Aja autosaattueessa vuokraamallasi 4×4-autolla

DAMARALANDIN MAASTOMATKA

Opastetut 4x4 -autosaattuematkat Namibian Kaokolandin ja Damaralandin halki

Osittain Opastettu

Matkan kesto: 9 päivää

pyynnöstä

Damaraland tour -reitti on suunniteltu erityisesti pitäen silmällä niitä matkaajia, jotka haluavat käyttää enemmän aikaa valokuvien ja videioiden ottamiseen keskellä Damaralandin upeaa luontoa. Samalla reitti tarjoaa kuitenkin samanlaisia seikkailuja kuin Kaokoland Tour -tarjoaa. Tutustu upeaan Damaralandiin kanssamme omalla vuokra-autollasi opastetulla, itseajettavalla, ryhmämatkalla tai yksityisellä, opastetulla, matkalla.

 

Suunnittelemme ja varaamme mielellämme sinulle yhteisen reitin jatkoksi lisää pituutta matkallesi, mikäli haluat tutustua Namibiaan omillasil

 

Matka alkaa Windhoekista: pyynnöstä
Opastettu matka päättyy Etoshan kansallispuiston lähellä: pyynnöstä

Reittiohjelma lyhyesti

  • Päivä 1: Windhoek
  • Päivä 2: Spitzkoppe
  • Päivä 3: Brandberg West
  • Päivä 4: Huabin Jokiuoma
  • Päivä 5: Palmwag
  • Päivä 6: Hoanibin Joenuoma
  • Päivä 7: Kaokoland
  • Päivä 8: Khowaribin Rotko
  • Päivä 9: Etosha West - jatka matkaasi suunnitelmasi mukaan

Kohokohdat

Vieraile muinaisilla sanien kalliomaalauksilla.

Kohtaa aavikkonorsuja, leijonia, sarvikuonoja ja muita aavikkoeläimiä.

Yöpyminen teltassa auton katolla upean tähtitaivaan alla.

Damaralandin käsittämätön kauneus

Erämaan rauha

Upea Skeleton Coast Park

Suunnitellut lähdöt
Aloituspäivä Päättymispäivä Hinta
pyynnöstä pyynnöstä 3 500 e/henkilö

Yksityisesti opastetut saattuesafarit Namibiassa

Explore Namibia offers tailor-made private guided safaris in Namibia and/or Botswana including transport, meals, accommodations, and activities. You will be supported by an experienced and knowledgeable driver/guide.

Hinnat

Hinnat alkaen: 3 500,- €

Namibian yksityiset opastetut safarimatkat saattueessa Heavy Offroad Kaokolandin Reitti

Tärkeimmät Tiedot

Oppaan autossa on myös paikat kolmelle matkustajalle (kysythän mahdollisuudesta varauksen yhteydessä).

Mitä varaukseen sisältyy?

Upean matkan Namibian vähemmän tunnettuihin paikkoihin

Opas, jota muut 4x4 -ajoneuvot seuraavat

Korkeintaan 4/5 matkustajaa autoa kohden

Kolme ikkunapaikkaa oppaan autossa

Oppaan kielet ovat englanti, saksa ja afrikaans. Pyynnöstä saatavilla myös ranskaa, italiaa tai espanjaa puhuva opas.

Majoitus kuten mainittu matkaohjelmassa

Matkaan kuuluu lukuisia aktiviteetteja

Ateriat varauksen mukaan

Sisäänpääsymaksut puistoihin

Kattava matkustuspaketti

Mikä varaukseen ei sisälly?

Viisumikulut

Polttoaine

Aktiviteetteja, joita ei ole mainittu

Tipit/palvelumaksut

Henkilökohtaiset lisäkulut

Juomat

Kansainvälset lennot

Other Convoy Tours

Namibian yksityiset opastetut safarimatkat saattueessa Tavallinen Kaokolandin matka.

Convoy Tour - 11 days

Reittiohjelma Yksitykohtaisesti

PÄIVÄ 1 ‒ 2: WINDHOEK

Saavuttuasi Windhoekin kansainväliselle lentokentälle, autovuokraamon edustaja on sinua vastassa ja vie sinut suoraan Windhoekiin. Tapaat oppaasi, jonka avustuksella saat vuokra-autosi käyttöösi. Sen jälkeen käytte oppaan kanssa matkan yksityiskohtaisesti läpi, jonka jälkeen hän vie sinut majapaikkaasi, jossa voit rentoutua ja levätä matkan väsymyksen pois harteiltasi.

 

Illallisella kaikkia matkan osanottajat nauttivat ensimmäisen iltansa Namibiassa paikallisessa ravintolassa.

Kaokoland Camping & Lodge -reitti Opastettu matka saattueessa

PÄIVÄ 2 ‒ 3: SPITZKOPPE

Tänään alkaa yhteinen matkamme. Aamiaisen jälkeen tapaat matkasi oppaan majatalossa, jossa kerrataan tärkeimmät matkaan asiat lyhyesti. Sen jälkeen lähdemme ajamaan Windhoekista autosaattueessa suunnaten kohti Namibian luoteisosia. Iltapäivällä saavutamme määränpäämme, kauniin Spitzkoppen.

 

Täällä leiriydymme Spitzkoppe-vuoren juurella ja nukumme ensimmäisen yön Namibian tähtitaivaan alla.

Kaokoland Camping & Lodge -reitti Opastettu matka saattueessa

Spitzkoppe, vulkaanista alkuperää oleva Namibian Matterhorn, kohoaa noin 700 metriin ympäristöään korkeammalle. Mahtavat graniittikohoamat muodostavat upean maiseman, joka on hyvin suosittu valokuvaajien ja kiipeilijöiden keskuudessa. Täällä voi vierailla muinaisilla sanien kalliomaalauksilla, kuuluisassa Rock Poolilla, joka silloin tällöin täyttyy sadeaikaan vedellä tai Rock Archilla, ns. kalliokaarella, joka on suosittu valokuvauskohde.

Kaokoland Camping & Lodge -reitti Opastettu matka saattueessa

PÄIVÄ 3 ‒ 4: BRANDBERG WEST

Tänään alkaa maastoseikkailumme Damaralandin halki. Ajamme saattueessa Brandbergia, Namibian korkeinta vuorta, kohti. Matkamme aikana kohtaamme aavikkonorsuja, leijonia, sarvikuonoja ja muita aavikkoeläimiä. Iltapäivällä leiriydymme aitaamattomaan leiriimme rotkossa kaukana ihmisasutuksesta. Rosoiset vuorijonot ja jyrkät rinteet sekä kuivat laaksot hallitsevat Damaralandin maisemia ja tarjoavat runsaasti ihmeteltävää. Alueella onkin joitain Namibian kauneimmista maisemista, ja siellä pääset tutustumaan muun muassa savanneihin, rotkoihin, hiekkarinteisiin ja vuoriin. Pääset ihastelemaan upeita eläimiä, jotka asuttavat karua maata uhmaten tukalia lämpötiloja.

Kaokoland Camping & Lodge -reitti Opastettu matka saattueessa

Kaunis ”villi leirimme”, eli aitaamaton leiri keskellä luontoa, sijaitsee lähellä valtavaa Brandbergia, joka koostuu suurista graniittimuodostumista, joita iltapäivän lounaistuuli muotoilee kasvuston muodostaman suojan puutteen vuoksi. Saat nauttia panoraamanäkymästä aavikolle. Leirissämme on mukana kulkeva suihku ja ”puskakäymälä”. Nykymme autojen katoille pystytettävissä teltoissa ja nukumme yömme tähtitaivaan alla ilman keinovaloja pilaamassa näkymiä. Illallisen nautimme nuotion ympärillä nauttien autiomaan rauhasta.

Kaokoland Camping & Lodge -reitti Opastettu matka saattueessa

PÄIVÄ 4 ‒ 5: HUABIN JOKIUOMA

Hyvinnukutun yön jälkeen nautimme maittavan aamiaisen, jonka jälkeen matkamme jatkuu pohjoista kohti Damaralandin aaikkoisten maisemien poikki. Myöhemmin ajamme kuivaa joenuomaa pitkin, jossa on usein nähty aavikkonorsuja. Varovaisia on oltava, sillä suuret nisäkkäät saattavat piiloutua pensaiden taakse. Niitä tulee tarkkailla vain turvalliselta etäisyydeltä. Seuraavan yömme nukumme jälleen erämaassa nuotion ympärillä.

Kaokoland Camping & Lodge -reitti Opastettu matka saattueessa

PÄIVÄ 5 ‒ 6: PALMWAG

Tänään seikkailumme jatkuu Damaralandin halki. Pidämme silmämme auki nähdäksemme aavikolle sopeutuneita eläimiä, joita alueella on. Myöhemmin päivällä saavumme Palmwag Lodgen leirintäalueelle ja vietämme iltapäivän uima-altaalla tai opastetulla safarilla.

Kaokoland Camping & Lodge -reitti Opastettu matka saattueessa

PÄIVÄ 6 ‒ 7: HOANIBIN JOENUOMA

Ajamme tänään lähinnä hiekkaista maaperää viettäessämme päiväämme yhdellä Namibian kauneimmista kuivuneista joista. Nämä kuivat joet tuovat elämän monille eläimille, jotka löytävät vettä ja ruokaa niiden ympäristöstä. Tänään pystytämme telttamme kuivuneen joen lähettyville ja nautimme erämaan rauhasta.

Kaokoland Camping & Lodge -reitti Opastettu matka saattueessa

PÄIVÄ 7 ‒ 8: KAOKOLAND

Tänään tutkimme Skeleton Coast Parkin läheisiä alueita, jotka ovat hyvin paljaita ja karuja, mutta maisemat ovat häikäisevän kauniita. Kiviset maisemat johdattavat meidät kohti Khumib-jokea, jonka kuivassa joenuomassa nukumme seuraavan yömme rauhassa puun alla.

Kaokoland Camping & Lodge -reitti Opastettu matka saattueessa

PÄIVÄ 8 ‒ 9: KHOWARIBIN ROTKO

Ajamme seuraavaksi pitkästi kuivia jokia pitkin. Ne ovat elintärkeitä elämän ylläpitäjiä paikallisille kasveille ja eläimille. Tavallisimmin seudulla näkee aavikkonorsuja, kirahveja ja isoja kissapetoja kuten leijonia, leopardeja ja gepardeja. Niiden lisäksi voi nähdä seeproja ja useita antilooppilajeja, kuten keihäsantilooppeja, kuduja ja hyppyantilooppeja.

 

Iltapäivällä saavutamme Sesfonteinin kylän ja jatkamme matkaamme kauniille leiripaikalle Khowarib Lodgelle. Lodge sijaitsee Hoanib-joella, joka virtaa kapean Khowarib-solan läpi.

Kaokoland Camping & Lodge -reitti Opastettu matka saattueessa

PÄIÄT 9 ‒ 10: ETOSHA WEST ‒ JATKA MATKAASI OMAAN TAHTIISI

Haastava maastoajo johtaa matkamme kauniin Khowarib-solan läpi. Viimeiset kilometrit ajamme mukavaa alvalttitietä pitkin määränpäähämme kauniille lodgellemme.

 

Seuraavana aamuna oppaanne hyvästelee teidät, ja voit jatkaa matkaasi matkasuunnitelmasi mukaan (autamme sinua mielellämme myös matkasi jatkon suunnittelussa).

Kaokoland Camping & Lodge -reitti Opastettu matka saattueessa

Yksilöllistä Matkailuneuvontaa

Jokaisella matkustajalla on omat mieltymyksensä. Jos kaipaat apua päätöksenteossa, autamme sinua löytämään parhaat vaihtoehdot! Räätälöimme yhdessä matkareitin täysin henkilökohtaisten mieltymystesi, toiveidesi ja budjettisi mukaan. Voimme auttaa sinua monella eri tavalla. Ystävällinen ja palvelualtis matkakonsulttitiimimme palvelee sinua Euroopassa ja Afrikassa tarjoamalla sinulle sopivan suunnitelman matkaohjelmaa varten sekä vastaamalla kaikkiin kysymyksiisi.

Kauneimmat räätälöidyt safarimatkat

Namibian Reittiohjelmat

Tarjoamamme reittiohjelmat ovat täysin muokattavissa tarpeidesi mukaan. Voit varata niitä sellaisenaan tai käyttää pohjana oman, yksilöllisen seikkailusi suunnittelussa. Katso alta muita kokoamiamme esimerkkireittiohjelmia. Explore Namibia huolehtii, että saat toteuttaa unelmiesi matkan!

Itseajettavat reittiohjelmat
Itseajettavat kiertomatkat
Tarjoamme laajan valikoiman itseajettavia safarimatkoja, jotka räätälöidään yksilöllisten tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Itseajettavat safaripakettimme sisältävät kaiken, mitä tarvitset uskomatonta seikkailua varten ja ovat täysin muokattavissa!

Kesto: alkaen 9 päivää (muokattavissa)

Hinta alkaen: 633,- €

Opastetut Valokuvausmatkat
Valokuvausmatkat
Valokuvausmatkamme on suunniteltu kaiken tasoisille valokuvaajille. Kokeneet oppaamme auttavat ja opastavat sinua ikuistamaan Namibian erityislaatuiset nähtävyydet valokuvaten.

Kesto: alkaen 12 päivää

Hinta alkaen: 4.299,- €

Yksityinen Safari
Opastettu safarimatka osana ryhmää
Kuljette ajoneuvoilla jonossa seuraten opasta. Matka taittuu mukavasti omasta vuokra-ajoneuvostasi käsin.

Kesto: Muokattavissa

Hinta alkaen: 1.089,- €

Yksityinen Safari
Safari “pidennetyssä” Land Cruiserissa
Safarit korkeintaan 7 matkustajalle tilavassa "pidennetyssä” Land Cruiserissa. Kokenut opas/kuljettaja vie sinut Namibian upeimpien nähtävyyksien äärelle.

Kesto: 13 Päivää

Hinta alkaen: 3.999,- €

4×4 opastetut matkat Namibiass!