Namibian henkeäsalpaavat kohokohdat valokuvasmatkalla pohjoiseen

OPASTETTU ”NAMIBIA PHOTOGRAPHY TOUR NORTH” -REITTIOHJELMA

Tutustu Namibian luonnonkauneuteen ja kerää avullamme unohtumattomia muistoja. Ammattimainen valokuvaoppaamme liittyy seuraasi ja esittelee parhaat paikat täydellisen kuvan ottamiseksi.

Opastettu Namibia Photography Tour North-matka

Opastetut Valokuvausmatkat

12 päivää

pyynnöstä

Namibia Photography Tour North
Namibian henkeäsalpaavat maisemat, runsas eläinkunta ja kiehtovat kulttuurit tekevät maasta valokuvaajan paratiisin. Valokuvauskierros pohjoiseen vie sinut monien Namibian kohokohtien äärelle, kuten Namibin punaiselle dyynimerelle, Atlantin rannikolle, Namibian Matterhornille, Spitzkoppelle, sekä ihailemaan Twyfelfonteinin muinaisia kalliokaiverruksia ja kivettyneitä puita. Myös safarit runsaalla eläintarjonnalla ovat luonnollisesti osa kokemusta. Ajelu norsujen parissa Damaralandissa ja vierailu kuuluisaan Etoshan kansallispuistoon sekä yksityisille luonnonsuojelualueille havainnoimaan eläimiä saavat valokuvaajat takuulla innostumaan.

 

Kokeneet oppaamme auttavat täydellisen kuvan ottamisessa ja neuvovat valokuvauksen tekniikan, kuten valotuksen ja sommittelun kanssa sekä johdattavat myös luovempiin tekniikoihin Namibian ainutlaatuisen luonteen vangitsemiseksi. Lähde kanssamme valokuvasafarille erityisellä 4×4 -safariajoneuvellamme, joka on varusteltu ylösnostettavalla katolla.

Reittiohjelma lyhyesti

  • Päivä 1-3: Windhoek – Sossusvlei
  • Päivä 4-5: Swakopmund
  • Päivä 6: Spitzkoppe
  • Päivä 7-8: Twyfelfontein
  • Päivä 9-10: Etoshan kansallispuisto
  • Päivä 11-12: Windhoek – Lähtö – Kotiinpaluu

Kohokohdat

Pääsy joihinkin maan parhaista valokuvauskohteista

Matkustaminen muista valokuvaajista koostuvan pienen ryhmän kanssa. Tämä tarjoaa ryhmäläisille mahdollisuuden jakaa vinkkejä, tekniikoita ja inspiraatiota toistensa kanssa

Kalaharin ikoniset punaiset dyynit

Namibin, maailman vanhimman aavikon, tutkiminen

Vierailu Walvis Bayn flamingo- ja hyljeyhdyskunnassa

Tutustu Sanien kalliokaiverruksiin, tunnettuun Rock Pooliin

Autiomaan karuun elämään sopeutuneiden norsujen kohtaaminen

Mahdollisuus bongata tuhansia eläimiä Etoshan kansallispuistossa

Suunnitellut lähdöt
Aloituspäivä Windhoek Päättymispäivä Windhoek Hinta (alk.)
pyynnöstä pyynnöstä € 4.299,- / hlö

Reittiohjelma Yksitykohtaisesti

Opastettu ”Namibia Photography Tour North” -matka

Päivät 1-2

Windhoek – Sossusvlei

Oppaasi ja kuskisi on sinua vastassa Windhoekin kansainvälisellä lentokentällä

Oppaasi tulee kanssasi Windhoekin majapaikkaasi, jossa voitte käydä läpi matkasuunnitelman tarkasti, ja jossa saat kaikki matkaan kuuluvat dokumentit. Loppupäivän ajan voit käyttää miten haluat; voit esimerkiksi käydä tutustumassa kaupunkiin tai tehdä ostoksia matkaa varten. Voit myös rentoutua uima-altaan reunalla ja pudistaa lentomatkan väsymyksen pois harteiltasi.

 

Namibian pääkaupungissa, Windhoekissa, on lukuisia ravintoloita, ostospaikkoja ja majoituspalveluita. Kaupunki on siisti ja hyvin järjestynyt. Kannattaa käydä katsomassa Christ Church ja käsityömyymälät kaupungin keskustassa. Illalla matkaryhmä ajaa illalliselle hyvään ravintolaan.

 

Sisältää:
Aamiainen

Opastettu Namibia Photography Tour North-matka

Valokuvausmatkamme on suunniteltu kaikentasoisille valokuvaajille, harrastelijoista ammattilaisiin. Kokeneet oppaamme ohjaavat ja neuvovat täydellisen kuvan ottamisessa ja Namibian ainutlaatuisen luonteen ikuistamisessa valokuvaten.

Hinta

Matkustaja / 2hh: 4 299 €

Matkustaja / 1hh: 4 499 €

Namibian henkeäsalpaavat kohokohdat valokuvasmatkalla pohjoiseen

Mitä varaukseen sisältyy?

Matka Namibian parhaisiin valokuvauskohteisiin

Pieni ryhmä, korkeintaan 6 henkilöä

Osallistujamäärä vähintään 4 henkilöä

Ikkunapaikka

Juomavesi saatavilla matkoilla ajoneuvossa

Ilmastointi safariajoneuvossa, jossa on myös ylösnostettava katto

Saksaa ja englantia puhuva valokuvausopas

Kuski, jotta valokuvausopas voi pitää sinusta täysin huolta

Majoitus reittiohjelmassa ilmoitetun mukaan

Lukuisia aktiviteetteja, kuten ilmoitettu reittiohjelmassa

Ateriat reittiohjelman mukaan

Pääsymaksut kansallispuistoihin reittiohjelman mukaan

Kattava matkainfopaketti.

Mikä varaukseen ei sisälly?

Kansainväliset lennot

Valokuvausvarusteet

Viisumikulut

Aktiviteetit, joita ei ole mainittu matkaohjelmassa

Tipit ja palvelumaksut

Henkilökohtaiset lisäkulut

Juomat, poislukien juomavesi safariautossa

Matka- ja peruutusvakuutus

Muut Valokuvausmatkat

Explore-Namibia-Opastetut Valokuvausmatkat Namibiassa

15 Päivää Valokuvausmatka

Päivä 2-3

Sossusvlei

Maailman vanhimman aavikon, Namibin tutkiminen.

Valokuvausmatkasi Namibian halki vie sinut Rehobothista henkeäsalpaavalle Spreetshoogte Passille, joka tarjoaa upeat näkymät Namibin loputtomiin aavikkomaisemiin. Oppaasi ohjauksessa teette matkan varrella useita pysähdyksiä valokuvausta varten. Puolenpäivän tienoilla sinulle tarjoillaan herkullinen lounaseväspaketti.

 

Iltapäivällä saavut kauniiseen majataloon, jossa on mahdollisuus rentoutua. Auringonlaskun aikaan sinut viedään läheisen dyynimaiseman äärelle, jossa voit ottaa ensimmäiset vaikuttavat dyynikuvat. Illalla lodgen ravintolassa odottaa herkullinen illallinen henkeäsalpaavilla näkymillä. Nauti rennosta ilmapiiristä ja anna Namibian kauneuden lumota.

 

Sisältää:
Aamiainen, kevyt lounas, illallinen, juomavesi autossa.

Päivät 3-4

Sossusvlei

Päiväretki Sossusvlein maailmankuuluille punaisille dyyneille.

Päästäksesi nauttimaan aamutuntien kauniista valosta, päiväohjelma alkaa jo aikaisin aamulla. Aikainen sisäänpääsy puistoon on mahdollista, sillä lodgemme sijaitsee puistoalueen sisäpuolella.
Kapea asfalttitie johtaa kauniiden maisemien ja korkeiden dyynien ohi Deadvleihin ja Sossusvleihin. 1,5 km:n vaellus vie sinut savisten tasankojen ja pienen dyynin yli vanhoille, kuivuneille Dead Vlein akaasiapuille, jotka ovat nykyään maailmankuuluja.

 

Tietoa Sossusvleistä
Sossusvlei sijaitsee Namib-Naukluftin kansallispuistossa, joka on Afrikan suurin luonnonsuojelualue. Tunnetuimmat valokuvat Namibiasta ovat epäilemättä peräisin Sossusvleistä. Kuvat häikäisevät punaisilla dyyneillään ja teräväpiirteisyydellään. Alueen dyynit ovat maailman korkeimmat ja kohoavat aina käsittämättömään 400 metrin korkeuteen. Kiipeä Dyyni 45:lle ja nauti upeista näkymistä dyynien valtameren yli. Toinen pysähdyspaikkamme Deadvlein kuivuneella järvellä ja sen keskellä tönöttävät puut ovat suorastaan surrealistinen näkymä.

 

Sossusvlei tarkoittaa ”umpikujan suota”, sillä alueen dyynit estävät Tsauchab-jokea saavuttamasta Atlantin valtamerta muodostamalla pussinperän. Kuivuudesta johtuen joku virtaa erittäin harvoin niin pitkälle, joten tasanko pysyy kuivana lähes joka vuosi. Kuitenkin runsaiden sateiden myötä Tsauchab-joki täyttää suolatasangon ja vierailijat ympäri maailmaa saapuvat alueelle näkemään tätä ihmeellistä näkyä.

 

Keskipäivän tienoilla saat taas pakatun lounaan, jonka voit nauttia kirahviakaasian alla Sossusvlein tasangolla. Tämän jälkeen matka jatkuu takaisin kohti portteja Sesriemissä, jossa on mahdollista tutustua myös Sesriemin kanjoniin. Iltapäivällä saavutte takaisin lodgelle.

 

Huomio: Matkan hintaan sisältyy sisäänpääsy Namib-Naukluft Parkiin ja vierailu Sossusvleihin, Deadvleihin ja Sesriem Canyoniin.

 

Sisältää:
Aamiainen, kevyt lounas, illallinen, juomavesi autossa.

Päivät 4-5

Swakopmund

Täydellinen kohokohta

Kuumailmapallo:
Ennen auringonnousua sinut noudetaan lodgelta ja kuljetetaan kuumailmapallon lähtöpaikalle. Koe auringonnousu korkealla aavikkomaiseman yläpuolella ihaillen sanoinkuvaamattoman upeita näkymiä. (Tämä aktiviteetti ei sisälly matkan hintaan ja sen voi varata erikseen.)

 

Ajomatka Atlantille
Tällä reitillä Namib näyttää itsestään monia eri puolia. Ajat vuorten, punaisten dyynien, Gaubin ja Kuisebin kanjonien ja myöhemmin Namibin karujen maisemien ohi. Erityisen kuumina päivinä voit nähdä täällä niin sanotun Fata Morgana -kangastusilmiön. Matkalla voi aina nähdä tyypillisiä aavikon eläimiä kuten keihäsantilooppeja, hyppyantilooppeja, strutseja ja pienellä onnella jopa kirahveja.

 

Pysähdy palalle omenapiirakkaa
Pieni huoltoasema ja levähdyspaikka, Solitaire, tarjoaa loistavan tilaisuuden pysähtyä. Se sijaitsee erittäin kätevästi Lounais-Namibian reitilläsi ja matkalla Swakopmundiin. Pienessä Solitaire Bakeryssa on monia herkkuja, mukaan lukien Namibian paras omenapiirakka. Täällä on myös vanha autojen hautausmaa, joka houkuttelee ottamaan upeita kuvia.

 

Heti kun olet saavuttanut Atlantin, ajat viimeiset 40 km kaunista asfalttitietä meren rantaa pitkin Swakopmundiin, joka on luultavasti eteläisen pallonpuoliskon saksalaisin kaupunki. Swakopmund hämmästyttää monilla kauniilla siirtomaa-ajan rakennuksilla ja kauniilla rantakadulla. Illalla ryhmä nauttii yhteisestä illallisesta hyvässä ravintolassa.

 

Sisältää:
Aamiainen, kevyt lounas, illallinen, juomavesi autossa.

Päivät 5-6

Swakopmund

Päivän aikana löydät Namibin ”viisi pientä” eli viisi tärkeintä aavikon pikkueläintä ja vierailet flamingo- ja hyljeyhdyskunnassa Walvis Bayssa.

Ryhmä osallistuu jännittävään ja opettavaiseen toimintaan, joka sisältyy matkan hintaan.

 

Living Desert -kierros
Aktiviteetin järjestäjä noutaa sinut hotelliltasi klo 8.00. Matka kulkee maastoajoneuvolla pitkin Swakopmundin eteläpuolella olevaa dyynialuetta etsien ”viittä pientä”. Jännittävän retken aikana opit paljon dyynien ekosysteemistä ja sen monista mielenkiintoisista asukkaista. Paluukyytii takaisin Swakopmundin hotellille on puolenpäivän aikoihin. Päivän aikana jokainen huolehtii lounaastaan itse, mutta siihen on onneksi monia mahdollisuuksia Swakopmundin keskustassa.

 

Iltapäivällä on vuorossa retki Walvis Bay Lagoonille, jossa sadat flamingot oleilevat laguunin matalassa vedessä. Myös Pelican Pointin hyljeyhdyskuntaan voi käydä tutustumassa. Herkullista illalllista ryhmä nauttii yhdessä Walfish Bay -ravintolassa.

 

Huomio: Living Desert -kierros ja iltapäiväretki Walfish Baylle sisältyvät matkan hintaan.

 

Sisältää:
Aamiainen, illallinen

Päivät 6-7

Spitzkoppe

Spitzkoppe: Namibian ”Matterhorn”

Suuntana on jälleen sisämaa ja matka kulkee kohti Spitzkoppea. Päivän matkasi johtaa pohjoiseen, kylmän Atlantia viertä. Rantatie vie sinut pieneen Henties Bayn lomakaupunkiin. Hieman ennen Henties Baytä voit vielä nähdä Zeilan haaksirikkoutuneen laivan, joka upposi rannalle elokuussa 2008.

 

Henties Bayn kohdalla poistut rannikolta ja käännyt itään kohti sisämaata. Osittain hiekkainen soratie johtaa nyt Spitzkoppelle (n. 175 km), jota kutsutaan Afrikan Matterhorniksi. Spitzkoppe on tyypillinen vulkaaninen ns. ”saarivuori” joka kohoaa ympäristöstään noin 1 728 metrin korkeuteen. Mahtavat graniittikuplat muodostavat upean maiseman, joka on erittäin suosittu valokuvaajien ja kiipeilijöiden keskuudessa. Täällä kannattaa jättää auto ja tehdä lyhyt vaellus. Alueelta löytyy myös ”Klein Spitzkoppe”, joka on 1572 metriä korkea sekä ”Pondok-vuoret”. Spitzkoppelta, esimerkiksi Bushman’s Paradisesta, löytyy kauniita kalliokaiverruksia.

 

Täällä voit tutustua sanien kalliokaiverruksiin, tunnettuun ”Rock Pooliin”, joka on täynnä vettä sadekaudella, ja ”Rock Archiin”, joka tarjoaa loistavia mahdollisuuksia valokuvaukseen. Opas ohjaa sinut valokuvauksellisimpien kohteiden äärelle.

 

Huomio: Valokuvaussessiot Spitztkoppe-hotspoteissa sisältyvät matkan hintaan

 

Sisältää:
Aamiainen, kevyt lounas, illallinen, juomavesi autossa.

Päivät 7-8

Twyfelfontein

Twyfelfonteinin maailmanperintökohde

Tämän päivän reitti vie luoteeseen pitkin sorateitä, jotka voivat ajoittain huonossa kunnossa. Koska matkanteko on itsessään tällaisessa kokemuksessa tärkeää, ei koskaan pidä kiirehtiä sorateillä. Etenkään siksi, että palkintona on henkeäsalpaavat maisemat. Jätettyäsi taaksesi kauniit Erongo-vuoret ja Spitzkoppen, kannattaa pysähtyä ihailemaan Spitzkopppea sen pohjoispuolelta. Sitten matka jatkuu Namibian korkeimman vuoren, 2 573 metriä korkean Brandbergin, ohi.

 

Iltapäivällä on vuorossa saapuminenTwyfelfonteiniin, jossa on mahdollisuus vierailla kuuluisien kalliokaiverruksieN sekä Twyfelfonteinin kivisien ”urkujen” luona. Voit sopia käynnistä oppaasi kanssa.
Vaihtoehtoisesti on mahdollista vierailla ”Living Damara” -museossa.

 

Huomio: Sisäänpääsy kohteisiin ei sisälly kierroksen hintaan ja se on maksettava paikan päällä.

 

Sisältää:
Aamiainen, kevyt lounas, illallinen, juomavesi autossa.

Päivä 8-9

Twyfelfontein

Aavikon norsuja etsimässä

Aamiaisen jälkeen on suuntana alueen kuivuneet joet, jossa voit etsiä alueen kuuluisia autiomaahan sopeutuneita norsuja.

 

4×4 -ajoneuvomme sopivat täydellisesti seikkailuun alueen kuivissa joenuomissa, ja taitava opas tekee parhaansa jäljittääkseen aavikon harmaat jättiläiset. Nämä eläimet vaeltavat alueella lähes ympäri vuoden, mutta joskus eläimiä ei yksinkertaisesti voida löytää. Vaikka ette bongaisikaan norsuja, on luvassa varmasti nautiskelua kauniista aavikkomaisemista.

 

Huomio: Ajomatka aavikon norsuja jäljittäen sisältyy retken hintaan.

 

Sisältää:
Aamiainen, kevyt lounas, illallinen, juomavesi autossa.

Päivät 9-10

Etoshan kansallispuisto

Namibian kivettynyt metsä

Matkalla Etoshan kansallispuistoon ohitatte alueen, jossa pysähdytte ihmettelemään ihmeellisiä kivettyneitä puunrunkoja.

 

Matka jatkuu Etoshan kansallispuiston eteläiselle sisäänkäynnille, jonne saavutte iltapäivällä. Majoituspaikka sijaitsee puistossa ja viereinen elänten juottopaikka tarjoaa ympärivuorokautisen villieläinten katselumahdollisuuden. Iltaisin, voit hyvällä tuurilla nähdä upeita sarvikuonoja juomapaikalla.

 

Huomio: Kivettyneen metsän ja Etoshan luonnonpuiston sisäänkäyntimaksut sisältyvät matkan hintaan.

 

Sisältää:
Aamiainen, kevyt lounas, illallinen, juomavesi autossa.

Päivä 10-11

Etoshan kansallispuisto

Päivä Etoshan kansallispuistossa safarilla

Päivä alkaa aikaisella aamiaisella, koska eteneminen on tänään hidasta. Etoshan kansallispuistossa on tuhansia erilaisia ​​eläimiä ja useimmat niistä löytyvät vesien ääreltä. Vuodenajasta riippuen puistossa voi olla melkoista kuhinaa ja voit löytää itsesi satojen hyppyantilooppien, seeprojen ja norsun ympäröimänä.

 

Eläinten tarkkailu kannattaa suorittaa kärsivällisesti, ajaen mukavasti vesikuopalta toiselle, joiden äärellä voi pysytellä rauhassa jonkin aikaa. Safari-ajoneuvomme sopii tähän erityisen hyvin, sillä siinä on ylösnostettava katto ja se sopii erinomaisesti valokuvaamiseen ja eläinten havainnointiin. Lounaaksi on tarjolla eväspaketti yhdellä puiston levähdyspaikoista.

 

Iltapäivällä saavutte taas Okaukuejon yöpmisalueelle, jossa on mahdollisuus tarkkailla lisää villieläimiä suositulla vesikuopalla.

 

Huomio: Puistomaksut ja opastettu Etosha Safari sisältyvät kiertueen hintaan.

 

Sisältää:
Aamiainen, kevyt lounas, illallinen, juomavesi autossa.

Päivät 11-12

Windhoek ja sen ympäristö

Lähtöpäivä

Aamiaisen jälkeen matkaatte Windhoekiin, jonne saavutte puolen päivän aikoihin. Saavuttuanne Windhoekiin, opas vie seurueen mukavaan ravintolaan, jossa olet tervetullut viettämään aikaa rauhassa. Iltapäivällä on vuorossa kuljetus kansainväliselle lentokentälle lähellä Windhoekia, jossa on viimein jäähyväisten aika.

 

Halutessasi työntekijämme voivat myös varata matkallesi jatkoa. Tiimimme on aina käytettävissäsi.

 

Sisältää:
Aamiainen

Yksilöllistä Matkailuneuvontaa

Jokaisella matkustajalla on omat mieltymyksensä. Jos kaipaat apua päätöksenteossa, autamme sinua löytämään parhaat vaihtoehdot! Räätälöimme yhdessä matkareitin täysin henkilökohtaisten mieltymystesi, toiveidesi ja budjettisi mukaan. Voimme auttaa sinua monella eri tavalla. Ystävällinen ja palvelualtis matkakonsulttitiimimme palvelee sinua Euroopassa ja Afrikassa tarjoamalla sinulle sopivan suunnitelman matkaohjelmaa varten sekä vastaamalla kaikkiin kysymyksiisi.

Tutustu yhteen maailman kiehtovimmista ja monipuolisimmista maista

Namibian Reittiohjelmat

Tarjoamamme reittiohjelmat ovat täysin muokattavissa tarpeidesi mukaan. Voit varata niitä sellaisenaan tai käyttää pohjana oman, yksilöllisen seikkailusi suunnittelussa. Katso alta muita kokoamiamme esimerkkireittiohjelmia. Explore Namibia huolehtii, että saat toteuttaa unelmiesi matkan!

Itseajettavat reittiohjelmat
Itseajettavat kiertomatkat
Tarjoamme laajan valikoiman itseajettavia safarimatkoja, jotka räätälöidään yksilöllisten tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Itseajettavat safaripakettimme sisältävät kaiken, mitä tarvitset uskomatonta seikkailua varten ja ovat täysin muokattavissa!

Kesto: alkaen 9 päivää (muokattavissa)

Hinta alkaen: 633,- €

Opastetut Valokuvausmatkat
Valokuvausmatkat
Valokuvausmatkamme on suunniteltu kaiken tasoisille valokuvaajille. Kokeneet oppaamme auttavat ja opastavat sinua ikuistamaan Namibian erityislaatuiset nähtävyydet valokuvaten.

Kesto: alkaen 12 päivää

Hinta alkaen: 4.299,- €

Yksityinen Safari
Opastettu safarimatka osana ryhmää
Kuljette ajoneuvoilla jonossa seuraten opasta. Matka taittuu mukavasti omasta vuokra-ajoneuvostasi käsin.

Kesto: Muokattavissa

Hinta alkaen: 1.089,- €

Yksityinen Safari
Safari “pidennetyssä” Land Cruiserissa
Safarit korkeintaan 7 matkustajalle tilavassa "pidennetyssä” Land Cruiserissa. Kokenut opas/kuljettaja vie sinut Namibian upeimpien nähtävyyksien äärelle.

Kesto: 13 Päivää

Hinta alkaen: 3.999,- €

Namibian henkeäsalpaavat kohokohdat valokuvasmatkalla pohjoiseen !