohjana oman, yksilöllisen seikkailusi suunnittelussa. Katso alta muita kokoamiamme esimerkkireittiohjelmia. Explore Namibia huolehtii, että saat toteuttaa unelmiesi matkan!

Itseajettavat Reittiohjelmat
Storm Visit
Lyhyt mutta ihana. Koe dyynit, rannikko ja Etoshan kansallispuisto.

Kesto: alkaen 9 päivää (muokattavissa)

Hinta alkaen: 633,- EUR

Itseajettavat Reittiohjelmat
Central
Seikkailullinen leirintämatka, jossa luonto ei voisi olla lähempänä sinua.

Kesto: alkaen 21 päivää (muokattavissa)

Hinta alkaen: 1.239,-EUR

Itseajettavat Reittiohjelmat
Kohokohdat
Koe kaikki Namibian kohokohdat. Nauti kauniista maisemista ja villieläimistä.

Kesto: alkaen 14 päivää (muokattavissa)

Hinta alkaen: 879,- EUR

Itseajettavat Reittiohjelmat
Combi Botswana
Koe monimuotoinen luonto: avaria savanneja, vehmaita keitaita ja runsaasti villieläimiä.

Kesto: alkaen 25 päivää (muokattavissa)

Hinta alkaen: 1.539,- EUR

Itseajettavat Reittiohjelmat
All Round
Näe koko maa, etelän Fish Riverin kanjonista, pohjoisen Epupaputouksille asti.

Kesto: alkaen 28 päivää (muokattavissa)

Hinta alkaen: 1.597,- EUR

Itseajettavat Reittiohjelmat
Cross Border
Hyödynnä Namibian matkaasi ja tutustu myös naapurimaiden Botswanan ja Zimbabwen upeisiin nähtävyyksiin.

Kesto: alkaen 28 päivää (muokattavissa)

Hinta alkaen: 1.597,- EUR

Luo unohtumattomia muistoja ajaen itse matkallasi – aloita suunnittelu jo tänään!