Aja autosaattueessa vuokraamallasi 4×4-autolla.

”HEAVY OFFROAD” KAOKOLANDIN REITTI

”Heavy Offroad” Kaokolandin reitti tarkoittaa täyttä seikkailua. Pääset tutustumaan mahtavaan Damaralandiin ja Kaokolandiin itse ajettavalla opastetulla matkalla tai matkustajana oppaan autossa.

Namibian yksityiset opastetut safarimatkat saattueessa Heavy Offroad Kaokolandin reitti

Osittain Opastettu

11 päivää

pyynnöstä

”Heavy offroad” Kaokolandin reitti

Päivisin tutustumme Luoteis-Namibian karuun maastoon maastoautoillamme ja öisin nukumme joko yleisillä leirintäalueilla, ns. villeillä leireillä tai vaihtoehtoisesti kauniilla lodgeilla. Missään muussa et pääse lähemmäs Afrikan luontoa kuin tällä matkalla!

 

Kaokolandin matka sopii seikkailijoille, jotka ajavat mielellään paljon ja erityisesti pitkiä matkoja maastossa teiden ulkopuolella. Päivittäinen ajo-aika on noin 5‒7 tuntia ja reitti jodhattaa Damaralandin ja Kaokolandin kaukaisten osien läpi Angolan rajalle asti.

 

Aiempi maastoajokokemus ei ole välttämätön, sillä ajajat pääsevät oppimaan maastoajoa oppaan avustuksella. Taidot myös karttuvat jatkuvasti heti ensimmäisestä päivästä lähtien. On erittäin tärkeää pakata matkalaukkuun mukaan seikkailuhenkeä ja hieman rohkeutta!

 

Suunnittelemme ja varaamme mielellämme sinulle yhteisen reitin jatkoksi lisää pituutta matkallesi, mikäli haluat tutustua Namibiaan omillasil

 

Ryhmän ja oppaan tapaaminen Spitzkoppella: upon request
Opas jättää ryhmän Khowarib Lodgelle: upon request

Reittiohjelma lyhyesti

  • Päivä 1: Spitzkoppe
  • Päivä 2: Brandberg
  • Päivä 3: Huab Riverbed
  • Päivä 4: Palmwag
  • Päivä 5: Opuwo
  • Päivä 6-8: Kaokoland
  • Päivä 9: Hoanib Riverbed
  • Päivä 10: Khowarib Gorge
  • Päivä 11: Windhoek ja sen ympäristö

Kohokohdat

Spitzkoppen jylhä vuori ja Namibian tähtitaivas ovat mieleenpainuvia näkyjä

Maastoseikkailu Damaramaan halki

Upeat aavikkonorsut, leijonat, sarvikuonot ja kirahvit

Himbojen kylät

Kaunis Kaokoland ja sen kiehtova luonto

Opastetut autosafarit

Vietä iltapäivä uima-altaalla tai tarkkailemalla eläimiä vesikuopalla.

Suunnitellut lähdöt
Aloituspäivä Spitzkoppella Lopetuspäivä Khowarib Lodgella Hinnat
pyynnöstä pyynnöstä Hinta alkaen: 2 540,- €

Yksityisesti opastetut saattuesafarit Namibiassa

Explore Namibia offers tailor-made private guided safaris in Namibia and/or Botswana including transport, meals, accommodations, and activities. You will be supported by an experienced and knowledgeable driver/guide.

Hinnat

Autokuski 2hh/teltassa, ml. jaettu auto: alk. 3 099,- €

Autokuski 1hh/teltassa, ml. jaettu auto: alk. 3 150,- €

Matkustaja 2hh/teltassa, oppaan autossa: alk. 2 540,- €

Matkustaja 1hh/teltassa, oppaan autossa: alk. 2 650,- €

Namibian yksityiset opastetut safarimatkat saattueessa Heavy Offroad Kaokolandin reitti

Tärkeimmät tiedot

Matkan osallistujamäärä vähintään: 4 kuskia

Oppaan autossa on myös paikat kolmelle matkustajalle (kysythän mahdollisuudesta varauksen yhteydessä).

Mitä varaukseen sisältyy?

Upean matkan Namibian vähemmän tunnettuihin paikkoihin

Opas, jota muut 4x4 -ajoneuvot seuraavat

Korkeintaan 4/5 matkustajaa autoa kohden

Kolme ikkunapaikkaa oppaan autossa

Englantia, saksaa ja afrikaansia puhuva opas; ranskaa, italiaa tai espanjaa puhuva opas pyydettävä varauksen yhteydessä.

Majoitus kuten mainittu matkaohjelmassa

Matkaan kuuluu lukuisia aktiviteetteja

Ateriat varauksen mukaan

Sisäänpääsymaksut puistoihin

Kattava matkustuspaketti

Mikä varaukseen ei sisälly?

Viisumikulut

Polttoaine

Aktiviteetteja, joita ei ole mainittu

Tipit/palvelumaksut

Henkilökohtaiset lisäkulut

Juomat

Kansainvälset lennot

Namibian yksityiset opastetut safarimatkat saattueessa Tavallinen Kaokolandin matka.

Convoy Tour - 11 days

Namibian yksityiset opastetut safarimatkat saattueessa Heavy Offroad Kaokolandin Reitti

Convoy Tour - 9 days

Reittiohjelma Yksitykohtaisesti

PÄIVÄ 1 ‒ 2: SPITZKOPPE

Ryhmän tapaaminen Spitzkoppella

(Ennen ryhmämatkan alkua on mahdollisuus kiertää oman matkaohjelman mukaan tai oppaan kanssa on matka mahdollista aloittaa jo Windhoekissa.)

 

Kaikki matkan osallistujat ja opas tapaavat Spitzkoppe Rest Campilla tänä iltapäivänä kentällä, jolle pystytämme yhdessä ensimmäisen leirimme.

 

Illalla kokoonnumme yhteen ja nautimme grilliruokaa nuotion ympärillä. Kokoontumisen yhteydessä käydään matkan vaiheet läpi tarkasti. Käymme nukkumaan illalla Spitzkoppen juurella. Muista kääntää katsettasi yläilmoihin, jossa Namibian tähtitaivas esittäytyy kaikessa loistossaan.

 

Illallinen kuuluu matkan hintaan, matkan osallistuja vastaa juomista.

Kaokoland Camping & Lodge -reitti Opastettu matka saattueessa

PÄIVÄ 2 ‒ 3: BRANDBERG WEST

Ajo-opastusta maastossa

Tänään alkaa maastoseikkailumme Damaralandin kaukaisten alueiden halki. Ajamme saattueessa kohti Namibian korkeinta vuorta, Brandbergia. Ensimmäisenä ajopäivänä tutustut autoosi paremmin helpoilla maasto-osuuksilla. Autot ovat yhteydessä toisiinsa radion kautta, ja opas käyttääkin sitä antaakseen sinulle neuvoja ja vinkkejä matkan aikana.

 

Rosoiset vuorijonot ja jyrkät rinteet sekä niiden väliset laaksot hallitsevat Damaralandin maisemaa. Sen äärimmäisen kauniit maisemat tarjoavat mahdollisuuksia savannien, rotkojen, vuorien ja rinteiden tutkimiseen. Pääset tarkkailemaan eläimiä, jotka ovat sopeutuneet elämään alueen paahtavassa kuumuudessa.

Kaokoland Camping & Lodge -reitti Opastettu matka saattueessa

Kaunis leirimme sijaitsee valtavan Brandbergin läheisyydessä. Rykelmä suuria graniittimuodostelmia antavat suojaa lounaistuulelta, joka usein puhaltaa iltapäivisin. Nauti panoraamanäkymästä paljaan autiomaan yli Brandbergille. Leiriimme keskellä erämaata kuuluu siirreltävä suihku ja pensaskäymälä. Nukumme autojen katoilla teltoissa ja nautimme täydellisestä yöstä tähtitaivaan alla ‒ ilman keinovaloja, jotka vain pilaavat näkymän yläilmoihin. Illallinen valmistetaan leirinuotiolla. Istumme yhdessä sen ympärillä ja nautimme erämaan rauhasta.

 

Aamiainen, pikniklounas ja illallinen kuuluvat matkan hintaan, matkailija vastaa juomista itse.

Kaokoland Camping & Lodge -reitti Opastettu matka saattueessa

PÄIVÄ 3 ‒ 4: HUABIN JOENUOMA

Valloitamme vaativan solan
Levollisen yön jälkeen nautimme herkullisen aamiaisen upeilla näkymillä. Matkamme jatkuu kohti pohjoista Damaralandin kiehtovan aavikkomaiseman halki. Matkamme ensimmäinen todellinen haaste tulee vastaan jo päivän aluksi, kun valloitamme vuorisolan Namibian luoteisosissa. Opas luonnollisesti auttaa sinua neuvoillaan ja opastaa sinut tämän haastee läpi.

 

Solan jälkeen matkamme jatkuu kauniiden niittyjen ja kuivien joenuomion halki. Matkalla saatamme nähdä myös eläimiä. Vietämme yön aavikoituneessa erämaassa nauttien vapaudesta keskellä villiä luontoa olevalla leirillämme.

Aamiainen, pikniklounas ja illallinen kuuluvat matkan hintaan, matkailija vastaa juomista itse.

Kaokoland Camping & Lodge -reitti Opastettu matka saattueessa

PÄIVÄ 4 ‒ 5: PALMWAG

Etsimässä aavikkonorsuja

Toisen hyvinnukutun yön ja aamiaisen jälkeen pakkaamme leirimme. Matka jatkuu kohti pohjoista, jonne ajamme Huab-joen kuivuneen joenuoman läpi. Alueella on usein nähty aavikkonorsuja. Jälleen on oltava varovainen norsujen varalta. Pyrimme aina turvalliseen katseluetäisyyteen.

 

Osa reitistä ajetaan hiekkateitä pitkin kohti Palmwagia. Vietämme yön kauniin Palmwag Lodgen leirintäalueella. Sinulla on myös mahdollisuus nukkua lodgen huoneissa. Ilmoitathan meille matkaa varatessasi, mikäli haluat näin tehdä.

 

Palmwag Lodge on korkeiden palmupuiden ympäröimä kaunis lodge kuivan Uanib-joen varrella Damaralandissa Luoteis-Namibiassa. Se on yksi Namibian vanhimmista ja suosituimmista turistikohteista. Sen kansainvälistä mainetta kerännyt maisema, monipuolinen aavikon eläinten kirjo ja ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä sukupuuton partaalla oleva suippohuulisarvikuono ovat erinomaisia syitä visiitille. Nautimme illallisen lodgen ravintolassa.

 

Aamiainen, pikniklounas ja illallinen kuuluvat matkan hintaan, matkailija vastaa juomista itse.

Kaokoland Camping & Lodge -reitti Opastettu matka saattueessa

PÄIVÄ 5 ‒ 6: OPUWO

Kaokoland

Seuraavaksi tiemme vie meidät pohjoiseen pölyisiä hiekkateitä pitkin. Ajamme seuraavien päivien ajan yhteismaan halki – toisin sanoen ajamme ”oikean Afrikan halki”. Matkallamme ohitamme pieniä kyöiä, joissa asuu jäseniä eri heimoista. On syytä ajaa varovasti, sillä teiden varsilla saattaa usein kulkea karjaelämiä ja muita kotieläimiä, jopa lapsia.

 

Noin kolmekymmenta kilometria ennen Opuwoa ylitämme mäkisen maiseman, jossa kasvaa harvinaisia apinanleipäpuita. Pysähdymme niiden luona, jonka jälkeen jatkamme Opuwoon. Tankkaamme autot ja varakanisterit seuraavia 900 kilometrin maastoajoja varten. Opuwon supermarketilla pääset tekemään tarvitsemiasi ostoksia niin halutessasi.

 

Kaunis majapaikkamme sijaitsee Opuwon lähellä kukkulalla, josta on näkymät kaupunkiin. Suunnitelmana on viettää yö lodgen leirintäalueella, mutta halutessasi voit varata lodgelta myös huoneen. Ilmoitathan varauksen yhteydessä, mikäli haluat niin tehdä. Yhteisen illallisen nautimme lodgen ravintolassa.

 

Aamiainen, pikniklounas ja illallinen kuuluvat matkan hintaan, matkailija vastaa juomista itse.

Kaokoland Camping & Lodge -reitti Opastettu matka saattueessa

PÄIVÄ 6 ‒ 7: KAOKOLAND

Maastoajoa Kaokolandissa
Tänään lähdemme Opuwosta ja suuntaamme kohti länttä. Ohitamme matkamme varrella hiekkateiden varrella olevia himbakyliä ennen Etangaa, josta alkavat haastavat 4×4-reitit. Ne vievät meidät Kaokolandin ylänkömaiden halki, kunnes polkumme alkaa laskeutua. Adrenaliinintäyteinen lyhyt sola vie meidät hitaasti Kaokolandin alemmille maille. Kaunis leirimme sijaitsee vuorimaisemissa, jossa kauniit marmorisuonet risteävät rinteitä. Oppaan valmistaessa ruokaa sinä voit tutustua alueeseen paremmin.

 

Aamiainen, pikniklounas ja illallinen kuuluvat matkan hintaan, matkailija vastaa juomista itse.

Kaokoland Camping & Lodge -reitti Opastettu matka saattueessa

PÄIVÄ 7 ‒ 8: KAOKOLAND

Tehtävänä vuoristosolien valloitus
Käytämme koko aamun kymmenen kilometrin mittaisella ajomatkalla van Zylsin solaa pitkin. Oppaanne ohjaa ryhmäänne askel askeleelta varmistaen, että pääsette tämän kuuluisan solan läpi turvallisesti ja vahingoittumatta.

 

Keskipäivään mennessä saavutamme kauniin Marien-joen, jossa rentoudumme ja syömme herkullisen lounaan. Sen jälkeen valloitamme toisen solan, jonka kautta pääsemme Hartmann-vuorille. Siellä pystytämme leirimme ja kertaamme päivän tapahtumia.

 

Aamiainen, pikniklounas ja illallinen kuuluvat matkan hintaan, matkailija vastaa juomista itse.

Kaokoland Camping & Lodge -reitti Opastettu matka saattueessa

PÄIVÄ 8 ‒ 9: KAOKOLAND

Hartmannin laakso
Hartmannin laakso johdattaa meitä tänään kohti etelää. Ajamme pieniä kalliorinteitä pitkin Kaokolandin kauniiden vuorten ja laaksojen yli.

 

Matkamme varrella ohitamme joitain erityisiä reittipisteitä, kuten Rooi Dromin, punaisen metallitynnyrin, jonka luona käännymme kohti Marble Campia. Haastava vuorisola johdattaa meidät hylätylle marmorikaivokselle, jonka luona pysähdymme lyhyesti lepäämään.

 

Pian jatkamme matkaamme eteen päin kallioisia teitä pitkin Khumib-joelle. Khumib-joen kuiva joenuoma on erinomainen leiripaikka seuraavan yön ajan. Leiriydymme ikivanhojen puiden alle ja nautimme luonnon hiljaisuudesta ja kauneudesta.

 

Aamiainen, pikniklounas ja illallinen kuuluvat matkan hintaan, matkailija vastaa juomista itse.

Kaokoland Camping & Lodge -reitti Opastettu matka saattueessa

PÄIVÄ 9 - 10: Hoanib Riverbed

Kaokolandin ihmeelliset kuivat joet
Tänään vietämme hiekkaisella maalla paljon aikaa ajaessamme kuivia jokia pitkin. Ylitettyämme Khumib-joen seuraamme kuivaa Hoarusib-joen uomaa. Sen ylitettyämme ajamme paljaiden aavikkoalueiden läpi Hoanib-joen rannoille.

 

Hoarusib- ja Hoanib-joet ovat yksiä ihmeellisimmista kuivista joista Kaokolandissa. Niiden luona on hyvä mahdollisuus nähdä kirahveja, norsuja, leijonia ja antilooppeja. Tänään leiriydymme viimeistä kertaa villiin leiriin, lähelle Hoanib-jokea ja nautimme aavikoituneen maailman hiljaisuudesta ja rauhasta.

 

Aamiainen, pikniklounas ja illallinen kuuluvat matkan hintaan, matkailija vastaa juomista itse.

Kaokoland Camping & Lodge -reitti Opastettu matka saattueessa

PÄIVÄ 10 - 11: Khowarib Gorge

Etsinnässä Kaokolandin aavikkoeläimet
Tämän päivän reittimme kuljettaa meitä jonkin matkaa Hoanibin joenpohjaa pitkin. Nämä joenuomat ovat aavikolla ehdottoman tärkeitä elämän ylläpitäjiä, sillä ne tarjoavat vettä ja ruokaa monille eläimille aavikolla. Yleisimmät eläimet alueella ovat aavikkonorsut, kirahvit, suuret kissalajit kuten leijonat, leopardit ja gepardit. Näiden lisäksi on mahdollisuus nähdä myös keihäsantilooppeja, kuduja ja hyppyantilooppeja, seeproja ja strutseja.

 

Iltapäivällä siirrymme Hoanib-joelta pölyisten alueiden halki ja ajamme Sesfonteinin kylän läpi kauniille leirintäalueellemme Khowarib Lodgen yhteydessä. Lodge sijaitsee Hoanib-joen varrella, joka kulkee täällä kapean Khowaribin rotkon halki.

 

Vietämme yön Khowarib Lodgen kauniilla leirintäalueella. Sinulla on myös mahdollisuus myös yöpyä lodgen huoneissa. Jos haluat niin tehdä, ilmoitathan siitä varauksen yhteydessä. Nautimme illallisen päivän lopuksi lodgen ravintolassa.

 

Aamiainen, pikniklounas ja illallinen kuuluvat matkan hintaan, matkailija vastaa juomista itse.

Kaokoland Camping & Lodge -reitti Opastettu matka saattueessa

PÄIVÄ 11 ‒ 12: WINDHOEK JA SEN YMPÄRISTÖ

Opas jättää sinut tänään
Tänään yhteinen matkamme tulee päätökseensä. Aamiaisen jälkeen matkan osanottajat jatkavat matkaansa omien suunnitelmiensa mukaan. Halutessasi voit liittyä oppaan mukaan paluumatkalle Windhoekiin. Suunnittelemme ja varaamme mielellämme myös jatkoa matkallesi.

 

Aamiainen kuuluu matkan hintaan.

Kaokoland Camping & Lodge -reitti Opastettu matka saattueessa

Yksilöllistä Matkailuneuvontaa

Jokaisella matkustajalla on omat mieltymyksensä. Jos kaipaat apua päätöksenteossa, autamme sinua löytämään parhaat vaihtoehdot! Räätälöimme yhdessä matkareitin täysin henkilökohtaisten mieltymystesi, toiveidesi ja budjettisi mukaan. Voimme auttaa sinua monella eri tavalla. Ystävällinen ja palvelualtis matkakonsulttitiimimme palvelee sinua Euroopassa ja Afrikassa tarjoamalla sinulle sopivan suunnitelman matkaohjelmaa varten sekä vastaamalla kaikkiin kysymyksiisi.

Parhaat räätälöidyt safarikierrokset

Namibian Reittiohjelmat

Tarjoamamme reittiohjelmat ovat täysin muokattavissa tarpeidesi mukaan. Voit varata niitä sellaisenaan tai käyttää pohjana oman, yksilöllisen seikkailusi suunnittelussa. Katso alta muita kokoamiamme esimerkkireittiohjelmia. Explore Namibia huolehtii, että saat toteuttaa unelmiesi matkan!

Itseajettavat reittiohjelmat
Itseajettavat kiertomatkat
Tarjoamme laajan valikoiman itseajettavia safarimatkoja, jotka räätälöidään yksilöllisten tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Itseajettavat safaripakettimme sisältävät kaiken, mitä tarvitset uskomatonta seikkailua varten ja ovat täysin muokattavissa!

Kesto: alkaen 9 päivää (muokattavissa)

Hinta alkaen: 633,- €

Opastetut Valokuvausmatkat
Valokuvausmatkat
Valokuvausmatkamme on suunniteltu kaiken tasoisille valokuvaajille. Kokeneet oppaamme auttavat ja opastavat sinua ikuistamaan Namibian erityislaatuiset nähtävyydet valokuvaten.

Kesto: alkaen 12 päivää

Hinta alkaen: 4.299,- €

Yksityinen Safari
Opastettu safarimatka osana ryhmää
Kuljette ajoneuvoilla jonossa seuraten opasta. Matka taittuu mukavasti omasta vuokra-ajoneuvostasi käsin.

Kesto: Muokattavissa

Hinta alkaen: 1.089,- €

Yksityinen Safari
Safari “pidennetyssä” Land Cruiserissa
Safarit korkeintaan 7 matkustajalle tilavassa "pidennetyssä” Land Cruiserissa. Kokenut opas/kuljettaja vie sinut Namibian upeimpien nähtävyyksien äärelle.

Kesto: 13 Päivää

Hinta alkaen: 3.999,- €

4×4 opastetut matkat Namibiass!